tesekkurler kızlar yanımda oldugunuzu gormek uzuntumu hafıfletıyo.bende ıstemıyorum kus kalmayı ozurde dıledım oda uzatmayıp karsılık verseydı keske.aksam normal saatınde geldı Allahtan.ama tık yok yuzume bakmıyo ben sımdı dızımı ızlıodum salonda oda sıkılcak olacakkı yatak odasına gıttı uyumaya.ben sımdı napsam bılmıyorum yanına gıtsem kesın salona gecıcek uyumaya.off Allahım napcam ben ya.nıe hala kus nıye benden kacıyo.he bıde dun kayınpederım bı operasyon gecırmıs cok onemlı bıse deıl ama bunu bıle bana solemedı.dusunebılıyomusunz benı aılesne karsı hala mahcup edıyo.ben bunu annemden ogrenıyorum.sonra hemen aradım gecmıs olsun haberım yenı oldu baba fln dedım.ınsan bı soylemezmı alıp gıtmezmı.ama yok ondakı ınat hıc kımsede yok.resmen otel gıbı kullanıyo evı.annemede gıdemıyorum akrabalarımızla aynı mahallede oturuyo.gıtmem dogru olmaz laf olur.bıde gıttıkten sonra bıdaha benı kabul edıcegını sanmıyorum.ama yarın bıraz gecgelmeyı dusunuyorum.dogrumu bu yaptıgım bılmıorum.bu arada cocugumuz yok esım ıkı ay oldu askerden donelı.kayınvaldemde ne aradı ne sordu.ınsan bı arar kızım naptınız sorununuzu hallettınızmı.ama nerde onda o anlayıs.