Bir garip ruh hali

Meyraaa199

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
120
292
18
Merhaba hanımlar. Derdim şu ki öleceğimi hissediyorum. Hastalığım falan yok öyle de değil zaten. Birine bir cümle kuruyorum sonra içimden diyorum ki bunu öleceğim için kurdum ben öldükten sonra birbirlerine söyleyecekler dediklerimi. Profesyonel destek al diyeceksiniz biliyorum ama şu an o imkanım yok. Olabildiğince kendimi rahatlatmaya çalışıyorum boş kuruntu diyorum ama beynimin gerisinde ya değilse diye geçiyor. Çok yakın zamanda teyzemi iki ay sonrada kuzenimi kaybettim. Kuzenimin vefatından sonra oldum zaten böyle. Buraya da içimi dökmek için yazıyorum. Öyle işte ne yapacağımı bilemiyorum kendi kendimi boğuyorum.

Yakın zamandaki kayiplarinizin verdiği bir psikoloji .Bilinçaltına işlemiş , kendinize farklı uğraşlar bulun ölümü düşünerek yaşayamayız.İnsan en çok yalnızken ve boşken dinliyor kendini,buna dikkat edin.

Bende koronadan beri öldüm öleceğim durumundayım. Daha çok eşim için bunu düşünüp kafayı yiyorum hatta. Kitap oku odaklan kitaplara .benim öyle kafam dağılıyor bide bol bol tatil yaptım iyi geldi(maskeli tatil...)

Yakın zamandaki kayiplarinizin verdiği bir psikoloji .Bilinçaltına işlemiş , kendinize farklı uğraşlar bulun ölümü düşünerek yaşayamayız.İnsan en çok yalnızken ve boşken dinliyor kendini,buna dikkat edin.
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Kafanızı sürekli meşgul edin

Yakınlarınız ölmeden evvel de ölüm vardı.
Bir yerde genç yaşlı birileri ölüp gidiyordu.
Ama ne var ki ölümün soğuk yüzü ile sevdiklerimize dokununca yüzleşiyoruz.
Allah rahmet eylesin. Sabir versin size.
Boşuna kendinizi yıpratmayın.
Evet hepimiz bir gün öleceğiz.
Bu durum hep vardı.
Ve bu yaşınıza geldiniz.
Hayat ne kadar kıymetli farkettiniz.
Yaşadığınız anı değerlendirin.

Back
X