Bir garip yazlık meselesi....

Yamuk prensesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
719
634
53
36
Arkadaşlar mrhaba öncelikle size danismam gereken bir konu var şimdiden tskurler...kizlarya biz geçen sene bir yazlık ilçede ev aldık bunun için babam annem yardım etti geri kalanı ben b orclandim gerisinde esim arabasını satıp ödedi her neyse aldığımız günden beri esimin sürekli niye aldık bos yere aldik vs cumleleriyle uğraşıyorum sanki konkende yedim parayı yatırım en nihayetinde neyse surekli simdide şey diyo ikimizde memuruz ev boşta kalmasin abimler eşleri gitsin çoluk çocuk yav ne munasebetle ben yazın bile caliscakken borçlar için millet benim olmadığım evde niye kalsin siz siz yokken evinizde birilerinin kalmasını istermisiniz madem o zaman ben onlar tatil yapsin diyemii onca laf işitiyorum ...ya insan bu dusunvesini benimlede paylasir bende onay verirsem bu teklifi sunarsin kardeşlerine haksizmiyim. .çok anlayissizya hamilelikte 40.haftadayim kardesi geldi uzaktan bilerek bize gelmiyo dogurcam diye bu surekli onu ariyor gel diye arti abisine diyoki sakaryaya gitmişken burayada ugrasana haftasinu oda diyo dogum var esim diyo nolcak sikinti yok ya sen kimin adina karar veriyosun ha dogurdum dogurcam nerdeyse abinlemi ugrascam bide

Eşinize kimsenin evimde kalmasını kabul etmiyorum dediniz mi?
40 haftalık hamilesiniz ve eşiniz erkek kardeşini çağırıyor. Ne erkekler var be..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…