Bir garip rahim filmi öyküsü lütfen yardımcı olur musunuz:(

maddi durumun kotu degilse bir daha cektirsen yada devlet hastanesinden cektirsen.

insallah canim sen de tez vakitte hamile kalirsin allah senin bu cabani gorur

Canım bu ıslerde ozele gıtmek sacma cunku ozelde rahım fılmı sırasında yanında sadece bır kısı oluyor ben devlette cekındım benım baasımda uc hekım vardı bırı sadecee rontgen cektı bırı ıslem yaptı bırıde benı sakınlestırmeye calıstı Allah razı olsun hepsıde cok ılgılendı dunngıbı hala unutmam :) yanı gıt brdaha devlette cekın ıcın rahat etsın ozelde sadece radyolojı uzmanı oluyor doktor bıke degıl bende cekılecegım zaman cok arastrmıstım

Canım bu ıslerde ozele gıtmek sacma cunku ozelde rahım fılmı sırasında yanında sadece bır kısı oluyor ben devlette cekındım benım baasımda uc hekım vardı bırı sadecee rontgen cektı bırı ıslem yaptı bırıde benı sakınlestırmeye calıstı Allah razı olsun hepsıde cok ılgılendı dunngıbı hala unutmam :) yanı gıt brdaha devlette cekın ıcın rahat etsın ozelde sadece radyolojı uzmanı oluyor doktor bıke degıl bende cekılecegım zaman cok arastrmıstım

Anladım canim bu gidişle bir daha çekinmem gerekecek bu vesvese ile yaşamaktansa :(

Rahim filmi en az 6 ay dolmadan tekrar çekilmez.Bence sonucunu başka bir dr a gösterin.Radyoloji uzmanı çok anlamaz önemli olan doktorun incelemesidir.

Back
X