E esmer-01 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2024 3 0 1 27 17 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esmer-01 #1 Bir gün arayla az miktarda koyu renkli bazen açık renkli kanamam oluyor ama kan gibi değil bir aydır bu durumu yaşıyorum ne olabilir adet günümde geldi doktora gittim on gün sonra adet olmazsa test yap dedi böyle bir durum yaşayan var mı sizce nedir
Bir gün arayla az miktarda koyu renkli bazen açık renkli kanamam oluyor ama kan gibi değil bir aydır bu durumu yaşıyorum ne olabilir adet günümde geldi doktora gittim on gün sonra adet olmazsa test yap dedi böyle bir durum yaşayan var mı sizce nedir
berrawst Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2023 2.250 1.675 53 17 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esmer-01 #2 1 aydır yaşıyorsan uzun bir süre yerleşme kanaması o kadar uzun sürmez ki
E esmer-01 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2024 3 0 1 27 17 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esmer-01 #3 Mantıken dediğiniz doğru ama bu defa doktor bu şekilde devam ederse normal adet kanaman gibi olmazsa on gün sonra test yapmamı istedi
Mantıken dediğiniz doğru ama bu defa doktor bu şekilde devam ederse normal adet kanaman gibi olmazsa on gün sonra test yapmamı istedi
E esmer-01 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2024 3 0 1 27 17 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esmer-01 #4 Belki yerleşme olabilir dedi ultrasonla baktığında yumurtamın biri idrar kesesi kadar büyük görünüyordu ama ne olduğuna dair bir şey söylemedi
Belki yerleşme olabilir dedi ultrasonla baktığında yumurtamın biri idrar kesesi kadar büyük görünüyordu ama ne olduğuna dair bir şey söylemedi