• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip görümce?

Merhaba kızlar...
Ben artık paranoya mı oldum nedir anlamadım bir de size sorayım dedim..
Görümceye gelmeden önce kv ile yazın anneme yaptıkları saygısızlıktan ötürü aram limoni bunu belirteyim ama görümcem o zaman hem anneme hem bana gayet iyiydi..
Ben 26 gün önce doğum yaptım görümcem taa doğumdan önce mutlaka haber et gelecem söyle yardım ederim böyle yaparım falan deyip durdu..Aramız yaklasık 15 saat..
Biz de tabiki dedik dogum yaptım geldim en basından beri annem yanımda sagolsun..Esim haber verdi ablasına bu arada..
Görümcem beni severdi gercekten bebek sekeri falan da hazırlamıstı getirdi ama eve geldigi andan itibaren bi soğukluk coktu kadına..
Saka gibi davrandı..Balkona gecti tvnin karsısına uzandı..2 aksam asla bizimle oturmadı..Salona gecelim dedik kac kez hayır ben burda tv izlicem dedi ordan ayrılmadı..Yemekten yemege geldi yanımıza..Sadece bebegimle konustu kendince..Biz annemle tüm gün anlamaya calıstık ama hic yanmzda bile durmadı.
Sizce ne yapmaya calıstı ben anlamadım..Hayır esime de öyle cok düskün degil ki onun için kalktı geldi diyeyim..Kac kez telefonla sen sakrak konustu ama eve geldigi andan itibaren bambaska biri oldu bize karsı..Bi seycik anlamadım..

çok saçma sürekli ayrı gayrı oturması, istemiyorsa çekip gitsin o zaman, kim tutuyo ki, gelmedi demesinler diye gelmiş, ya da başka birilerine bak gittim geline yardım ettim demek için gelmiş gibi geldi, yani içinden gelerek gelen insan böyle saçma sapan davranmaz

Merhaba kızlar...
Görümceye gelmeden önce kv ile yazın anneme yaptıkları saygısızlıktan ötürü aram limoni bunu belirteyim ama görümcem o zaman hem anneme hem bana gayet iyiydi..
Ben 26 gün önce doğum yaptım görümcem taa doğumdan önce mutlaka haber et gelecem söyle yardım ederim böyle yaparım falan deyip durdu..Aramız yaklasık 15 saat..
Biz de tabiki dedik dogum yaptım geldim en basından beri annem yanımda sagolsun..Esim haber verdi ablasına bu arada..
Görümcem beni severdi gercekten bebek sekeri falan da hazırlamıstı getirdi ama eve geldigi andan itibaren bi soğukluk coktu kadına..
Saka gibi davrandı..Balkona gecti tvnin karsısına uzandı..2 aksam asla bizimle oturmadı..Salona gecelim dedik kac kez hayır ben burda tv izlicem dedi ordan ayrılmadı..Yemekten yemege geldi yanımıza..Sadece bebegimle konustu kendince..Biz annemle tüm gün anlamaya calıstık ama hic yanmzda bile durmadı.
Sizce ne yapmaya calıstı ben anlamadım..Hayır esime de öyle cok düskün degil ki onun için kalktı geldi diyeyim..Kac kez telefonla sen sakrak konustu ama eve geldigi andan itibaren bambaska biri oldu bize karsı..Bi seycik anlamadım..
Sizden taraf birşey duymuş kırılmış gibi.
Belki annesi de yanınızda olsun istedi ıćerlemiş olabilir

çok saçma sürekli ayrı gayrı oturması, istemiyorsa çekip gitsin o zaman, kim tutuyo ki, gelmedi demesinler diye gelmiş, ya da başka birilerine bak gittim geline yardım ettim demek için gelmiş gibi geldi, yani içinden gelerek gelen insan böyle saçma sapan davranmaz
Canım insan eve bi yorum yapıp güle güle oturun demez mi ya ilk defa gelmissin

Merhaba kızlar...
Annenize karşı yaptığı bir şey bence ama tuhaf tabiki

Muhtemelen farketmeden alınacağı birşey yaptınız. Ya da başka derdi var kendisinin çocuğu filan olmuyorsa huzunlenmis olabilir...

Sen takma kafana tazecik lohusasin bebeğinin tadını çıkar. Kendinden emin şenel düşünme bunları...
Çok iyimsersin :))

melyaaa melyaaa

Kadın Bebek için gelmiş, bebeğe yardıma

Ee aneen var ev zaten kalabalık, ayak altında dolanmayayım, rica ettiler gelmiş olayım diye orda belli ki

Keşke biri gelseydi, annenle nasıl dedikodusunuz, nasıl art niyetlisiniz, offff

Bebek nötr yetişir umarım

Çok iyimsersin :))

melyaaa melyaaa

Kadın Bebek için gelmiş, bebeğe yardıma

Ee aneen var ev zaten kalabalık, ayak altında dolanmayayım, rica ettiler gelmiş olayım diye orda belli ki

Keşke biri gelseydi, annenle nasıl dedikodusunuz, nasıl art niyetlisiniz, offff

Bebek nötr yetişir umarım
Siz de nasıl bilmeden yorum yapıp tek acıdan bakan birisiniz off..
Ev kalabalık falan degil tamamen yabancı oldugumuz sehirdeyiz bu bir bilmem kacıncı söyleyisim kıvrak anlayısınz için tekrarlayayım kimsenin rica ettiği yok kendisi cok yoğun bi istekle onca yolu geldi..
Bebegim için bahsettiğiniz nötrlüğü sizin bebeginiz için bilmukabele istiyorum..
Sevgiyle kalın..

Siz İstemeyebilirsiniz ama yeni doğum yapmış kadının yanına neden gidilir ? Yardımcı olmak iiçin. Annenizi görünce inatlaşmış
Ay bunu düsündükce daha bi garip oldum benim evim onunda bas ustünde yeri car annemin de ki annem sezeryan sonrası beni kaldır indir bel agrısı cekiyo

Ay bunu düsündükce daha bi garip oldum benim evim onunda bas ustünde yeri car annemin de ki annem sezeryan sonrası beni kaldır indir bel agrısı cekiyo
Yavrum başka ne sebep olabilir? Benim annemi evine sokmuyor kendi annesi burda demiştir. O yardımdan ziyade anneni huzursuz etmeye bile gelmiş olabilir.

Yavrum başka ne sebep olabilir? Benim annemi evine sokmuyor kendi annesi burda demiştir. O yardımdan ziyade anneni huzursuz etmeye bile gelmiş olabilir.
Etti de basardı da yani .. Kendi annesini niye sokmayayım ki ay kadın gelmedi napabilirim ki geldi bebegi gördü gtti kal ben sezeryanlıyım yardım et diye yalvarsa mıydım napsaydım

Etti de basardı da yani .. Kendi annesini niye sokmayayım ki ay kadın gelmedi napabilirim ki geldi bebegi gördü gtti kal ben sezeryanlıyım yardım et diye yalvarsa mıydım napsaydım
Yüz vermiyosun gelin hnm nasıl kalsın. Yani neticede görümcenin amacı belli. Annesi ne saygısızlık yaptı bilmem ama o da saygısız davranmış bile isteye.

Canım insan eve bi yorum yapıp güle güle oturun demez mi ya ilk defa gelmissin

ya tabii ki sen haklısın ondan diyorum zaten isteyerek gelmemiş, sanki birileri gitmedi demesin diye gelmiş, bizim toplumda elalem ne der çok önemli ya, elalem konuşmasın diye gelmiş gibi, gününü doldurup gidecek herhalde, madem hiç gelme, insanların huzurunu kaçırma

Merhaba kızlar...
Annen ordayken rahat edememis olabilir cani sıkılmistr

doğumdan sonra genellikle yaşananlar şöyle:
lohusa, kendi annesiyle işbirliği içinde oluyor. bu da çok doğal..
yeni baba olmuş koca da afallıyor mesela.
kocanın ailesinden kişiler de alınıyor. o kadar çok var. ki bu hikayelerden...

sağlık sorunu yoksa, artık kendi işinizi kendiniz görebilirsiniz.
bu lohusayı 40 gün bırakmama saçmalığı yüzünden boşuna kalpler kırılıyor yeni anneler darlanıyor..

Bence sizi boyle bir gunde boyle uzen birine ne laf anlatin ne cabalayin. 2 gun kalmis zaten birakin gitsin gidene kadar da ne istiyorsa yapsin he he diyin sonucta Allahtan cok kalmiyor bir daha ne zaman gelecek hic morlainizi bozmayin

Bence eşine : "ablam çok rahatsız oldu galiba. Yanımıza gelmiyor hiç, vs vs. Çok rahatsız olduysa gitmek istiyorsa, çekinmesin, benim için bi sakıncası yok canım. Sen bi konuşsan, yazık, eziyet ediyomuş gibi olmayalım. " diye politik bir konuşma yap bence. Eger hemen gitmek istiyorsa gider böylece, ya da belki derdi neymiş onu anlatır.

Siz yüz göz olmayın ama, sonra evden kovdu olursunuz. Siz hiiiç ses etmeyin.

Belli ki sorun Annen.
Yani annenizi istememiş gibi düşündüm. Tuhaf ya ben bu dogumlardan sonraki erkek tarafının tavırlarını hiç anlayamıyorum. Takılma bile ya bosver cocuk gibi annenin yanında seni rezil etmiş bence aranıza biraz mesafe koyun sizde soguk davranın. Annenize saygısızlık yani.

Back
X