Bir gün bunu diyeceğimi tahmin etmemiştim

konuştuk bugün biraz ya kafam çok dalgın çok düşüncelerim war ewliliğe gidiyoruzz çok şey düşünüyorum ondan falan filan dedii bide ben kimseden korkmam çekinmem falan dedi bence benden korkmalısın falan da dedii

aynı benim minik gibi, o da kendini ormanların kralı sanıyor kükrüyor bagarıp estiriyor korkutmaya çalışıyor... :oklava:
bazen hakikaten çok üzüp aglatıyor bazen de kedi gibi kuyrugunu kıstırıyor.
seni sevıyor belllı zaten 7 yıldır cıkıyormussunuz ama bu huylarını törpülemeye çalış.
7sınde neyse 70ınde o ama engel koy

canım benim de böyle bir nişanlım vardı ben de aşıktım.hatta eş durumu tayini için biz düğünden önce nikah da yaptık.ama nikahtan sonra iice değişti.birdediği dediğini tutmayan tutarsuz kırıcı aşağılayıcı ve ben nerseyse hergün gözyaşı döküyordum nikah da olmuştu.çok üzüp yaralıyordu beni.düşündüm taşındım ve nikaha rağmen düğün olmadan ayrıldım çok da sevsem.tabi başta çok acı çektim ama şuan hayatımın en mantıklı kararı iyikide evlenmemişim diyorum.hiç pişmanlık duymadım.evlilik ömür boyu.bu böyle sürekli çekilmez.daha kötü olur inan ii olmaz.

-tatlicadiarzu- nikah ne ki ? düğün mü hukuki olan, evlenmiş ayrılmışsın nişanı atmış değilsin.
belki evlendim ama yine de iyi ki erken farkettim diyebilirsin öyle mi anladım.

7yıl boyunca sinirlenmedi de nişanlanınca mı sinirlendi eger 7yıldır böyleyse neden nişanlandın?
en iyi karar senin tabi ki benim tavsiyem oturup konuşun karşılıklı...tavrını koy..evlilik kolay değil iyi düşün ...neden baskasıyla yapamayacakmışsın herkesin yeri dolar, bu düşünceden katlanıyorsan eger yapma...
tabi ki düzelmesini umuyorum ama iyi düşün...

Back
X