Dediğim gibi ben hepsi ne katılamıyorum zatenBelki de gercekten yorulmustur yani.
Zaten bu "gün" isini sevemedim bir türlü...
Çay bitti denmedi içer misin diye soran olmadı.kalktım kendim baktım bitmişti.Ben en cok gunleri borek corek kek icin seviyorum yaninda cay olmazsa olmazim.hele cay bitti cevabini hic sevmeemm..birde sogukta isten gelecem cay bitti denilecek ohoooo olay cikar.
Canım istedikleri bişeyi alıyorum. Yani konuşmamışlardır bunu.Aslında çalışıyor olsanız da akşamdan poaça yapıp soğuyunca sarıp götürebilirsiniz. Biz de arkadaşlarla toplandığımızda bazen herkese bir çeşit veriliyor , bir gün öncesi yapıp hazırlıyorum. Alıp götürüyorum. Acaba aralarında senin için bu tip bir konuşma mı geçti de sana bilendi ev sahibi?
Bence de artık katılma ama.. ne olursa olsun çok büyük ayıp etmiş. Bir çay koymak kaç dakika sürer? Hepsini geçtim nefsi kalır insanın görüp de yemeyince. para dönüp bittiğinde ayrıl tamamen, o zamana kadar da gitme parayı göndermeye devam et..
Çok ilgisizdi bence.Ev sahibi dusuncesizlio etmis. Sen istemesen bile bir tabak hazirlayip koyabilirdi. Hakli haksiz olunacak bir durum yok.
Ona gore demleseymis gerekirse birdaha demleseymis.sana ikram tabagi da verilmeliydi.bizim grubta ev sahibi unutsa diger arkadas hazirlar getirir yada hatirlatilir.Çay bitti denmedi içer misin diye soran olmadı.kalktım kendim baktım bitmişti.
Mesele yiyecek değil aslında.hiç ilgilenmemesi.ters yön vesait yoktu baya bir yürüdüm.dedim ya çayı sevmem ama o an çok ihtiyacım oldu.çok karda var burada çünkü.bence bunlar basit şeyler, kafanıza takmaya değmez. anneme de benzeri olmuş bize anlattı geçti. şimdi mesela o kadının lafı geçince hangi kadın hani şu sana bir şey (yiyecek) vermeyen mi, deyip geçiyoruz. siz de iki güne unutursunuz zaten.
Ben size cay icmeye falan gelmemYani ev sahibi de robot degil insan. Zaten o saate kadar surekli servisle bulasikla ugrasmistir. Ileri saatte gidip ozel ilgi beklemek cok manasiz. Bi daha cay mi demlesin senin icin insanlarin kalkma saati gelmis, ne bekliyodun anlamadim
Bana özel demlemesşn tabi ama gelip bi sorsun dimi bir ihtiyacınisteğin var mı diye.Yani ev sahibi de robot degil insan. Zaten o saate kadar surekli servisle bulasikla ugrasmistir. Ileri saatte gidip ozel ilgi beklemek cok manasiz. Bi daha cay mi demlesin senin icin insanlarin kalkma saati gelmis, ne bekliyodun anlamadim
duygusal bir anınıza denk gelmiş herhalde, keşke su ısıtıp bitki çayı vs. isteseydiniz ya da siz yapsaydınız.Mesele yiyecek değil aslında.hiç ilgilenmemesi.ters yön vesait yoktu baya bir yürüdüm.dedim ya çayı sevmem ama o an çok ihtiyacım oldu.çok karda var burada çünkü.
İyi de hiç mi misafir ağırlamadık, kaldı ki ikramları misafir hazırlamış getirmiş. 2 tane tabağa koymak , 2 demlik çay yapmak mı yormuş? O zaman davet etmesin kimseyi evine.. olur mu hiç öyle şey, kadın keyfinden geç gitmemiş, ben gelene kadar bekleyin dememiş. Gideceği belli. tabakları hazırlarken 1 tabak fazla hazır etse eline mi yapışacak? Ev sahibinin yaptığı büyük terbiyesizlik ve savunulacak hiçbir yönü yok.. ha çok yorulduysa konu sahibine diyebilirdi "canım belim fena oldu , sen git mutfaktan hepsi tezgahta bir tabak hazırlayıver kendine, kusuruma bakma " diye. Gerçi bunu söylemek için de ayağa kalkamaz halde olmam gerekiyor ya, neyse...Yani ev sahibi de robot degil insan. Zaten o saate kadar surekli servisle bulasikla ugrasmistir. Ileri saatte gidip ozel ilgi beklemek cok manasiz. Bi daha cay mi demlesin senin icin insanlarin kalkma saati gelmis, ne bekliyodun anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?