- 27 Mayıs 2016
- 10
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi saysomething
Merhabalar
Dert sayilmaz aslinda pek, ama yine de danismak istedim sizlere. Benim yaklasik 3 yildir çok samimi oldugum bir arkadasim var. Ilk iki yil yasadigim sehirde okuyordu kendisi, ancak daha sonra universite nedeniyle baska bir sehire gitti. Burada oldugu surece cok iyiydi iletisimimiz. Hicbir seyden cekinmezdim ona anlatirken. Guler eglenirdik. Hâla her gun konusur,dertlesiriz. Simdi size sorum ben bu kizla biraraya geldigimde kendimi iyi hissetmiyorum. Yani bilirsiniz, telefondan her sey guzeldir. Duygularinizi tam olarak ifade edemezsiniz. Guzel guzel konusursunuz anlatirsiniz derdinizi. Ama mesela gecen ay benim bulundugum sehire geldi. Ve ben bir garip hissettim acikcasi yaninda. Tam olarak o samimiyeti hissedemedim, dogru duzgun iletisim bile kuramadik.
Hemen kacasim geldi ordan. Ne degismis olabilir diye dusunuyorum gorusmedigimiz surede. O hala ayni o, ama ben ayni ben degilim . Sanaldan dost olacagina hic olmasin daha iyi kafasindayim suan. Ama bitirmekte istemiyorum hemen, belki duzeltebilirim bu dusuncemi diyorum. O cok istekli cunku planlar falan yapiyor yaz için
Bu durumda ne yapmaliyim sevgili ablalarim, bu tur tecrubeniz olduysa paylasabilir misiniz? Tesekkurler simdiden herkese.