Bir gariplik yok mu yoksa ben mi cok kiskancim

Benim eşim bir defa ‘ serdarla bütün parayı yedik’ dedi. Ben tabi tavşan gibi dikildim hemen. :KK57:
Hangi Serdar dedim, halamın oğlu dedi, ooovvv hikaye iyice ilginçleşti:KK64:
Ne parası, Serdar tarla sattı dedi. Anam bunlar pavyona gitmiş zahir diye iyice kurtlandım ben:KK70:
Kaç para , 100lira, nerde harcadınız , lokantada
Tabi bütün heyecan bitti:confused:
Ertesi gün sordum gülmekten kırıldı aylardır ne Serdarı gördüm ne yemek yedik birlikte diye:KK70:
Benim eşim sürekli yapar böyle o yüzden çok normal geliyor artık

Yuh yani adamı gördüğü rüya ve sayıkladıgı seylerden ötürü suclamanızı anlayamadım. Bır garıplık yok kendınız soyluyosunuz gun ıcınde olanı bıtenı anlatıyo uykusunda dıye

Merhaba hanimlar benim esim uykusunda surekli konusur gun icinde ne yasadi ise gece anlatir ve son 1 aydir istisnasiz her gece birlikte calistigi bayanin adini sayikliyor ayni odada aksama kadar birlikte calisiyorlar kisinin adi ayse olsun ruyasinda ayse faturalar ne oldu su ne oldu diyor bazende sadece ayse ayse ayse diyor soruyorum anlastigim sevdigim birisi degil aksama kadar onunlayim onun icindir hicbirsey yok diyor ama 2 senedir calistigi diger kisilerin ismini hic sayiklamadi yada baskasinin ismini sayiklamadi ben supheye dustum gunlerdir tartisiyoruz ben mi abartiyorum sizce
aman Allah ımm boşanma sebebi :olamaz:
şaka bir yana Allah korusun yaaa..
yani biraz daha gözlemleyin konuşmalarını..
kocanızı en iyi siz tanırsınız..
yapar mı yapmaz mı en iyi siz bilebilirsiniz..
takipte kalın.

Yuh yani adamı gördüğü rüya ve sayıkladıgı seylerden ötürü suclamanızı anlayamadım. Bır garıplık yok kendınız soyluyosunuz gun ıcınde olanı bıtenı anlatıyo uykusunda dıye
iyi de sürekli aynı isim kadın haklı yani.. nasıl gariplik olmasın..
sayıkladığı şeyler değil mevzu.. mevzu ayşe ayşe :işsiz:

iyi de sürekli aynı isim kadın haklı yani.. nasıl gariplik olmasın..
sayıkladığı şeyler değil mevzu.. mevzu ayşe ayşe :işsiz:
Oncedende gunluk rutinini anlatıyomus ama sonucta ayse dıyor. Ayse ne kadar guzelsın ayse gozlerın sacların vs demıyor. Dese evet kadın haklı dıyebılırım. Bılıncdısı gelısen bı durumda adamı neye dayanarak suclayacak

benim eşimde çok konuşur uykusunda. özellikle stresli ve yorgun olduğunda genelde işle ilgili konuşur. cevap vermeyince de fırça atıyor sana söylüyorum neden cevap vermiyorsun diye. işi stresli ve ayşeyi de sevmiyorsa uykusunda onu görüyordur. bence kavga edip iyice strese sokmayın. abartacak bir şey yok bence

Oncedende gunluk rutinini anlatıyomus ama sonucta ayse dıyor. Ayse ne kadar guzelsın ayse gozlerın sacların vs demıyor. Dese evet kadın haklı dıyebılırım. Bılıncdısı gelısen bı durumda adamı neye dayanarak suclayacak
valla ayşe adı sürekli geçmeye başlarsa inşaallah diğer cümlelerde sayıklamaz bir süre sonra..
çok tedirgin olurdum ben..
dediğim gibi takipte kalmak gerek.

valla ayşe adı sürekli geçmeye başlarsa inşaallah diğer cümlelerde sayıklamaz bir süre sonra..
çok tedirgin olurdum ben..
dediğim gibi takipte kalmak gerek.
Insallah takıp etsın bakalım ne cıkacak

yok artık daha neler :)

ee bana da geçen gece eşim Bünyamin burdan nasıl geçicez diyordu bir de omzuma vuruyor.
ben ne yapayım, Bünyamin bir de :KK70:

Kocam gece çalışıyor evde bgisayar başında bende uykumdan uyanıp adama Ayhan nerede diye sormusum :KK70:
Tövbe tövbe Ayhan da doktorlarda izlediğim bir karakterdi nasıl gıcık olduysam rüyamda görmüşüm :KK70:

Benim eşim de ortağının adını sayıklardı.
Hadi gene sizinki kadın, benimkinin sayıkladığı isim Burak!
Daha tehlikeli bir durum:rolleyes:

Benim eşim bir defa ‘ serdarla bütün parayı yedik’ dedi. Ben tabi tavşan gibi dikildim hemen. :KK57:
Hangi Serdar dedim, halamın oğlu dedi, ooovvv hikaye iyice ilginçleşti:KK64:
Ne parası, Serdar tarla sattı dedi. Anam bunlar pavyona gitmiş zahir diye iyice kurtlandım ben:KK70:
Kaç para , 100lira, nerde harcadınız , lokantada
Tabi bütün heyecan bitti:confused:
Ertesi gün sordum gülmekten kırıldı aylardır ne Serdarı gördüm ne yemek yedik birlikte diye:KK70:
Benim eşim sürekli yapar böyle o yüzden çok normal geliyor artık

Çok güldüm yaa ahahah çok tatlısınız :D :D

Daha oncede cok insanla calisti ama kimsenin ismini sayiklamadi ben sahsen buba dayaniyorum

Şüphe çok ama çok kötü birsey. Esinize güvenin. Olmayan birseyi olmuş gibi düşünmeniz iftiraya girer. Eğer bişey varsa buna emin olduğunuzda tavır koymalısınız. Gozunuzle görmediğiniz birşeyi dillendirmeyin.

Herhangi bir konuda kıskançlık yaşandığında çok fazla dile getirilmemesi taraftarıyım ben. Tabii ki sorulabilir ama fazla ısrarcı olunursa adamın kafasında yoksa bile o ihtimali aklına sokuyorsunuz. Sizi başka şüphelendiren bir davranışı var mı? Şayet yoksa sadece içinizin rahatlaması için sayıkladığı kişi hakkında biraz daha bilgi sahibi olmaya çalışın ama direkt eşinize sormayın derim.

işi stresli muhtemelen ve hep o bayanla muhattapsa normal

Merhaba hanimlar benim esim uykusunda surekli konusur gun icinde ne yasadi ise gece anlatir ve son 1 aydir istisnasiz her gece birlikte calistigi bayanin adini sayikliyor ayni odada aksama kadar birlikte calisiyorlar kisinin adi ayse olsun ruyasinda ayse faturalar ne oldu su ne oldu diyor bazende sadece ayse ayse ayse diyor soruyorum anlastigim sevdigim birisi degil aksama kadar onunlayim onun icindir hicbirsey yok diyor ama 2 senedir calistigi diger kisilerin ismini hic sayiklamadi yada baskasinin ismini sayiklamadi ben supheye dustum gunlerdir tartisiyoruz ben mi abartiyorum sizce
Ya benimde bayan iş arkadaşım var bende onun ismini soyluyomusum arada. Ama elimden gelse bir kaşık suda bogacam

Benim eşim de erkek isimleri sayıklıyo dağda bi onları görüyo yazık napsın o da:p

Bence bu çok normal bir şey. Siz çalışıyor musunuz ya da uğraşlarınız var mı? Belki boşluktan takılmayacak şeyleri gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz. Benim eşimin rüyasında kuru yük gemisi fiyatı bile sorduğu oldu uyurken bu tarz bi iş bile yapmıyor. Uyku bu yarı ölüm hali ne kadar bilinçaltı olsa da insan gün içinde çok yaptığı şeyleri sayıklayabiliyor. Ya da bi şeyi kafamıza taktıysak rüyamızda görmemiz gibi

Back
X