Bu dediklerinizi araştırdım siz akıl vermeden önce sağolun, ama tapu gerekmiş aboneli için öncekilkle, yada kiracıymış gibi kira sözleşmesi yapmam gerekiyormuş kişiye ve avukatına bildirdim maalesef o kişi her türlü çirkeflik peşinde yapmıyor vermiyor.
Belediyede zaten hemen veriyor yeşil kart çıkartmam lazım ama kanunen evliyiz o kişinin sigırtası var tabi bilmeden yargı dağıtmaya nasılda bayılıyorsunuz
Bu platforma akıl sormaya geliyoruz, başka şeylerde yaşanılan stresi vs dağıtmaya bir çok kişi burayı kullanıyor eğer niyetiniz buysa yargınız size kalsın ben ne yapmam gerektiğin İKİ GÜN ÖNCE ilk olarak avukatım vekaletten çekileceği için sabah en azındn ne yapmam gerek diye fikir edinmek açısından buraya sordum tabi boş durmadım başka avukat ve ilgili mercilere sordum. Avukatımın satıldığını onunla başka yerlerde karşılaştıklarını ve birbirileriyle görüştüklerini söylediklerni (daha doğrusu bir kaç defa tesadüfen bi yerlerde karşılaşmışlarda işle alakalı olan) dolaylı çelişkili konuşmasından anladım. Zaten nafaka bağlanmaması , ziynet eşyalarımı ben beyan etmeme rapmen davada belirtmedi sizce yeterince şüpheli değil mi?
Ayrıca ailem saygın sevilen ama bu mikrop kişilik babamın işi esnaflık, olmadık yerden açığı var mı yok mu gizlice araştırmış babamın da maaliyeye bu krizden dolayı ödemeyi ertlediği bi borç varmış. Kendisinin işi maaliye ticaret hukukuyla ilgili tanıdıkları araya sokarak babamı da maddi zarara uğratma derdinde ki maalesef babamı da etkiledi şu an zorda onlara ne diyebilirim ki? Bu halde bile desteklerini esirgemiyorlar sağolsunlar.
Başka bi aklınızda çelişki kalmamıştır umarım hani milletçe çok severiz ya bilmeden hemen yargı dağıtmayı niyet okuyuculuğu
Hukuku anlamda destek olacak kimselerin varsa akıl verecek şu da var şöyle bir yolda var diye bildirmelerini konusunda da teşekkür ederim
Önceki yorumlarımı okumadan da peşin hükümlü çalışmak niyetinde olup olmadığıma öyle karar verin