Bir gebenin günlüğünden jel alıp kullanan ???

Lila_22

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2023
381
125
23
Kızlar bir gebenin günlüğünden gyno Esed jel alıp kullanmak istiyorum ama enfeksiyon olur mu veya adet düzenini bozar mı diye çekiniyorum kullananlar fikrini paylaşabilir mi

Kızlar bir gebenin günlüğünden gyno Esed jel alıp kullanmak istiyorum ama enfeksiyon olur mu veya adet düzenini bozar mı diye çekiniyorum kullananlar fikrini paylaşabilir mi
Merhaba ben kullanıyorum. Her hangi bir olumsuzluğa rastlamadım.

Bende cok heveslendim esimi ikna edemedim cok sacma buldu .İcerigi su bile olsa sacma diyor .Bazilari cok menun bazilari kasinti oldu diyor bilemedim bende

Bende merk ediyorum sperm sorunumuz var acaba gynoseed ile gebe kalan var mi? Sperm sorunu olup..

Ben kullandım ama saçmalıktan ibaret kesinlikle o ay kullanıp gebe kalanlar sadece denk gelme. Doktorada sordum jel kayganlaştırıcı bunların spermi koşturmak gibi bi özelliği yok ph dengesini bozuyor aksine sadece ilişkide kasılanlar için kolaylık sağlayan ürünler. Bu zamanda pahalılıkta çok fuzuli onu almak.

Ben de kullandım. Eşim hissiyatından çok memnun olmadığı için kullanmak istemedi. İki defa kullandık ancak gebelik oluşmadı. Onun haricinde bir zararını görmedim. Enfeksiyon falan olmadı bende. Zaten vajinanın ph ına göre üretilmiş ürün. O yüzden ph bozma gibi bir durum söz konusu değil

Ben de kullandım. Eşim hissiyatından çok memnun olmadığı için kullanmak istemedi. İki defa kullandık ancak gebelik oluşmadı. Onun haricinde bir zararını görmedim. Enfeksiyon falan olmadı bende. Zaten vajinanın ph ına göre üretilmiş ürün. O yüzden ph bozma gibi bir durum söz konusu değil
Vajinanın değil spermin ph'ını bozuyor malesef gebelik isteyen biri içinde sorun bh

Merhaba.Ocak 2024te kimyasal gebelik yaşadım. O günden beri hamilelik istiyordum. Amh 2,06. 6 Aralık 2024 te HSG (rahim filmi) çekildim. Şubat 2025te ovülasyon testiyle pozitif gördüğüm günlerde de bu jeli kullandım. 1 martta hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür her şey de yolunda gidiyor. Hsg nin mi jelin mi faydalı olduğunu bilemiyorum ama bende durumlar bu. 😊

Merhaba.Ocak 2024te kimyasal gebelik yaşadım. O günden beri hamilelik istiyordum. Amh 2,06. 6 Aralık 2024 te HSG (rahim filmi) çekildim. Şubat 2025te ovülasyon testiyle pozitif gördüğüm günlerde de bu jeli kullandım. 1 martta hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür her şey de yolunda gidiyor. Hsg nin mi jelin mi faydalı olduğunu bilemiyorum ama bende durumlar bu. 😊

Back
X