- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.316
- 773
<div class="bbWrapper">Merhaba.<br />
Biz 7 8 arkadaş toplandık gün yapıyor uz.<br />
Kura çektik sırayla heray bir kişide toplanıyoruz. <br />
Herkes bir çeşit yiyecek yapıp götürüyor <br />
Ev sahibine yük olunmasın diye.<br />
Ben çalışıyorum. Aralarında tek çalışan kişi benim. Bende hazır şeyler alıp gidiyorum genelde. Birşey demiyor lar zaten.watsap grubundan kim ne yapacak konuşulup yapıyorlar. <br />
Bugunde gün vardı. Hepsi erken gitmiş bende saat 4 ü geçiyor du gittim.(iş çıkışı) <br />
Tabi ben gitmeye çaylar içilmiş yemekler yenmiş.Normal olarak.<br />
Evin sahibi tabak yapayım mı dedi çok üşüdüm çay ver dedim.1 bardak çay içtim kızlarla öteberi sohbet ettim çayım bitti bekliyorum devamı yok.kalkıp baktım. <br />
Sobanın üstünde ki çay bitmiş.<br />
Mutfağa gittim o da bitmiş. Hani kendim koyacaktım.<br />
Masada kurabiyeler vardı bikaçtane yedim.ev sahibine de eline sağlık dedim.(ama iş çıkışı olduğu için çok açtım) <br />
Kızlar dedi sana börek ayırdık yesene.<br />
Ev sahibine de dediler tabak hazırla. <br />
Arkadaşım gördü yüzüm asık sordu bende çay bitmiş öok çok üşüdüm dedim.kahve yapayım Vs dedi.<br />
Oturdedim sen ev sahibi değilsin. <br />
Baya bi bekledim yani 2nci çayı soran veya bir ihtiyaç ım varmı soran olmadı.kısaca ev sahibi çok ilgisizdi.bende hiç.çay sevmem ama üşüdüm ya çok yürüdüm çünkü.<br />
Neyse paraları verdim.kızlar 5 te kalkıyor du bende onlarla hazırlandım çıktım.<br />
Sokağa inince böreği yapan kız sitemle lütfedip böreği yemedin Vs dedi.<br />
Bende ikram edilmeyen şeyi yiyemem heralde dedim.Anladılar tabi olayı. <br />
Diğerleri de kasti yapmsmıştır çok yoruldu Vs vs dediler.yorum yapmadım. <br />
Mutfakta herşeyden fazla fazla kalmıştı. <br />
Yanlış anlaşılmasın aç gözlü biri değilim <br />
Ama hani kötü hissettim ve biran önce o ortamdan çıkmak istedim.<br />
Ben zaten her gün e gidebilen biri değilim parasını yolluyorum çoğu zaman. <br />
Bidaha gün başka bşr arkadaşımızda olacak ama gitmek hiç içimden gelmiyor. Çünkü zaten geç gittiğim için hem muhabbet edemedik bir doğru.hemde böyle oldu.<br />
Sizce ben haksız mıyım....</div>