Branşınızı öğrenebilir miyim? Ve sınavdan önce başka sektörlerde iş arayışınız oldu mu?1 yıldan fazladır kpss çalışıyorum ve bugün dağıldım. Bugünkü en önemli oturumdu ve çok kötü geçti.(öğretmenim). Hâlâ atanamadın mı o kadar okudun diyen akrabalar, hevesle bekleyen ama benden daha çok hayal kırıklığına uğrayacak olan ailem.... Bu şehre tıkılı kaldım. Tüm çevrem işini eşini buldu. Benim görüştüğüm karşı cins bile yok. Zamanım yaşım boşa gidiyor gibi hissediyorum. Hayat akıyor ama ben evdeyim. Pandemiden ötürü özel okullara girmek iyice zorlaştı. Herkes hayatın düzene koydu ama ben başaramıyorum hayata tutunamıyorumHer şey bir gün düzelecek mi....
Hayirli olsun, ne güzeelUzun zamandır buralarda değildim bir bakayım ne var ne yok dedim ve bu konumu gördüm. Ben atandım. Hayat tam da galiba olmadı dediğimiz yerde bize tertemiz bir sayfa açıyorBu konuyu okuyunca çok değişik hissettim ne bileyim. Her gecenin bir sabahı varmış sadece sabır...
Teşekkür ederimmHayirli olsun, ne güzeel
Uzun zamandır buralarda değildim bir bakayım ne var ne yok dedim ve bu konumu gördüm. Ben atandım. Hayat tam da galiba olmadı dediğimiz yerde bize tertemiz bir sayfa açıyorBu konuyu okuyunca çok değişik hissettim ne bileyim. Her gecenin bir sabahı varmış sadece sabır...
çok sevindim. hayırlı olsunUzun zamandır buralarda değildim bir bakayım ne var ne yok dedim ve bu konumu gördüm. Ben atandım. Hayat tam da galiba olmadı dediğimiz yerde bize tertemiz bir sayfa açıyorBu konuyu okuyunca çok değişik hissettim ne bileyim. Her gecenin bir sabahı varmış sadece sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?