Bir Günah Gibi Atv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Nermin Bezmen'in "Kurt Seyt Shura" eserinden yola çıkılarak çekilecek olan "Harp Gelini" dizisinin oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ediyor.

Yapımcı Gül Oğuz’un senaryosu ve ekibi için titiz bir çalışma yürüttüğü dizinin başrolünü Cansu Dere’ye teklif etti. Oğuz daha önce Dere’nin kariyerine önemli bir ivme kazandıran "Sıla" dizisinde ünlü mankene başrol teklif etmişti. Hikâyeyi beğenen Dere, son kararını senaryo çıktıktan sonra verecek. İki yıldır rol aldığı "Ezel" dizisi pazartesi günü final yapacak olan Dere, hemen eylül ayında yeni bir işe başlamayı düşünmüyor. Sevgilisi Cem Yılmaz ile mavi tura çıkacak olan Dere, önce iki yılın yorgunluğunu üzerinden atmayı planlıyor.

cansuderenermin.jpg

Son düzenleme:
Kitabını okumuştum ben çok sürükelyeciydi..Aynı tadı yakalarlar umarım..
Kurt seyt kim olur çok merak etttim şimdi.:)

Bir günah gibi'nin çekimleri başladı
Most Production'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerini Özge Borak ve Burak Hakkı paylaşıyor.

Nermin Bezmen?in satış rekorları kıran 'Kurt Seyt ile Murka' romanından yola çıkılarak ekrana uyarlanan olan dizide; Hande Soral, Serkan Altınorak, Simay Küçük, Şebnem Köstem, Perihan Ünlücan, İlhan Şeşen de rol alıyor.
Oya Yüce'nin yazdığı, Gül Oğuz'un yöneteceği 'Bir Günah Gibi'nin çekimleri bugün başladı. Dizi yakında izleyiciyle buluşacak.

dizinin tanıtımını çooooooooooooooooookk beğendm benn, karakterler hoş görünüyor... özellikle burak hakkı gerçektn o dönemn adamı gibi olmuş... nostajiyii, dönem dizilerini filmlerini müziklerini çook sevıyormmm:16::16::16:

Back
X