• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir fikir lütfen kızlar- almanya-

Turnbackthehandsoftime

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
1.832
2.513
358
Kızlar konuyu yurt dışı paylaşım alanına açtım ama hiç yazan olmadı, bilen 1 kişi fikir verse o bile yetecek, lütfen. Salı günü Stuttgart'a doğru yola çıkıyoruz. 2 yıl oradayız. Orada hava serin evet biliyorum ama bana nasıl bir valiz hazırlamamı tavsiye edersiniz? Tamamen kışlık mı, kışlık ve mevsimlik mi? Yanımda nasıl kıyafetler bulundurayım mont mu hırka mı? Bir fikir lütfen

Ben Fransa da yaşıyorum. Oranın havası Fransadan daha soğuk.. Neyse ama hava da sıcak olur ki siz 2 yıldan bahsediyorsunuz..Kışlık ,mevsimlik ve yazlik alın.. İllaki orda da alışveriş yaparsiniz. Hazir yeni yıl da yaklaşıyor..Havalar dengesiz. Ben yaz gunu yanimda uzun kollu taşıdığımi bilirim.Her senenin sicagi da aynı olmuyor.

Kızlar konuyu yurt dışı paylaşım alanına açtım ama hiç yazan olmadı, bilen 1 kişi fikir verse o bile yetecek, lütfen. Salı günü Stuttgart'a doğru yola çıkıyoruz. 2 yıl oradayız. Orada hava serin evet biliyorum ama bana nasıl bir valiz hazırlamamı tavsiye edersiniz? Tamamen kışlık mı, kışlık ve mevsimlik mi? Yanımda nasıl kıyafetler bulundurayım mont mu hırka mı? Bir fikir lütfen
Sadece kalın şeyler,bu haftadan itibaren birdaha güneş göremeyeceğiz....

Back
X