Bir garip ayrılık, akıl verin lütfen

klbkbr

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.689
1.155
333
saçma sapan biten bir ilişki hikayesiydi..

Son düzenleme:
canım benim bildiğin tipik yengeç huyu yani. gerçekten çok fazla hayal dünyasında yaşıyorlar. bende 6 sene çıktım böyle biriyle. çocuk beni artık kndi iş arkdslarıyla arkdslarıyla yakıştırıyordu düşün artık. yanındaki arkdsına msj gelince ben atıyormuşum gbi düşünüp bir de arayıp bana bagırıyordu manyak :) çok zor böyleleriyle uğraşmak. Allah yardımcın olsun

Iki gun sonra arar baya sacmalamis ama:37:
Ama sunuda soliyim bu tipteki erkekler iliski rutine ve monotonluga girdiginde hep ayriligi cikis yolu sanar
Yani ayaklar yerden kesilinceye dek buyu devam eder en ufak sorunda boyle sacmalarlar
Yoksa oturur tartisilip senin hesap soracagin bir mevzuydu niye boyle kucuk emrah moduna giriyor ki
Ilerde cok ugrastirir seni soliyim

bende pişman olup arar diye düşünüyorum. tabi ki olsun da istiyorum ama nasıl güveneyim böyle birine pat diye ayrılık konuştu olay ne? onun okulu uzuyormuş ve bunu ilişkinin başından beri benden saklıyormuş bu sebepten ilişki biter mi? resmen köşeye sıkıştı napacağını bilemedi ve böyle bi yola başvurdu diyorum.

Peff... erkek arkadaşını anlattıkça kendimi okur gibi oldum. yengece ramak kalan bi ikizler olarak oldukça hayalperestim. buna ikizlerin bi sürü karakteri ve çelişkili ruh halleri de eklenince gerçekten evlat olsam sevilmem:37:

erkek arkadaşın kafasında bişey kurup ona göre yaşıyor muhtemelen. kendi hatasının farkında, ama ona göre sorun kendi hatası değil, tam tersi senin ona hesap sorma ihtimalin. o ne hata yaparsa yapsın, nasıl kandırırsa kandırsın, sen onu koşulsuz sorgusuz sualsiz sevmek zorundasın ona göre. tabi farkında değil ki bunun sevgiyle filan alakası yok, ortada yanlış bişey var ve üste çıkmadan açıklama yapmak zorunda: onu delirten bu. sen aynısını yapsan yine muhtemelen konuyu 'sevgi'ye bağlayıp 'sen beni gerçekten sevsen bunları bunları yapmazdın' deyip kestirip atacaktı.

dengesiz halleri tamamen sevgisinden bence. 7 aydır ilişkiniz ne durumda bilemiyorum ama rutinlik büyük sorun. eli ayağı dolaşıyor olabilir, 'napıcaz monotonlaştık mı aşk tutku bitti mi' sorularını kendine sorup diyaloglarınızdan, yaptıklarınızdan olmadık ipuçları çıkartıp kafasında binbir türlü senaryo yazabilir, hatta bu senaryolara kendini kaptırıp karamsarlaşabilir ve kendisinin de istemediği cümleler kurabilir. monotonluk yoksa sanırım hala üstünden atamadığı suçluluk psikolojisidir, haklı olarak hesap sormanı hazmedememiş olabilir, bunu aşkınızın gerçekliğine bağlamış olabilir, olabilir de olabilir.

çözüm yok:50: ama biteceğine inanmıyorum ben ilişkinizin, şımarık sanki biraz, olayları dramatize etme potansiyeli var oldukça. sen sadece sev. hep gözlerinin içine bak, kurduğu cümleleri pek takma, içinden gelerek söylemiyordur. sabret sabret sabret :ssz:

çok sağol canım benim güzel özetlemişsin.sadece monotonluk konusuna katılmıyorum zaten sürekli birlikte olan bir çift değiliz o başka şehirde okuduğundan dolayı ve kaliteli zaman geçirip sürekli yapacak daha çok şeyimiz olduğumuzu dile getirirdik ,dik maalesef.
evet hesap sormam gerekiyordu benim tepki vermem gerekiyordu ama ne yaptım?hiçbir şey yapamadım birden parladı bağırdı çağırdı ayrılık konusunu açtı felan :S anlayamadım yani,tepki veremediğimden dolayı şok oldum kalakaldım,anlayamadım da başıma gelenleri,ilişkimize olanları. hala aynı düşüncedeyim "saçmaladı" diyorum .haklıyım di mi kızlar? bir panik hali yaşadı ve ne yapacağını şaşırıp böyle sıyrılırım sandı

Back
X