Bir gnnz sevdiklerinize ayrsanz, onlar mutlu etmek iin neler yapardnz?

DUYGUCIKMAZI

maskeli balo ve shte yüzü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
9.240
20
158
Konya
Sadece bu sabah için içimden ağlamak geldiği halde yüzünü gördüğümde gülümseyeceğim........

Sadece bu sabah için ne giymek istediğinin seçimini sana bırakacağım ve gülümseyerek ne kadar yakıştığını söyleyeceğim ...........

Sadece bu sabah çamaşırları yıkamaktan vazgeçip seninle parkta oynamaya gideceğim.....

Bu sabah bulaşıkları lavaboda bırakıp bulmacanın nasıl çözüldüğünü bana öğretmeni izleyeceğim.......

Öğleden sonra telefonun fişini çekip bilgisayarı kapatacağım ve arka bahçede oturup seninle köpükten balonlar uçuracağım.......

Bu öğleden sonra dondurma arabası için çığlıklar attığında sana hiç kızmayacağım ve gelirse bir tane alacağım......

Bu öğleden sonra büyüdüğünde ne olacağın hakkında hiç canımı sıkmayacağım.....

Yada seni ilgilendiren konularda ikinci bir düşünce üretmeyeceğim .......

Bu öğleden sonra kurabiye pişirirken bana yardım etmene izin vereceğim ve tepende dikilip düzeltmeye çalışmayacağım.........

Bu öğleden sonra hamburger almaya gideceğiz ve iki tane çocuk menusu isteyeceğiz ki iki oyuncak alabilesin diye........

Bu gece seni kollarımda tutacağım ve nasıl doğduğunu seni ne kadar çok sevdiğimi anlatacağım ......
.
Bu gece küvette suları sıçratmana izin vereceğim ve sana hiç kızmayacağım.........

Bu gece geç saate kadar oturmana ve balkonda oturup yıldızları saymana izin vereceğim ...

Bu gece yanına uzanıp en sevdiğim TV programlarını bir kenara bırakacağım ......

Bu gece sen dua ederken parmaklarımı saclarında dolaştırıp bana en büyük armağanı verdiği için Tanrıya şükredeceğim .......

Kayıp çocuklarını arayan anne ve babaları düşüneceğim...

Yatak odaları yerine çocuklarının mezarlarını ziyaret edenleri ve hastane odalarında donuk bakışlarla daha fazla içlerinde tutamadıkları çığlıklarıyla hasta çocuklarını seyreden anne babaları düşüneceğim .........

Ve bu gece yanağına iyi ******* öpücüğü kondurduğumda seni biraz daha sıkı ve biraz daha uzun tutacağım kollarımda.....
.
Tanrıya senin için teşekkür edip bize yalnızca bir gün daha vermesi için yakaracağım.....

ve seni ve herşeyi daha çok sevicegim......

elimdeki degerleri bilip sonsuz kere dualar edicegim......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yazıyı cok begendim ve paylaşmak istedim.......bizler günlük yaşam telaşına düşüp günü biran önce bitirmenin derdiyle evlerimize gidiyoruz.......
ve arkasından ev telaşı yemek içmek derken
ne çocuklara ne ailemize nede kendimize zaman ayıra biliyoruz...

peki bir gününüzü sevdiklerinize ayırsanız onlarla neler yapmak neler paylaşmak isterdiniz...?

Son düzenleme:
ben bunların çoğunuu kızımla yapıyorumm nee kadarr güzell değill mii??:asigim:
her gece de şükredip dua ediyorumm kızım için!:Saruboceq:
Allahımm onu hayırlı kullarıyla karşılaştırsınnn!!!

evet çok güzel bir paylaşım..
benim de şu hayatımda tek mutlu etmek istediğim biriciğim alya..
onunla meşgulum..tamamen onunum:asigim:

annemin dizlerine başımı koyup saatlerce onu nekadar sevdiğimi ve büyüsem bile hala ona nekadar muhtaç olduğumu anlatmak isterdim, şimdiye kadar aramıza koyduğumuz saçma duvarların o an yıkılması için uğraşırdım, her dediğini tersten anlamak için değil, ne hissettiğini anlamaya çalışarak dinlerdim. binlerce kez onu sevdiğimi söylerdim.
o sadece sussun konusmadan beni dinlesin isterdim,okurken evden uzağa gitmeye çalışmamın onun yüzünden değil tamamen benim kaprislerim yüzünden oldugunu itiraf ederdim.
ama yapamıyorum...

Ben mutlu etmek için haftasonunu beklemek zorundayım,ne acı değil mi...?
evhanımlarına bunun için özeniyorum işte...
kızımla sadece 3 yaşına kadar doya doya beraberdim,
onun için Duygucum bana birgün yetmez canım...
tabi kızıma da,onun için biz zamana böldük maalesef...

begendıgınız için teşekkürler........
galiba çalışan bayan olmak biraz daha zor ........
genelde hafta sonları beraber olunuyor.........oda o hafta baska planlar yoksa eger.......
ama uzman diyor ki özellikle çalışan bayanların çocuklarına ayıracagı dolu dolu geçen bir saatin bile hiç ilgilenmeden geçirmekten daha iyi oldugunu söylüyorlar........

hayat bir koşturma halinde gidiyor.........insan nereye yetişip kima zaman ayıracagını şaşıyor bazen....

çok güzel bir paylaşım emeğine sağlıkk
benim şuanda mutlu etmek istediğim bir ailem var resmen 3e bölünmüş durumdayım
pazar günümü eşimemi,kendi ailememi yoksa eşimin ailesinemi ayıracağımı bilemiyorum
çok arada hissediyorum kendimi
eşit partçalara bölmeye çalışıyorum umarım başarabiliyorum:asigim:

Back
X