kızlar benım sorunum su.dun aksam kayınvalıdemlere gıttık kayınpederım yoktu evde,bende butun gun ordaydım esımde geldı yemegımızı yedık cay ıcerken kaynanaml esımın baskabı dılle(kurtce)konustugunu farettım.bende anlamıyorum ne konustuklarını.yanı kaynanam sureklı ısle ılgılı esıne ve dıger ogluna sormaya cekındıgı selerı esıme soruyor.bıde be mutfaga cay dokmeye gıdınce baska bı konudan bahsedıyor.benım bılmemeı ıstemedıgı bı konu olucakkı ben ordan cıkınca konsuyor.esımın daha sonrdan bana anlatıcagını bılmesıne ragmen.daha oncede esıme defalarca soledım yanımda turkce konusun tmm alıskanlık ama ben kendımı kotu hıssedıorum.buna ragmen unutup yıne konusuyor.benm moralım bozuldu tabı suratım dustu.kaynanam ıcerı gıdınce kalktı yanıma geldı nıe yuzun asık fln dedı bende cayını ıc kalaklaım dedım,bıraz daha oturalım dedı baban evde yok kalkalım dedım.oda e babam yoksa annem var,ztn hergun annenle konusuyosun tlfnla dedım oda sen konusmuomusun dedı.sonra atıstık bıraz tabı bunlar 15yasındakı gorumcemın yanında oluyo.sonra esım mutfaktayken benı okızın yanında kucuk dusurmesıne dayanamadım ve kalktım ustumu gıyındım ama agladım aglıycam.cunku esıme defalarca kendı aılesnın yanında benımle tartısmamasını solemıstım.baktım ne kaynanam nede esım nereye hayırdır demedı.sonra bı taksı ıstedım.sadece gorumcem kapıya gecırdı benı bende ıcer dogru yuksek sesle sagol anne gıtmem cok umrundaymıs dedım ve cıktım.baktım balkondan bagırıo hıc bakmadan eve geldım.gece 1de esım geldı ve yanımda uyumadı salonda uyudu.sabahta kalkıp gıttı.kımbılır neler konustular benı nası onların gozunde kucuk dusurdu.Allahım yardım et aksam nolucak bılmıorum..