bir evde iki yabancı...

binonur

herşeyimsin sen benim.
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
152
0
116
İzmir
moralim okdar bozuk ki.. aslında yazıp yazmamak konusunda kararsızım yani sonuçta insanları kendi problemlerimle sıkmak istemiyorum. ancak konusmaya ihtiyacım var ve şimdi içimi dökebileceğim tek yer burası.

1 aylık evliyim. bugün eşimle kavga ettik. ilk kavgamızı demıyorum zaman zaman oluo böle ama bugün kendimi hiç hissetmediğim kadar kötü hissettim. akşam yemeğinde alışveriş için A şehrine gitmek istediğimi söledim (küçük bi ilçede yaşıyoruz ve A bize yakın bi yer) daha önce dile getrdiğimde tamm demişti. bugun tekrar dile gtrince o zamn oraya kadr gidiosak annemlerede gidelim 1,5 saat uzakta dedi. ben istemediğimi söledim o zamn sızınkılere gidelim dedi (o da aynı mesafe uzakta) ben sadece senınle bişiler yapmak istiyorum dedim oda sen anlasılan hiç bi zaman bizimkilere gitmiceksin dedı ve sustu. aslında öle değil dediğim gibi ben onunla bi hafta sonu gçrmek istiyorum zaten evlendikten sonra 2 hafta sonu onlara ve benm aılemın yanında gittik. nese.. dısarı yürüyüşe çıkacaktık ben çıkmak istemdim önce sonra ısrar edınce dayanamadım ve çıktık ama arada soğuk ruzgarlar vardı hala.o önden ben arkadan yürüdük sonra bana bişiler dedi bende etrafıma bakıodum dönüp bana baktı ve nereye bakıon dedı etrafa dedım yok sen bi yere bakodun birine bakıodun vs. bakmadım dedım yok hala baktın dio . ( ya sınır oluom bu huyuna sevgiliykende böleydı o kım kıme baktın bakma etme ) sinir oldum bende tabı biran önce eve gitmek istiyom dedım ve hızlı hızlı yurudum bana biraz önce yavastın sımdı hızlandın dedı ve arkamdan benı takıp ettı sonra bı baktım taa karsı kaldırıma gitmiş benı orda bırakıp bende daha hızlı yuruyp eve vardım anahtarım yoktu bı sure kapıda bekledım onu gelınce actı ve içeri girdik. sonra dediği laffff " çok puan kaybettin" ne demek şimdi bu yaaa ne puanı bu böle . ne sanıo kendını hala anlamıorum. şimdi de ben dızı ızlerken aldı elımden kumanadayı değiştiriyorum dedı ve maç ı açtı. öle kalakaldım. iki yabancı gibiyiz konusmuoruz. puanım eksıldıya ceza verıo dizi izlemek yaasakkk çıldırcam valla

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim buralarda bir laf vardır "Yeni bastın istanbul'un taşına" derler... Her evlilikte mutlaka sorunlar çıkacaktır canım kimsenin evliliği canım cicimle geçmiyor. İnşallah görüp görebileceğin bu olur...Zamanla birbirinizin suyuna gitmeyi öğrenirsiniz...

Ay çok şekersiniz valla puanım eksildi dizi izletmiyo bide ağlak smiley ...
Eşiniz baya kıskanç gerçektende.Bide öncesinde yaptığınız tartışma zeminide var dolulukda var.
Hırsını alamamış bulsam bulsam ne bulsam ona bunabaktın diyip hırsını almaya çalışmış.
Annelere gitme meselesine gelincede azcık cilveli olun.Aşkım hayatım ama bu haftasonu ben sadece
senle olmak istiyorum diyin dudaklarıda büzün
Puan olayına gelince sizde eksi rep verin aklı başına gelsin

Sanki eşinin ailesiyle daha öncelerden problemler yaşamış gibisiniz ki eşiniz size bizimkilerin yanına gitmeye hiç niyetin yok der gibi bir laf etmiş ..

Hem eşimle birşeyler yapmak istiyorum diyorsunuz fakat eşinize ilk başta alışveriş yapmak için x şehrine gitmek istediğinizi söylüyorsunuz hemde tek başınızı..

Kim bilir belki siz bu teklifi şöyle sunmuş olsaydınız ''hayatım bir hafta sonu işin de yoksa eğer x şehrine gidelim bir kaç parça birşeyler alacağım ordan da bizimkilerin veya sizinkilerin yanına uğrarız'' demiş olsaydınız böyle aşağılayıcı bir söz duymamış olurdunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…