• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gun butun gidenler icin tesekkur etmeye degecek biri olacak mi..

kurk mantolu madonna

Feinne meal ûsri yüsrâ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.147
3.141
248
31
Evet sorum acik ve net bayanlar :) hem bir soru cumlesi hem de agir sitem icerir.. Bu gune kadar hep husranla sonuclandi, tamam bu dogru insan olabilir, tabiri caizse sevilmekten/sevmekten havaya ucmak olayini bir kez yasadim. Sonu yine husran. Hep husran. Yasim 22, uni son sinif ogrencisiyim. Yengemler okulda buldun buldun, yoksa sansin zor diyolar :D
Amac tabi ki birini bulabilmek degil, dogru kisiye denk gelebilmek.. He ne dersiniz gelecek mi o kisi?
Tecrubelerinizi ve beklentilerinizi, anlatcaklarinizi ve bilakis bana umut isigi olcak hikayelerinizi bekliyorum :)

Ben de tek bir defa sevdim gerçek anlamda.. Sonu felaketim olmuştu. Ama çok şükür Rabbime atlattım gibi. Ben halen umudumu kaybetmedim. Bazi şeyler bitmeli ki daha iyiler baslayabilsin. Rabbim iyilerle karsilastirsin.

Ben de tek bir defa sevdim gerçek anlamda.. Sonu felaketim olmuştu. Ama çok şükür Rabbime atlattım gibi. Ben halen umudumu kaybetmedim. Bazi şeyler bitmeli ki daha iyiler baslayabilsin. Rabbim iyilerle karsilastirsin.
Bazen bitmeyecek gibi geliyor.. Bazen yasadiklarim agir bir imtihan gibi;bazense siradan bir olay gibi geliyor. Ama ne cektiysem hep cabuk guvenmemden cektim.amin insallah canim

Bazen bitmeyecek gibi geliyor.. Bazen yasadiklarim agir bir imtihan gibi;bazense siradan bir olay gibi geliyor. Ama ne cektiysem hep cabuk guvenmemden cektim.amin insallah canim
Aynen. Bende de öyle.Bazen çok iyiyim. Hiç birşey olmamış gibi.. Ama bazen çok kotuyum o ilk güne gidiyorum. Rabbim büyüktür canim. Rabbim kimsenin ahini kimseye birakmasin.Yanlarına kalmasin. Vicdanlari da rahat olmasın.. Senin için rahat olsun canim. Dua et bol bol. İnsallah bizi gerçekten seven ,değer veren biri çıkar.. Bunları yaşamamız gerekiyordu demek ki. En azından daha güçlüyüz.. Allah kerimdir.

Ben sadece Allah rizasi icin seven, beni ben oldugum icin seven bir es istiyorum.. Rabbim bize ve isteyen herkese nasip etsin ins..
Amin ..insallah.Herseyde vardır bir hayır.. Bunları yaşamamızda da bir hayir var. İnanıyorum bir gün iyi ki diyecegiz günlerimiz de gelecek..

Back
X