Bir gün yeniden sevip sevilir miyim?

seatlle

Gökkuşağı için, yağmura katlanmak zorundasın
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
709
1.207
113
Hayatım allak bullak oldu aldatıldım hemde iki kadınla birden !Boşandım geri barışmak için tehdit edildim,mal kavgaları ettim,işimi kaybettim,(yenisini buldum henüz başlamadım)karşı tarafın edepsizliklerine şahit oldum ,kızım çok başarılı iken psikolojik problemler yaşadı ,şimdi zaten kesinlikle erkek cinsinden tiksiniyorum.Hepsi yalancı ve hain ve fırsatçı geliyor!Herzaman bakımlı ve çokça iltifat alan bir kadındım (kısacası bakımlı olmak temiz olmak herkes tarafından beğeni almak bunları yaşamayacağımız anlamına gelmiyor)şimdi odak noktam çocuklarım onlar mutlu ben mutlu onlar huzurlu ben huzurlu .Ama öyleki benim kendime ait olan hiçbirşeyim yok bazen düşünüyorum da hissedebileceğim herşey bitti artık ben asla yeni birşey hissedemem;var mı aranızda bu duygulara kapılıp uzun zaman sonra yanıldığını hislerin bitmediğini yaşayan .Şuan asla istemem çünkü çok erken yaralarım taze ama ya sonra hep böyle mi hissedeceğim bilmiyorum

Hayatım allak bullak oldu aldatıldım hemde iki kadınla birden !Boşandım geri barışmak için tehdit edildim,mal kavgaları ettim,işimi kaybettim,(yenisini buldum henüz başlamadım)karşı tarafın edepsizliklerine şahit oldum ,kızım çok başarılı iken psikolojik problemler yaşadı ,şimdi zaten kesinlikle erkek cinsinden tiksiniyorum.Hepsi yalancı ve hain ve fırsatçı geliyor!Herzaman bakımlı ve çokça iltifat alan bir kadındım (kısacası bakımlı olmak temiz olmak herkes tarafından beğeni almak bunları yaşamayacağımız anlamına gelmiyor)şimdi odak noktam çocuklarım onlar mutlu ben mutlu onlar huzurlu ben huzurlu .Ama öyleki benim kendime ait olan hiçbirşeyim yok bazen düşünüyorum da hissedebileceğim herşey bitti artık ben asla yeni birşey hissedemem;var mı aranızda bu duygulara kapılıp uzun zaman sonra yanıldığını hislerin bitmediğini yaşayan .Şuan asla istemem çünkü çok erken yaralarım taze ama ya sonra hep böyle mi hissedeceğim bilmiyorum

Ben kimseden kazık yemedim veya aldatilmadım ama ben de böyle hissesiyorum. Yani kimseyi romantik anlamda sevip güvenemiyorum. Özellikle erkekler kadar canımı sıkan bir güruh yok. Ama böyle de yaşanıyor yani. Bazen eksikliğini hissediyorsun özellikle 30 yaş sendromu çarptığında ama çoğu zaman kafan rahat, huzurun var, seni çileden çıkaran birileri yok hayat güzel geliyor böyle.

Herzman su kanida oldum.bosanma asamasindayim.ilk evlilik ask ve gerizekalilik evliligiydi. Ama eger ki dusunmuyorum ikinci evliligi yaparsam kesinlikle mantik evliligi olacak. Yok aman yatagina giremem yok aman kendime yakistirsmam yok aman ask olmassa olmazmiss bunlar yalan. Bana balkonumda huzur veren kahvemi yudumlayacagim her siyasette birbimize girmedigimjz guzel sarkilari mirildanacagim al hayatim kredi kartimi kullan diyecegim adamla evlenecegim.ha bulamasamda evlenmem.

Geçmişine dön bir bak
Kim bilir ne badireler ne zorluklar yasadın vaktiyle
Gecmez sandıkların gecmedi mi
Buda gececek emin ol
Çok haklısınız işte zaman zaman çok boşluğa düşüyorum mutsuz oluyorum atlatamadım

Aldatılarak boşandım 2 çocuğumla. Ardından bir evlilik daha yaptım o da şiddet yüzünden bitti 9 ayda.
Konunuzda olumlu birşeyler duymak istemişsiniz ancak ben olumsuz bir örnek olucam size.
büyük konuşmayayım ama sevmeye, sevilmeye, erkek milletine tövbe ettim.

Elbette duygularınız normale dönecek.. Allah unutmak gibi bir nimet vermiş.. Farkında olmadan yeniden başlıyoruz her seferinde.. Geçecek, tekrar sever sevilirsiniz; istediğiniz sürece. Şimdi dimdik durup hayatınızı yoluna koyma zamanı.

Çok haklısınız işte zaman zaman çok boşluğa düşüyorum mutsuz oluyorum atlatamadım
Hepimizde oluyor
Ben böyle durumlarda hep eskiden yasadıgım bu duyguyu hatırlarım ve nasıl küllerimden dogdumu nasıl abarttıgımı gecmez sandıgımın nasılda gectigini gülerek hatırlarım
Bu bi sürec ve gececek öncekiler gibi buda gececek
şimdi kendinize müsade edin bugun üzülün aglayın bagırın cagırın ama yarın artık düşünmemeye baslayacagım diye kendi duygularınızı yönetin

Aldatılarak boşandım 2 çocuğumla. Ardından bir evlilik daha yaptım o da şiddet yüzünden bitti 9 ayda.
Konunuzda olumlu birşeyler duymak istemişsiniz ancak ben olumsuz bir örnek olucam size.
Gerçekten çok üzüldüm demek ki kader değişmiyor ne diyim inşallah bundan sonra mutlu olun diliyorum

Hep böyle hissetmeyeceksiniz. Buna inanın. Yaşadım biliyorum.

Sıfırdan başlamak bile olsa bu süreci kendinizi şımartmaya, kendinize duygusal ve manevi yatırım yapmaya ayırın. İyi gelecek. Zamanla o insan olmadan ne kadar iyi olabildiğinizi fark edeceksiniz. Kendinizle mutlu olduğunuzda belki de doğru kişiye güvenebilmek ve sevebilmek daha kolay olacak.

Bir de acıyı bastırmayın, sonuna kadar yaşayın. Bir yerden sonra daha da acımadığını, yavaş yavaş küllendiğini fark edeceksiniz. Sadece o insanla ilgili herhangi bir şeyi yeniden hayatınıza almayıp yeni acı sebepleri yaratmayın.

Böyle durumlarda insan acıdan kaçmak istiyor, kendini kandırıyor iyiyim iyiyim diye, ya da iyi olmaya kafasını dağıtmaya çalışıyor. Bu uzun vadede bu durumun olması gerekenden uzun sürmesine sebep oluyor.

Kendinize izin verin, şefkat gösterin. Yaşadığınız iyi, kötü ne varsa; geçmiş hayatınızın yasını tutun. Geçecek.

Sen cok guclu bir kadinsin.
Bence olumlu bir örneksin.
Erkege kul olmaktansa dul olmayi tercih ederim.
Ben de bosandim ama cocugum yok.

Bunca hayal kırıklığı ihanetten sonra bu sekilde dusunmeniz çok normal ama inanın geçecek zaman verin.Inş dogru zamanda tüm düşüncelerinizi değiştirecek sizi mutlu edecek hakkinizda hayirli bir insan çıkar karşınıza

en zoru başarmışsın.Şimdi sıra zamana bırakmakta.Zaman herşeyin ilacı derler.Yaraların önce kabuk bağlar,sonra iyileşir...Mutlu olmak istiyorsan yaralarını kanatma.

Back
X