Başlıkta bi albeni var ne yalan söyliyim. Ya da bi 'gelbeni'. İşte. :)
Kafan karışık, atanma ihtimaline kadar çboş oturmak istemiyorsun, ama bu karışık kafayla da olsa üslubun yaşından taşan 'olgunluğunu' ele veriyor. O yuzden endişelenme.
Bana sorarsan, karamsar bi havaya hiç girme. İvediyetlen elindeki internet nimetinden faydalan. Bütün iş bulma sitelerini aç, ilanları incele.
Biz seni tanımıyoruz sonuçta. Önerilerimiz süper-sağlıklı olamaz.
Onlarca ilan var, bi sürü iş dalı var. Atanana kadar ne yapmak istersin, onu bi bul önce. Sonrası daha kolay.
Öyle tabi canım, hem sadee işkura bakma. Elemanonlinecom, kariyerkom, unisbul.com falan hepsine bak.işkur sitesi 30 hayır cevabı alsanız bile yılmayın demiş bi sitede gördüm şimdi. bende nere olursa ne olursa şansımı denemeye başlayayım nasip ya olur bi yerlerden bişeyler inş :) kişisel yorum için teşekkür ederim bu arada
Sonucunun hayatımı belirleyeceği bir sınav maratonundan çıktım. Bu süreçte kendime hiç bakamamıştım. Sözde hava almaya çıkmıştım ki kendimi bi ayakkabı mağazasında bot denerken buldum. Şuan bi işimin ve birikimimin olmayışından onları alamadım.
Benim için var olan şey, ufukta görünen ve beni biraz olsun karamsarlıktan kurtaran haziran atamaları. O vakte kadar paslanmak değil de çalışmak istiyorum.Belediye kursları, işkur bürosu ya da sitesi bunların da farkındayım ama nerden, nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Ne iş yaparım, nasıl olur bir rota belirleyemedim ki rüzgarı beklesem. 20 yaşındayım çok çok girişken olamasam da pasif biri de değilim. Kendimi ifade edebildiğim kadar işte.. Örgün öğretim okuyamadım. İlk etapta hedefim üni okuyup iş bulmak değil de, bu sınavı kazanıp bi iş sahibi olabilmek, aileme yardım edebilmekti.
Bankada staj dışında bi tecrübem yok. Diplomam da henüz elimde değil, almış olsam da çoğu kurum için önlisans diploması birşey ifade eder mi ondan da emin değilim. Özel sektörün zorluğunu yaşamak, hayatın ve para kazanmanın kolay olmadığını bi kez daha kavrayabilmek için bende bu zorluğun içine girmek istiyorum ama giriş yolu içerisinden daha karmaşık gelen bi labirent gibi.. Ben buhrana sürüklenmeden, tecrübe ve tavsiyeleriyle bana ışık tutacak, ve belki de en enerjik ve güzel yıllarımı evde değil de bir işe yarayarak geçirmem için fikir verebilecek, kendi iş yaşantısına ilk adımını paylaşabilecek birileri var mıdır ki...
Bende bunu anlamıyorum herkes memur olmak zorunda değil.
Açıktan okuyorum ve çalışıyorum en azından cebimde 3-5 kuruş var.
19 yaşındayım. Bir an önce bir iş bulun bence..
canım ilk önce bir markete girip kasiyer olarak çalışmaya başlayabilirsin madem haziran atamasını bekliyorsun. bölümün ne bu arada. birde kpss den kaç puan aldın?
yorum yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. iyi dilekleriniz için de. sitelere üye oldum çevreye notlar bırakıyorum hayırlısı bakalım
tabii herkes memur olacak diye birşey yok arkadaşım.ama farkındaysan ben puanımı aldım, atama bekliyorum. yani şuan memur olma çabam yok. çalıştım ve bekliyorum bu bekleme süresini değerlendirmeye calısıyorum yani
market var girebilirim şuan ama kasiyer olarak almıyorlar ilk başta.bakalım hayırlısı olsun. bankacılık bölümüm 86aldım sıralamam 2936
Ben size istinaden söylemedim aslında yanlış anlamayın. Hakkınız da hayırlısı ama bu konular da genel anlamda memurluktan başka bir iş olanağı yok gibi bakılıyor.
Büyük bir şehirdeyseniz çağrı merkezlerine girebilirsiniz.
puanın iyimiş hayırlısı bakalım. biyerden başla hazirana kadar çok vaktin var boşa geçirme hem sana tecrübe olur. bende ilk mezun olduğumda fabrikada işçi olarak çalışmıştım. inan bana aldığın sonraki işinde aldığın maaşada işinede daha çok bağlanıyorsunyorum yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. iyi dilekleriniz için de. sitelere üye oldum çevreye notlar bırakıyorum hayırlısı bakalım
tabii herkes memur olacak diye birşey yok arkadaşım.ama farkındaysan ben puanımı aldım, atama bekliyorum. yani şuan memur olma çabam yok. çalıştım ve bekliyorum bu bekleme süresini değerlendirmeye calısıyorum yani
market var girebilirim şuan ama kasiyer olarak almıyorlar ilk başta.bakalım hayırlısı olsun. bankacılık bölümüm 86aldım sıralamam 2936
puanın iyimiş hayırlısı bakalım. biyerden başla hazirana kadar çok vaktin var boşa geçirme hem sana tecrübe olur. bende ilk mezun olduğumda fabrikada işçi olarak çalışmıştım. inan bana aldığın sonraki işinde aldığın maaşada işinede daha çok bağlanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?