Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke ağzının payını oracıkta verseydiniz ağlamak yerine. Salak nedir yani 5 yaşında çocuk gibi. Birde işle ilgili derdinizi anlatmışsınız onu iliştiriyor araya utanmadan.
Eşiniz hep böyle salak gibi hakaret içeren kelimeler kullanır mı size?
Yalnızken veya birinin yanında farketmez..
Salak demesinin sebebi cekmecesindeki delinmis corabi niye atmamisim o atiyormus ben tekrar koyuyormusum..
Atmamis iste atsa copten geri alcak halim yok.aman bosver bunlari takarsak yasanmaz zaten.Hakettim oyle mi diye mirildandim. Hiçbir zaman eşimle 3. Kişinin yanında tartışmam. Ailesini asla müdahil etmem. Sinirleninc3 gözyaşıni tutamayanlardanim.Aksam alıp eşyalarını kapıya atasım var
Eşek, Sipa, ay salak ya gibi sempatik bicimde sarfettigimiz cümleler olur ama çok ciddi biçimde ve hakaret boyutuna varan kelimeleri asla kullandığımız olmadı.. Bariz hakaret amaçlı kullandığına da eminim.. Ki normalde başkasının yanında tartismayiz.
Madem öyle çöpe atsaymis..
Neden cevap yazmaya gönüllü oldunuz ki insan her an müsait olamaz ki araba kullanır bir işi olur o an cevap yazılması gerekmezdi ki cevap yazayım diyorsunuz. Eşim araba kullanıyor müsait olduğunda dönecek diyebilirdiniz yani saçma olmuş onu dışında eşini kesinlikle saygısız ve densiz ne dediyse onu yazmışsınız yani ben orada verirdim cevabımı
hayret kimse de dememiş.. tam ben de onu diyecektim, size ne mesajından kendi işini kendi halletsin buna sebebiyet veren sizsiniz, hakaretler de oluyor maalesef olmasa iyi de ..sinirlere hakim olamayabiliyor insan..
Bosver herkes kendi isini kendi halletsin kiymet bildi mi hayir.Direksiyon tutarken telefonu tutmakta zorlaniyordu, Bunun üzerine yardımcı olabilirim dedim. Ve kendisi verdi telefonu, Illa ben cevap vereyim diye cildirmadim "Merhaba x bey, Bu hafta müsait degilim" cevabını yazdım sonra sil dediği için sildim ortada ayıp bi durum yoktu yani.. pıs piş peşinde dolaşmiyorum..
Öyle tabi çok uğrasinca bende...Bosver herkes kendi isini kendi halletsin kiymet bildi mi hayir.
Ben de aşırı öfke kontrolünden muzdaribim ama siz benden de fenaymışsınız. Çok üzüldüm ağladığınızı okuyunca. Bu yüzden boşanılmaz ama ağır arıza çıkarılır o ev başına yıkılır o adamın
Sakinleşmeyi bekleme eve girer girmez al bi tabağı yere at kır gerisi gelirÖyle tabi çok uğrasinca bende...
Ben hiç bağıramam.. sinirden susar yada ağlarım Sakinlesince konuşurum.. . Kilenir kalirim Eşim hatta konussana bisey soylesene der cildirir ...
Sakinleşmeyi bekleme eve girer girmez al bi tabağı yere at kır gerisi gelir