- 27 Mayıs 2016
- 10
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi saysomething
-
Mesafeler araya girdçe başka insanlarla olunca aranızdaki arkadaşlıkta da kopmalar olur doğaldır eğer sen istemiyorsan arkadaşlığını bitir eğlenmediğin konuşacak konu bulamadığın bir insanla nereye kadar iletişim kurabilirsin ki ?
Haklisiniz. Araya mesafeler girince dostluklar da bir yere kadarmis sanirim...Büyüdükçe değişiyorsun, o da değişiyor. Farklı yönlere doğru değişmişsiniz sadece.
Haklisiniz. Araya mesafeler girince dostluklar da bir yere kadarmis sanirim...
Cekiniyorum acik acik konusmaya. Hem ne diyecegim ki? Bu onu daha cok uzmez mi?İletişim mi kesmek çözüm değil kanımca açık açık konuşmak en mantıklısı . Ama tabi ki senin kararın.
Gercekten bana da oyle oldugunu dusunuyorum cogu zaman. Sanki gormek istedigim kisiye anlatiyorum her seyi. Ve duymak istedigim seyleri duyup kendimi tatmin ediyorum. Sanirim gorusmeyecegim artik. Cok tesekkur ederim yorumunuz içinİnsan görmediği kişi için söylediklerini tavırlarını kendi hayaline göre şekillendirerek düşünüyor..
Bir roman okumak gibi..
Okuduğun bir Romanın filmini izlersin Filmde aynı duyguyu alamazsın mesela..
Ben ona benzetiyorum..
Naparsın bilmem
İçinden gelmeyorsa görüşmenin bir manası yok kanaatindeyim..
Hayırlısı olsun Hakkı'nızda
Henuz cok genc oldugum icin sanirsam her kaybettigim insandan fazla etkileniyorum. Bu da ayri bir sorunumBunun üzülecek ya da sitem edecek bişey olduğunu düşünme. Hayatın olağan akışı böyle. Hayatımıza dönem dönem birileri girer, bazısı kalır ama çoğunluğu çıkar. Arkadaş edinmeye başladıktan sonra kaç yakın arkadaş geldi geçti hayatımdan bir bilsen.
Haklisiniz daha zibilyon insan girecek hayatima. Tesekkur ederim yorumunuz içinİletişmi yavaş yavaş kesmen ve onu düşündürmen onu daha fazla üzer her zaman şunu derim en başta açık açık konuşup bir kere üzmek her zaman daha iyidir hemde sevgilin değil ki senin hayatınıza daha zibilyon insan girecek arkadaş olacaksınız çoğu dostluk gelip geçicidir boşuna içine dert etme bunları ne o senin tek dostun ne de sen onun
Hayir bir kursta tanistik zaten sanaldan tanissak bu durum normal gelirdiSiz sanaldan tanisip.ilk defami yuzyzue gorustunuz onu anlayamadim.
Yazismak konusmaktan herzman daha rahattir belki ondan oyle olnustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?