Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben kullanıyorum. Her hangi bir olumsuzluğa rastlamadım.Kızlar bir gebenin günlüğünden gyno Esed jel alıp kullanmak istiyorum ama enfeksiyon olur mu veya adet düzenini bozar mı diye çekiniyorum kullananlar fikrini paylaşabilir mi
Ben kullandım ama saçmalıktan ibaret kesinlikle o ay kullanıp gebe kalanlar sadece denk gelme. Doktorada sordum jel kayganlaştırıcı bunların spermi koşturmak gibi bi özelliği yok ph dengesini bozuyor aksine sadece ilişkide kasılanlar için kolaylık sağlayan ürünler. Bu zamanda pahalılıkta çok fuzuli onu almak.Kızlar bir gebenin günlüğünden gyno Esed jel alıp kullanmak istiyorum ama enfeksiyon olur mu veya adet düzenini bozar mı diye çekiniyorum kullananlar fikrini paylaşabilir mi
Vajinanın değil spermin ph'ını bozuyor malesef gebelik isteyen biri içinde sorun bhBen de kullandım. Eşim hissiyatından çok memnun olmadığı için kullanmak istemedi. İki defa kullandık ancak gebelik oluşmadı. Onun haricinde bir zararını görmedim. Enfeksiyon falan olmadı bende. Zaten vajinanın ph ına göre üretilmiş ürün. O yüzden ph bozma gibi bir durum söz konusu değil