• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gün Eğer kk ya Girmezsem...

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Durumlari bilen bilir.
Artik kötü bi şeyler olacagini hissediyorum.
Ailecek son safhaya yaklasiyoruz.
Babam telefonumu elimden almiyor ama sadece sunu biliyorum en ufak bir bahaneye bakiyor.
Annem deseniz babami sürekli dolduruyor. Sürekli kotuluyor sevdiğimi.
Daha yüzünü bile görmediler düşünün.
Daha su gün oldu annem karsisina alip da ne is yapar bile demedi.
Sevmeye karsilar. Kendi istediği aile olmadi. Daha bi inatlar.
Bend artik ben değilim. Dayanamıyorum.
Size sunu diyorum. Herhangi bi x kişisi ni tanimiyorsunuz. Direk olarak olumsuz düşünür musunuz?
Hiç bilmiyorlar kimdir necidir. ?
Babam sadece şunu söylemiş Allah vereki bi citlatsalar. Bi arasalar.
Ne demek bu ablalarim. Herşeyi bile bile diyor ki bugün lafin arasında ; elmas sende zengin bi koca bulursan.......
Sevdiğimi bile bile... Sustum birşey diyemedim. Kasitli dedi. Şimdi en ufak bi şeye çok sinirleniyor gerizekali falan diyor. Daha yeni namaz kilarken kardeşime bakamadim onu tutamadim diye hakaret etti beni tuttu hirpaladi. Zaten bahaneye bakiyorsun dedim. İtekledi. S. Git mi dedi defol git mi ikisinden birini dedi. Çoktan agliyordum ben tam anlamadim. Ama s. Git dedi . kalbim nasil carpti. Zor sakinlestim.

Çok caresizim. Asiri.
Heleki bi arasinlar diyormuş. Ne olacak bilmiyorum istediklerinde.
Tek seçenek var. Öldüresiye dovecek, Telefonum u elimden alacak. Sonra ne yapar bilmem. Ama çok kötü olacak.

İstemeseler nereye kadar bende biktim oda bikti.

Çok caresizim çok sikintdayim.
Her gün agliyorum aylardir içten gulmedim.
Onların dediği ile evlenseydim benden iyisi yoktu. Onu iyi biliyorum. Akrabasi çünkü.
Ne oku deyin , ne calis. Ah ben bilmiyor muyum bunları yapmayi.
Tek basima cikamiyorum ki benim evlenmekten başka carem yok. Zaten isteyenlerim oldukça psikolojik bitiyorum.
Evlenince aciktan üni okuyacagim sevdigimle.

Kendimi dipsiz bi yerde gibi hissediyorum. Çok caresizim. İnsan yazarken ne kadar basit yazıyor caresizim diye ...

Ne yapiyim çok bunaldim.

Eski konularimi bilen bilir nasil bi hayat yasadigimi yazip da uzatmayim.

Yakin zamanda eğer buraya giremezsem bilin ki çok kötü şeyler olmuştur.

Durumlari bilen bilir.
Artik kötü bi şeyler olacagini hissediyorum.
Ailecek son safhaya yaklasiyoruz.
Babam telefonumu elimden almiyor ama sadece sunu biliyorum en ufak bir bahaneye bakiyor.
Annem deseniz babami sürekli dolduruyor. Sürekli kotuluyor sevdiğimi.
Daha yüzünü bile görmediler düşünün.
Daha su gün oldu annem karsisina alip da ne is yapar bile demedi.
Sevmeye karsilar. Kendi istediği aile olmadi. Daha bi inatlar.
Bend artik ben değilim. Dayanamıyorum.
Size sunu diyorum. Herhangi bi x kişisi ni tanimiyorsunuz. Direk olarak olumsuz düşünür musunuz?
Hiç bilmiyorlar kimdir necidir. ?
Babam sadece şunu söylemiş Allah vereki bi citlatsalar. Bi arasalar.
Ne demek bu ablalarim. Herşeyi bile bile diyor ki bugün lafin arasında ; elmas sende zengin bi koca bulursan.......
Sevdiğimi bile bile... Sustum birşey diyemedim. Kasitli dedi. Şimdi en ufak bi şeye çok sinirleniyor gerizekali falan diyor. Daha yeni namaz kilarken kardeşime bakamadim onu tutamadim diye hakaret etti beni tuttu hirpaladi. Zaten bahaneye bakiyorsun dedim. İtekledi. S. Git mi dedi defol git mi ikisinden birini dedi. Çoktan agliyordum ben tam anlamadim. Ama s. Git dedi . kalbim nasil carpti. Zor sakinlestim.

Çok caresizim. Asiri.
Heleki bi arasinlar diyormuş. Ne olacak bilmiyorum istediklerinde.
Tek seçenek var. Öldüresiye dovecek, Telefonum u elimden alacak. Sonra ne yapar bilmem. Ama çok kötü olacak.

İstemeseler nereye kadar bende biktim oda bikti.

Çok caresizim çok sikintdayim.
Her gün agliyorum aylardir içten gulmedim.
Onların dediği ile evlenseydim benden iyisi yoktu. Onu iyi biliyorum. Akrabasi çünkü.
Ne oku deyin , ne calis. Ah ben bilmiyor muyum bunları yapmayi.
Tek basima cikamiyorum ki benim evlenmekten başka carem yok. Zaten isteyenlerim oldukça psikolojik bitiyorum.
Evlenince aciktan üni okuyacagim sevdigimle.

Kendimi dipsiz bi yerde gibi hissediyorum. Çok caresizim. İnsan yazarken ne kadar basit yazıyor caresizim diye ...

Ne yapiyim çok bunaldim.

Eski konularimi bilen bilir nasil bi hayat yasadigimi yazip da uzatmayim.

Yakin zamanda eğer buraya giremezsem bilin ki çok kötü şeyler olmuştur.

Merhaba kim olduğunu bilmiyorum eski yazılarını da okumadım. Ama söyleyeceğim tek bir şey var oda yağmurdan sonra gökkuşağı çıkar. Gerçi sevdiğin insanı bilmiyorum. Ama sevince kör olabiliyor insan. Gerçekten tüm kalbinle ona güveniyorsan sabret ve iyi günleri umutla bekle

Peki neden yapmiyorsun?
Ayrica sen daha sevdigin kisiye bile guvenemiyorsun, evden kurtulmak için saçma bir evlilik yapmani onermem.

Geçe geçe okumanın zararları güvenmediği bir kısım varsa sana katılıyorum.

Peki neden yapmiyorsun?
Ayrica sen daha sevdigin kisiye bile guvenemiyorsun, evden kurtulmak için saçma bir evlilik yapmani onermem.
Benim hoslanmadigim bi meseleden dolayi kizgindim. Güvenle pek alakasi yok. Ve o benden daha çok istiyor evlenmeyi.

konularınızı zaman zaman denk geldikçe okuyorum aileniz tanımıyor sevgilinizi de ailesini de
peki erkek arkadaşınız neden tüm sorumluluğu size yıkıyor anası babası olmadı ailesinde sözü geçen biri yok mu en azından babanızı arasalar özellikle erkek arkadaşın kendini benimsetip sevdirene kadar uğraşa sen tek başına mücadele ediyorsun gibi geliyor bana inşallah kıymetin bilinir

Benim hoslanmadigim bi meseleden dolayi kizgindim. Güvenle pek alakasi yok. Ve o benden daha çok istiyor evlenmeyi.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdiden.

Bu dediklerinin guvenle bir alakasi yok oyle mi?
Peki elmas senin hayatin.:super:

Ben tüm konularını iyi bilirim elmasın ... Çok üzüldüğüm keşke elimden bir şey gelse dediğim üyelerdendir .
Çok dertleşmiş , hiç bir yere varamamışızdır .

Malesef şiddet ve aşağılamanın günlük rutine döndüğü bir anne babası var .

Bilmiyorum belki de buraya yazdıkları suç duyurusu olarak kabul edilir .

Elmasın tek derdi sevdiği ile evlenmek değil ... eziliyor sürekli ... Ve o yüzden evlenip kurtulmayı şans olarak görüyor ama onu da sevdiği biri ile yapmak istiyor .

E elmas gzl ... bence gelsinler ... onların geleceği gün eve aile büyüklerinden birini çağır mutlaka ...dede/amca/dayı /yakın aile dostu biri ... mutlaka olsun .

Gelip istesinler bence artık ... Sanmıyorum ki adabıyla istemeye gelenlere babanın bir şey yapacağını .Yine de dediğim gibi evi kalabalık tut mutlaka .

Ne desek bir açıklama yapacaksın... nasıl olsa dayak yiyorsun bari istediğin gibi yaşa.. dışarı çık, sevdiğinle buluş onu tanı.. evden kaç demiyorum ama o evden güzellikle ayrıl. Önce kadın sığınma evine git. İş bul. Biraz kendine güven.. sonra sevdiğim dediğin kişiyle evlenmeyi düşün. O senin ne kadar çaresiz olduğunu biliyor, ilerde o da üzmesin seni..

Ugruna bunlari goze aldigin adam bunlara deger biridir umarim.Ailen yanlislar icinde tamam ama senin de saglikli hareket ettigin hissi olusmadi bende.

Iyi de sen o adama guvenmiyorsun ki guvenilecek biri de degil.
Sen varken baska kizlarla konusmuyor muydu?
Yagmurdan kacarken doluya tutulacaksin.
Simdi evlenecegim diye bir umudun var, peki o zaman evden kacabilmek icin nereye siginacaksin?

Kalk artik, silkelen, kendine gel.
Telefonunu elinden alacak olan bahaneye bakmaz, dramatize etme.
Aileni hakli cikaracaksin korkarim ki.

Evlenmek yerine okumayi dusunemez misiniz?

Ya evlilik sizin icin kurtulus degil de daha kotu bir zindan hayati olursa?

Ama okumak oyle mi... ben okuyup zindan hayati yasayani gormedim.

Az buçuk konularını biliyorum. Ben senin ailenden kaçış yolu olarak sevgilini kurtuluş olarak gördüğünü düşünüyorum ama yanlış yoldasın. Sevgilin senin yanında mı oluyor bu aşamada yada faydalı mı oluyor? Bunu bir sor kendine. Yaşın küçük daha.. Yanlış kararlar alma! Aileni suçladıkça olaylar gözünde daha çok büyüyor. Güven veren bi sevgilin olsa 'herşeyi göze al' derim ama sevgilinde çok sütten çıkmış ak kaşık gibi görünmüyor..

Elmas senin sonun belli. Konular hep aynı Mune Mune birbirinin devamı.

Ya bu çocuğa kaçacaksın ki tavsiye etmem ya da ayrılacaksın.

Back
X