bir fikir verirmisiniz??

zeytindalii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
29
0
286
Gaziantep
herkese iyi geceler..

sanırım yaşımız kac olursa olsun biz bu erkekleri anlayamayacagız :)
yaklasık 2 hafta önce ailemin bi tanıdıgı aracılıgı ile biriyle görüşmek için telefon numaramı verdim.. artık ciddi bişeyler olmasını istedgim için karsımdaki insanı tanımak istedim..
birkac gün sonra cocuk bana mesaj attı ilk defa böyle birşey yaptıgını müsait olup olmadıgımı bilmedigi için arayamadgını söyledi bende zaten rahatsızdım konusacak duurmda değildim o gün biraz mesajlastık.. daha sonra ertesi gün ve bikac gün daha nasıl oldugumu soran mesajalr attı ama sürekli
-nasılsın
-iyiyim,sen nasılsın
muhabbetinden öteye gecemiyoruz :23:

ben biraz sorular sordum sorunca cevap veriyor ama bir türlü ilerletemiyoruz muhabbeti :19:
telefonla konusbilecegimizi söyledim daha sonra onun işi cıktı görüşemedik derken 2 hafta olacak işte neredeyse..
ben sormasam hiçbirsey sordugu yok bunu da dile getirdim aklıma geldikce sorarım dedi..seni zorla falan mı görüştüyorlar benimle acıkca söylebilirsin dedim.. hayır inan böyle bir sey yok yanlıs anlama dedi... sonra bikac gün ben bişey sormadım yazmadım, merak ettim nasılsın falan dedi daha sonra da sende ben yazmadan bişey yazmıyorsun dedi oysaki ben konusturyorum resmen onu:1: şimdide bikac gündür o rahatsız ben hergün sabah nasılsın diye mesaj atıyorum okdar muhabbet oluor daha sonrası kimseden yine ses cıkmıyor..
sizce bu ben boşuna mı vakit kaybediyorum.. isteksiz oldugu için mi yoksa huyu mu böyle oldugu çin mi davranısları bu yönde.. ne yapmamı önerirsiniz:17:

Son düzenleme:
Canım bence akışına bırak.. Baktın yine aynı devam ediyor böyle gitmez diyerek bitirirsin.

sadece msjla birbirinizi tanıyamazsınız sanırım..bu arada konuştuğun kişi şehir dışında mı??neden yüz yüze görüşmek varken telefonda hallediyorsunuz!!!anlayamadım.sonuçta görüşürsünüz size uymazsa anlaşamazsanız bir daha iletişim kurmazsınız....diye düşünüyorum...

burada yaşlar önemli ben en yakın arkadaşlarımla bile mesaj,chat olayını beceremem mesela samimi gelmez illa yüz yüze görüşmem gerekir. bi şekilde yüz yüze görüşmeyi deneyin bide en önemlisi aşk acısı çekipte eskisinde takılı kalmış,sevipte kavuşamamış biriyse uzak durun.ama çok ciddi ilişkisi olmamış biriyse tutuk olması normaldir zamanla samimiyet kurulur görücü usulu tanışıp evlenen erkek ve bayan tanıdıklarım oldu,ellerinden geldikçe yüz yüze ve başbaşa görüşmeye çalıştılar ve her zaman birbirlerine karşı doğal oldular zaten amaç belli kısmetse evlilik yapmacık davranmaya lüzum yok. hakkınızda hayırlısı olsun.

yani birşey yazmayayım değil mi ben.. yani böyle durumlarda erkekler daha cok üstüne düşer kızların diye düşünüyorum ilgi alaka sıfır yani..

Tabiki de yazmayacaksın. Başta hep sen bir adım atmışsın.
Ben de senin gibi düşünüyorum -ki zaten öyledir. Bir ilişkide her zaman kadından çok erkek ilgi göstermelidir. Kaldı ki bunu en başta yapmalı. :ssz:

sadece msjla birbirinizi tanıyamazsınız sanırım..bu arada konuştuğun kişi şehir dışında mı??neden yüz yüze görüşmek varken telefonda hallediyorsunuz!!!anlayamadım.sonuçta görüşürsünüz size uymazsa anlaşamazsanız bir daha iletişim kurmazsınız....diye düşünüyorum...

ben ilcede görev yapıyorum o merkezde o yuzden böyle görüşme imkanımız var şimdilik.. ama bence buda gerekli görüşmeden diye düşünüyorum az da olsa konusarak fikir edenebiliriz birbirimiz hakkında. yanlışmı düşünüyorum acaba

burada yaşlar önemli ben en yakın arkadaşlarımla bile mesaj,chat olayını beceremem mesela samimi gelmez illa yüz yüze görüşmem gerekir. bi şekilde yüz yüze görüşmeyi deneyin bide en önemlisi aşk acısı çekipte eskisinde takılı kalmış,sevipte kavuşamamış biriyse uzak durun.ama çok ciddi ilişkisi olmamış biriyse tutuk olması normaldir zamanla samimiyet kurulur görücü usulu tanışıp evlenen erkek ve bayan tanıdıklarım oldu,ellerinden geldikçe yüz yüze ve başbaşa görüşmeye çalıştılar ve her zaman birbirlerine karşı doğal oldular zaten amaç belli kısmetse evlilik yapmacık davranmaya lüzum yok. hakkınızda hayırlısı olsun.

işte birbirimiz hakkında bastan ufak da olsa fikir sahibi olmalıyız.. bu 2 haftada biraz olsun bişeyler ögrenebilirdik..

ben ilcede görev yapıyorum o merkezde o yuzden böyle görüşme imkanımız var şimdilik.. ama bence buda gerekli görüşmeden diye düşünüyorum az da olsa konusarak fikir edenebiliriz birbirimiz hakkında. yanlışmı düşünüyorum acaba

ama doğru düzgün konuşmuyor,ben sormadan birşey sormuyor,demiyomuydun belli ki bu şekilde öğrenemiyceksin nasıl biri olduğunu!!!!

ama doğru düzgün konuşmuyor,ben sormadan birşey sormuyor,demiyomuydun belli ki bu şekilde öğrenemiyceksin nasıl biri olduğunu!!!!

işte sorun zaten bu :) konussaydı biraz olsun tanıyacaktık ama şu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum oyuzden burda sizinle paylastım :17:

var bu tipler oldukçada sıkıcı oluyorlar bence aradan nekadar zaman geçmiş hala nasılsın ıyımısın çok sıkıcı değilmi yanı zaten sizde bu durumdan sıkıldığınız için açmışsınız konuyu bu tipler açılmazlar böle gıder sohbet muhabbet edemezler zamanlada açılmazlar beyhude çaba yerınızde olsam hiç zorlamazdım

Bence mesaj atmayin siz, birakin o istiyorsa gercekten o sizin pesinizden kossun. Siz sorular bulmaya calismayin, sizi merak ediyorsa o sorular sorsun. Siz sadece o yazdikca yazin ve sadece sorduklarina cevap verin genellikle, ama tabi arada siz de yazin ki tamamen kacmasin. %70 o yapsin %30 siz gibi...
Sonra mesajlasarak sohbet ilerlemez.
Msn üzerinden yazissaniz belki belli bir saatte basina gecip internetin, belki sohbet süreklilik kazanir.
Sonra da görüsmek icin bekleyin, o size bulusalim mi desin.
Ki bulusmak isterse de daha erken diye düsünmeyin, bir tanidik vasitasi ile bulusturuluyorsunuz zaten, yüz yüze görüsmek onu daha iyi daha kisa sürede tanimanizi saglar hem de bulusmayi 5 dakikada bitiremeyeceginize göre, o da siz de sorular bulmaya calisacaksiniz. Ki ilk izlenim de önemlidir.

var bu tipler oldukçada sıkıcı oluyorlar bence aradan nekadar zaman geçmiş hala nasılsın ıyımısın çok sıkıcı değilmi yanı zaten sizde bu durumdan sıkıldığınız için açmışsınız konuyu bu tipler açılmazlar böle gıder sohbet muhabbet edemezler zamanlada açılmazlar beyhude çaba yerınızde olsam hiç zorlamazdım

ben ilk defa böyle bi tiple karsılastım acıkcası ne kendmde ne de cevremdekilerden böyle brsey görmedim duymadm :) insan bi merak eder sorar bişeyler yaa :19::52:

Bence mesaj atmayin siz, birakin o istiyorsa gercekten o sizin pesinizden kossun. Siz sorular bulmaya calismayin, sizi merak ediyorsa o sorular sorsun. Siz sadece o yazdikca yazin ve sadece sorduklarina cevap verin genellikle, ama tabi arada siz de yazin ki tamamen kacmasin. %70 o yapsin %30 siz gibi...
Sonra mesajlasarak sohbet ilerlemez.
Msn üzerinden yazissaniz belki belli bir saatte basina gecip internetin, belki sohbet süreklilik kazanir.
Sonra da görüsmek icin bekleyin, o size bulusalim mi desin.
Ki bulusmak isterse de daha erken diye düsünmeyin, bir tanidik vasitasi ile bulusturuluyorsunuz zaten, yüz yüze görüsmek onu daha iyi daha kisa sürede tanimanizi saglar hem de bulusmayi 5 dakikada bitiremeyeceginize göre, o da siz de sorular bulmaya calisacaksiniz. Ki ilk izlenim de önemlidir.

teşekkr ederim acıklamanız için gercekten haklısınız.. msn değilde zaten önce mesajla konsutuk daha sonra telefondan whatsapp üzerinden görüşüyoruz, daha dogrusu görüşmeye calısyoruz :1: ilk günden fotograflarımızı falan o program sayesinde görmüş olduk. bende acaba önce görüşmek mi istiyor diye düşündüm onu da sordum ama böyle düşünmene şaşırdım benim için öncelik tip değil insanlık dedi.. amaaa bi türlü biraz olsun onu da anlayamıyurz::9:

Çekingen biri demek ki..
Mesajda da tanışılmaz ki ama.
Yüzyüze görüşünce açılır belki biraz.

sizlerin söylediklerinden aldıgım karar ben birşey sormayacagım ve yazmayacagım kendi yazmak isterse yazar.. görüşme imkanımızda oldugunda belki görüşürüz belkide böyle biter.. umarım herkesin için hayırlısı olur başka birşey diyemiyorum nasip herşey

diğer arkadaşlarında dediği gibi cekingendir yada mesajla soracak birşey bulamıyordur , yüzyüze geldiğinde de yanında sıkılırsan pek konuşmazsanız uzatmazsın olur biter...

yanlız bişi farkettim gülesim geldi yüzyüze görmediğimiz hatta sadece nasılsın iyimisin diye mesajlaşılan bir erkeğe bile kapris,dırdır yapabilecek kuvvette insan şu kadın milleti :)korkulur vallahi :4:

Back
X