• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gün kanamam ve kahverengı leke

sevimli _tavsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2025
64
4
1
24
Arkadaslar adetıme 6 gun varken bır kac saat kanamam oldu adet oldum sandım en son 6 ekım baslangıcı olmustum baktım arada 12 gun var ne cabuk adet oldum dedım kesıldı sonra erteı gun azıcık daha geldı daha gelmedı sonra kahverengı akıntım lekelenme geldı bugun de adet gunum ama olmadım boyle durum yasyıp hamıle olan varmı yerlesme kanamasımı anlamadım ılk defa basıma geldı cunku test yaptım o kanamadan sonra negatıfti 3 gun sonta yıne yaptım megatıftı bugun gunum ama olmadım

Arkadaslar adetıme 6 gun varken bır kac saat kanamam oldu adet oldum sandım en son 6 ekım baslangıcı olmustum baktım arada 12 gun var ne cabuk adet oldum dedım kesıldı sonra erteı gun azıcık daha geldı daha gelmedı sonra kahverengı akıntım lekelenme geldı bugun de adet gunum ama olmadım boyle durum yasyıp hamıle olan varmı yerlesme kanamasımı anlamadım ılk defa basıma geldı cunku test yaptım o kanamadan sonra negatıfti 3 gun sonta yıne yaptım megatıftı bugun gunum ama olmadım
Sonucunuz ne oldu benimde sizn gibi oldu 2 günde kesildi

Sonucunuz ne oldu acaba benzer durumlar yaşadım

Anladım ben 10 gun gecıktim bugünde yaptım erken gebelık testı golge gıbı varmı anlamıyorum artık 2.30 cıkmıstı gec döllenme olsaydı cıkarmıydı acaba bu zamana kadar 15 16 ekım gunleri yumurtlama gunlerımdi kafam karısık ya
Adetim 10 gün geçikmiş ise hamile olsaydınız kanda çıkardı🥺

Insallah öyledır cıddı bişi yoktur hamıle degılsem de uzulmem zaten dunyalar güzeli iki tane kızım var bırı daha kucuk 7 aylık dıgerı de 2 bucuk yasında ucuncu bebısı dusunuyorum ama 5 yıl sonra felan olursa da eger hayırlısı🥰
Yaaaa öyle mi bende sizi üzmemek için dikkatli davranıyorum iki evladınızı Rabbim size bağışlasın yüksek ihtimalle hamile değilsiniz olsaydı çıkardı yaşınız kaç acaba bence mutlaka doktora görünün erken menopoz diye bir şey var Allah korusun öyle bir şey varsa önlemini alırsınız

Yaaaa öyle mi bende sizi üzmemek için dikkatli davranıyorum iki evladınızı Rabbim size bağışlasın yüksek ihtimalle hamile değilsiniz olsaydı çıkardı yaşınız kaç acaba bence mutlaka doktora görünün erken menopoz diye bir şey var Allah korusun öyle bir şey varsa önlemini alırsınız
24 yasıma gırdım canım 16 ekımde
Yoksada uzulmem zaten merak etme teseekkur ederım yine de olsa da kazaya kurban bebıs olurdu bıde sezeryan oldum ıkısinide dusunmuyoruz daha erken baya gerı cekılme yontemıyle korunuyoruz biz bılıyorum o yontem degıl ama esım ben emınım dıyor zevk suyuyla olduysa da bılemeyiz zaten doktora gıttıgımde dogum kontrol hapı isteyecem 1.20 de betası olup sonradan hamıle kaldıgını ogrenenler varmıs benımde kafama takıldı ıste gec döllenme felan mı diye

Back
X