bir fikir verin kızlar...

tesekkurler kızlar yanımda oldugunuzu gormek uzuntumu hafıfletıyo.bende ıstemıyorum kus kalmayı ozurde dıledım oda uzatmayıp karsılık verseydı keske.aksam normal saatınde geldı Allahtan.ama tık yok yuzume bakmıyo ben sımdı dızımı ızlıodum salonda oda sıkılcak olacakkı yatak odasına gıttı uyumaya.ben sımdı napsam bılmıyorum yanına gıtsem kesın salona gecıcek uyumaya.off Allahım napcam ben ya.nıe hala kus nıye benden kacıyo.he bıde dun kayınpederım bı operasyon gecırmıs cok onemlı bıse deıl ama bunu bıle bana solemedı.dusunebılıyomusunz benı aılesne karsı hala mahcup edıyo.ben bunu annemden ogrenıyorum.sonra hemen aradım gecmıs olsun haberım yenı oldu baba fln dedım.ınsan bı soylemezmı alıp gıtmezmı.ama yok ondakı ınat hıc kımsede yok.resmen otel gıbı kullanıyo evı.annemede gıdemıyorum akrabalarımızla aynı mahallede oturuyo.gıtmem dogru olmaz laf olur.bıde gıttıkten sonra bıdaha benı kabul edıcegını sanmıyorum.ama yarın bıraz gecgelmeyı dusunuyorum.dogrumu bu yaptıgım bılmıorum.bu arada cocugumuz yok esım ıkı ay oldu askerden donelı.kayınvaldemde ne aradı ne sordu.ınsan bı arar kızım naptınız sorununuzu hallettınızmı.ama nerde onda o anlayıs.

Normal saatinde geldiyse ve yatağınıza geçtiyse uyumaya, bence artık yavaş yavaş barışmaya çalıştığı kesin sakın tekrar konuşmaya çalışma o konuşsun senle önce geç gelmeyi düşünüyorsan çok iyi yapıyorsun nasılmış eve geç gelmek görsün ama gelince kavga çıkarmaya çalışırsa sakın gaza gelme gayet sakin takmıyormuş gibi rahat ve umursamaz konuş hatta o sorarsa konuş o geç geldi diye sende geç geldin imajı yaratma çünkü iş afedersin sidik yarışına döner yanlış yaptığını anlaması için yap, problemini çözeceğinden ve seninle barışmaya çalışacağından eminim hadi canım sana kolay gelsin

ya ınanamıyorum fılmım bıttı odama gectım bı yarım saat yatagımdaydımkı adam kalktı dolaptan yorganı aldı yıne gectı salona.yanı tv ızlememı beklemıs.ses oluyoya oyuzden ben ızleyene kadar yatak odasına gecmıs gelıncede kalktı gıttı.sınır oldum valla.hala tek kelıme yok.bılıorum bugun gecde gelsem ınadından bıse sormaz nerdeydın dıye.ve buseferde gec gelme mevzusunu oınume getırıcek hep.bende cok sıkılıyorum evde sanırım banada ıyı gelıcek bu gezme..

ya ınanamıyorum fılmım bıttı odama gectım bı yarım saat yatagımdaydımkı adam kalktı dolaptan yorganı aldı yıne gectı salona.yanı tv ızlememı beklemıs.ses oluyoya oyuzden ben ızleyene kadar yatak odasına gecmıs gelıncede kalktı gıttı.sınır oldum valla.hala tek kelıme yok.bılıorum bugun gecde gelsem ınadından bıse sormaz nerdeydın dıye.ve buseferde gec gelme mevzusunu oınume getırıcek hep.bende cok sıkılıyorum evde sanırım banada ıyı gelıcek bu gezme..

Bu adam tam dayaklık :oklava:

Bence de tam dayaklık dediğin gibi sen de geç gel ama o yaptı diye yapma annenlere git yada başka bir akrabana sanki trafik vardıda geç geldin gibi yap önüne de sererse bahaneni söylersin sen niye geç geliyosun dersin sende konuşma onla hatta senden özürümü geri alıyorum de yanlış yapmışım özür dilemekle de bakalım ne olcek inşallah daha fazla uzatmaz canım gerçekten sinir bozucu bir durum

bole ınat adamlara uyuz oluorum yaaa cocuk gıbılerrr ayrı yatınca noluo bılmemm sonra tıpıs tıpıs gelcek yatagaa...canımm boswerr hıcc takma benceee elbet yoluna gırcekk uzmekendını bence

kızlarrr neler oldu neler.cumartesı gunu 11de cıktım evden kadıkoye ordan pendıge ole gezdım hep gunumun bes saatı otobuslerde gectı gercı.sonra aksam sekızde evın onundeydım bıde ne gorım annem karsıdan aglıyarak kuzenımle bırlıkte bana dogru gelıo.bana bı bagırmaya basladı nerdesın sen saat kac olmus nıye haber vermosun.bu arada oglen anneme dısarda oldugumu sarjımın azoldugunu solemıstım.o sarj kısmını anlmamıs.aa bı gorceksınız sok oldum herkes senı arıyo kocan dusmus yollara duraklara bakıo.ya anne ne dıosun daha saat sekız ben cocukmuyum fln dıorum ama yok annem dınlemıo aglıyo.sonra esımı aradı geldı dıye.karakola bıle sormus enıstemler onlarda bıgun gecmeden bıse yapamayız demısler oderece yanı.kızlar valla bınpısman oldum.annemın bole yapıcagını hıc dusunmemıstım.nese eve gectım esım geldı nerdeydın bılmem ne dedı bende anlattım sırf5saatımın otobuslerde gectıgını soledım.bıdaha bukadar geckalmıycaksın fln dedı.bende balık almıstım sende yermısın ona gore yapıcam dedım.bu ılk basta yok dedı ıcer gıttı sonrabaktım geldı sarıldı senın yemegını yemıyelı uzunzaman oldu yapdedı ozmn.yelkenlerı ındırmıs suya.bızı cok korkuttun fln dedı senı cok merak ettım.yanı bu yaptıgım tatktık oldu ama olan anneme oldu kızlar.dunde annemlerle pıknıge fln gıttık.he bu arada salonda yatmakda cok kotuymus heryanım agrıdı fln dedı bende ıı olmus dedım.zemuszemus ıns butarz sorun bıdaha yasamam.

Bak gördünmü iyiki sen geç geldin diye bende geç geldim demedin çok süper olmuş kıymetini bilmiş eşin ama annene olmuş olan neyse bidaha öyle yapmaz başka dil konuşmaz milletin yanında sonu tatlıya bağlandığına çok sevindim canım mutluluklar

kızlarrr neler oldu neler.cumartesı gunu 11de cıktım evden kadıkoye ordan pendıge ole gezdım hep gunumun bes saatı otobuslerde gectı gercı.sonra aksam sekızde evın onundeydım bıde ne gorım annem karsıdan aglıyarak kuzenımle bırlıkte bana dogru gelıo.bana bı bagırmaya basladı nerdesın sen saat kac olmus nıye haber vermosun.bu arada oglen anneme dısarda oldugumu sarjımın azoldugunu solemıstım.o sarj kısmını anlmamıs.aa bı gorceksınız sok oldum herkes senı arıyo kocan dusmus yollara duraklara bakıo.ya anne ne dıosun daha saat sekız ben cocukmuyum fln dıorum ama yok annem dınlemıo aglıyo.sonra esımı aradı geldı dıye.karakola bıle sormus enıstemler onlarda bıgun gecmeden bıse yapamayız demısler oderece yanı.kızlar valla bınpısman oldum.annemın bole yapıcagını hıc dusunmemıstım.nese eve gectım esım geldı nerdeydın bılmem ne dedı bende anlattım sırf5saatımın otobuslerde gectıgını soledım.bıdaha bukadar geckalmıycaksın fln dedı.bende balık almıstım sende yermısın ona gore yapıcam dedım.bu ılk basta yok dedı ıcer gıttı sonrabaktım geldı sarıldı senın yemegını yemıyelı uzunzaman oldu yapdedı ozmn.yelkenlerı ındırmıs suya.bızı cok korkuttun fln dedı senı cok merak ettım.yanı bu yaptıgım tatktık oldu ama olan anneme oldu kızlar.dunde annemlerle pıknıge fln gıttık.he bu arada salonda yatmakda cok kotuymus heryanım agrıdı fln dedı bende ıı olmus dedım.zemuszemus ıns butarz sorun bıdaha yasamam.

:))
iiki geç gelmişsin canım yokluğunun ne demek olduğunu anlamış kocan da...
Olan annene olmuş gerçi ama annelik işte olacak okadar...
Yuvanın huzuru geri gelsin de onlar için de önemli olan o zaten
sevindim canım senin adına
:)

tesekkurler kızlar.ıns bole bısorun tekrar atmez.sımdı hafta ıcı kaynanamlara gıdıcez mecbur bakalım nolcak.onların yanında cok kucuk dustum esım arkamdan gelmedı.kızkardesının yanında annesıne laf soletmedı yanı benı rezıl ettı.sımdı nası gıdıp yuzlerıne bakıcam bılmıorum.aksam esımle konsucam ama yıne kavga ederız dıye korkuom valla.

canım öle düşünme gercekten her ailede oluyo benim eşimde benim herseyimi merak eder bilir ama kendisi hep gizli gizli konuşur ama bende onun peşindeyim artıkk bende ögrenmeye calışıyom...
yengemde kürt oda ailesiyle bizim yanımızda ikinci kanala gecer yani rahat konuşmak acısından sende çok haklısın ama ne gelir elden biri eşin biri kayınvaliden.....
küçük düşürdü demişsin görümcen daha küçük canım olgun olsa hadi dersin ama bişi olmaz tatlışım rahat ol sen....
sonra kalkıp gitmeseydin keşke yada beraber gelseydiniz evinize anlıyorum canın çok sıkıldı ki kalktın gittin evine ama dedim ya öle yapsaydın keşke...
eşin eve gelince ayrı odada yatması sana kırıldıgının göstergesi belli ki tabii sen daha kırgınsın... ama oda yanlış karsılıklı bi konuşsaydı keşke eve gelince yada sen onun yanına gidip konussaydın canım madem orda yatıyodu..
canım tekrardan eşini al konuş madem böle yanında kürtce konuşmalarını sevmiyosun dogal olarak merakta ediyosundur sölee yapmamaya calışsın bitanem türkce konussunlar yada kendini fazla üzmeee eşininde yanında dur hep ok rabbim yar ve yardımcın olsun canımcımmm kçib

Son düzenleme:
saçma bi davranış olmuş.benim kaynanam türkçe bilmez hiç..umrumda değil eşim tüm aielsiyle türkçe bilenlerle bile öyle konuşmaz..ben öğrenmedim kürtçeyi çünkü anlamak istemiyorum bi şey böyle anlamadan daha kafam rahat...rahat bırakmalısın onları sonucta eşinden eminsen ve sana anlatıyorsa bu tavırla hiç hoş değil...kaynananın evini sebepsiz terke diyorsun boşuna kapris yapıyorsun kadın balkona cıkmışsa cok iyi kadınmış ben olsam sana cok kırılırdım..eşine de helal olsun geceye kadar gelmemiş aferin..

Back
X