Sabah ki konumu bir taşlamadıkları kaldığı için kapattırdım ancak özet geçeyim ve asıl konuma geleyim. Dün gece eski sevgilimin benim whatsapdan engelimi kaldırdığını bilmeden engelli miyim diye bakmak için nokta yollamıştm ve ardından engelimi kaldırdığını görünce direk engellemiştim.
Bugün de instagram storym'de birşey bakarken bir isme denk geldim. (Profilim açık) Kadını ismen tanıyorum öğrencisinin annesi. Çok samimi olduğu bir aile. Kadının kocası ile vs. samimi eski erkek arkadaşım. Evlerine vs gidip gelmişliği de var. Kadınla hiç bir şekilde tanışıklığımız yok. Birbirimizi takip etmişliğimiz görmüşlüğümüz vs yok. Eski sevgilimin instagram hesabında engelliyim ve kadının oradan görüp bakabileceği bir yorumumum vs de yok. Ki biz sevgili olduğumuz sürece hiç bir şekilde kadının böyle bir şeyine de denk gelmedim hani o yüzden şaşırdım o zaman aa x hocanın sevgilisine bakayım vs diyip baksa neyse diyeceğim. Biz ayrılmışız neredeyse 1 ay olacak ama amaç ne ise çözemedim kadın beni stalklamış resmen.
Ve ne tesadüf ki bugün eski sevgilimin dersi var o öğrencisinin grubuna.