Biz 2 sene once çokda araştırmadan bir ev aldik kv ve kp dirdirindan kurtulmak için biraz da çunku çok para isteyip huzurumuzu kaciriyorlardi.Biraz acele de oldu yani neyse.
Bana ve eşime göre bu evin hiç iyi tarafı yok aynı paraya çok daha iyi evler alabilrken basiretimiz bağlandi ve almis bulunduk.
Aslnda o vakitler 4 duwar olsun kredi ödüyoruz diyelim yakamizdan düssunler diye acelede dawranmis olabilirz .
Bizim yasam tarzimiza göre baya alt sinif bir mahalle (hor görmek icin degil anlasilabilmek adina.Yeni tayin oldugmz icin bilmedigimiz bir sehirdi zamanla boyle olduguna karar verdik)
Komsular offf zaten bu konuyla ilgili cok proplemlerim var .
Vb.
Vb
..
.
.
Diye dewam edebilirim.
Ama asil sorumu sormak istiyorum.
Simdi biz bu evi satmak istiyoruz.
Mesela biz 135 e aldik almak isteyenler
130 bin veeiriz dedi.
Biz 135 bin aldik ama 10 bine yakin masraf yaptik.
Sirf evden kurtulmak icin zararina satmak mantiklimi sizce?????
Birde söyle bir seyde war .
Bizim evi aldıgimiz adam da bize evi biraz pahaliya satmis tabi biz o zaman sehiri ve piyasayi bilmedigimiz icin bilincsizce aldik...
Sorarim simdi size hanimlar mantikli olan nedirrrr????
3 aylik cocum var onu daha guzel ferah elit bir ortamda buyutme istegide agir basiyor..
Bana ve eşime göre bu evin hiç iyi tarafı yok aynı paraya çok daha iyi evler alabilrken basiretimiz bağlandi ve almis bulunduk.
Aslnda o vakitler 4 duwar olsun kredi ödüyoruz diyelim yakamizdan düssunler diye acelede dawranmis olabilirz .
Bizim yasam tarzimiza göre baya alt sinif bir mahalle (hor görmek icin degil anlasilabilmek adina.Yeni tayin oldugmz icin bilmedigimiz bir sehirdi zamanla boyle olduguna karar verdik)
Komsular offf zaten bu konuyla ilgili cok proplemlerim var .
Vb.
Vb
..
.
.
Diye dewam edebilirim.
Ama asil sorumu sormak istiyorum.
Simdi biz bu evi satmak istiyoruz.
Mesela biz 135 e aldik almak isteyenler
130 bin veeiriz dedi.
Biz 135 bin aldik ama 10 bine yakin masraf yaptik.
Sirf evden kurtulmak icin zararina satmak mantiklimi sizce?????
Birde söyle bir seyde war .
Bizim evi aldıgimiz adam da bize evi biraz pahaliya satmis tabi biz o zaman sehiri ve piyasayi bilmedigimiz icin bilincsizce aldik...
Sorarim simdi size hanimlar mantikli olan nedirrrr????
3 aylik cocum var onu daha guzel ferah elit bir ortamda buyutme istegide agir basiyor..