Bir gun ben de calisabilecek miyim acaba?

gulteni

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
234
287
323
Konya
29 yasinda ev hanimi biyologum:) Kpss den kendi cabamla sifirdan basladim 85 aldim.Atanmama yetmiyor. Is ariyorum yok yok yok...A 101 Bim Sok hepsine basvurdum donus yok. Heryer tecrube arar olmus.Hic calismadim e artik benimde isim olsun istiyorum ama yok.. Yurtta kahvalti hazirlama isime basvurdum.Ondan bile ses seda yok. Kafayi yememe az kaldi. Surekli telefon basinda bekliyorum ki biri arasin cagirsin gorusmeye .Nerde hata yapiyorum neden donus yok bu kadar mi kismetsiz bir insanim anlamadim :(

Sizin kısmetsizliğinizle alakası yok.Ülkenin içinde bulunduğu krizle alakalı.

Yabancı yatırımcılar işletmeleri kapatıp gitmeye başladı.Yerlilerde batıyor.

İşe alımı bırakın alon personel sayısını düşürmeye çalışıyorlar.

Tabi ki değilsin bir defa onu aklından atmaya calıs
Sadece zamanı gelmedı diye dusunmeye calıs emınım Allah cabalarının sonucunu verecek ve gonlune yatan bir işe gireceksındır insallah:)

29 yasinda ev hanimi biyologum:) Kpss den kendi cabamla sifirdan basladim 85 aldim.Atanmama yetmiyor. Is ariyorum yok yok yok...A 101 Bim Sok hepsine basvurdum donus yok. Heryer tecrube arar olmus.Hic calismadim e artik benimde isim olsun istiyorum ama yok.. Yurtta kahvalti hazirlama isime basvurdum.Ondan bile ses seda yok. Kafayi yememe az kaldi. Surekli telefon basinda bekliyorum ki biri arasin cagirsin gorusmeye .Nerde hata yapiyorum neden donus yok bu kadar mi kismetsiz bir insanim anlamadim :KK43:

Allah yardimciniz olsun sizin bi yerde hataniz yok maalesef ki ulke sisteminin kahrini cekiyorsunuz mecburi olarak

Sonucta egitim alanimin disinda bi is yapmam dememissiniz hergun her yerde personel cikariliyor is yerleri kuculmeye gidiyor ne zamana kadar boyle devam edecek bilmiyorum ama insallah böyle devam etmez insallah tez zamaninda emeginizin karsiligini alirsiniz

Birde ulkenin krizde oldugu kabul edilse

29 yasinda ev hanimi biyologum:) Kpss den kendi cabamla sifirdan basladim 85 aldim.Atanmama yetmiyor. Is ariyorum yok yok yok...A 101 Bim Sok hepsine basvurdum donus yok. Heryer tecrube arar olmus.Hic calismadim e artik benimde isim olsun istiyorum ama yok.. Yurtta kahvalti hazirlama isime basvurdum.Ondan bile ses seda yok. Kafayi yememe az kaldi. Surekli telefon basinda bekliyorum ki biri arasin cagirsin gorusmeye .Nerde hata yapiyorum neden donus yok bu kadar mi kismetsiz bir insanim anlamadim :KK43:
Olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir diye düşün.
Eninde sonunda işe gireceksin.
E ömrünün sonuna kadar da çalışıyor insan.
Bu zamanları geçici bir süreç olarak düşün ve tadını çıkarmaya bak.
Kendine eziyet etme.
Gönlünden ne geçiyorsa daha iyisi kısmet olsun sana :dua:

Onu da dusunuyorum.Neden hep bana geliyor anlamiyorum.Oss girdigimde de boyle olmustu.Sistem degisti Osys tarzina donustu.Sjmdi memur alimi durdu cok cok yavasladi.Bana gelince boyle oluyor diyorum artik.Ama haklisiniz cocugum var saatlerce is aramak yerine onunla vakit gecirmeli. Birde disari cikmiyorum diye herseyi salmisligim var.Biyiklarim bile :) esimle yarisir heralde. Nasil atacagim bu olu topragini uzerimden anlamadim. Deoresyon mu acaba?

Onu da dusunuyorum.Neden hep bana geliyor anlamiyorum.Oss girdigimde de boyle olmustu.Sistem degisti Osys tarzina donustu.Sjmdi memur alimi durdu cok cok yavasladi.Bana gelince boyle oluyor diyorum artik.Ama haklisiniz cocugum var saatlerce is aramak yerine onunla vakit gecirmeli. Birde disari cikmiyorum diye herseyi salmisligim var.Biyiklarim bile :) esimle yarisir heralde. Nasil atacagim bu olu topragini uzerimden anlamadim. Deoresyon mu acaba?
Al çocuğu haftada bir gün dışarı çık
Geçer
Hepimiz yaşadık bunları hatta daha da fazlasını

Atanamamak nedir bilirim Benim cebimde o dönemlerde dolmuş parası bile olmazdı Kimseden isteyemezdim Kendş kendime ağladığımı çok bilirim Öncelikle Allah yardımcınız olsun Ve lütfen pes etmeyin Sonuna kadar gidin 85 alan daha iyisini alacaktır Inancınızı yitirmeyin

+1

canım malesef ortam kotu. unıvler kadro acmıyormu bıyolog ıcın hocam? unıv kadrosuna basvursanız ales yds varmı?

Hayir ales yok yds yok is guvenligi sinavim var Nisanda . Mulakata girsem kendimi ifade edemeyeck kadar da yeteneksizim.

Yaş 26 işletme lisans mezunuyum.Başvurmadığım yer kalmadı tecrübe tecrübe tecrübe.Nişanlıyım diyede almıyolar şimdi.Boşuna uğraştım onca sene.Bi de insanların bölüm beğenmemesi kendini işe yaramazmış gibi hissettiriyo.

Yüksek lisansa başlamaya çalışın alanınızda aranan bir bölümde, tavsiyem o olur. Geç olur biraz ama iş bulma şansınız artabilir.

Back
X