bende senin hobiydim bebek cikdiben düzenli adet oluyorum 27 28 günde bir ve tamamen bitmesi 10 günü buluyor ilk 3 4 gün yoğun olurum sonra az az gelir ve 9. 10 . gün kesin biter
bu ay bir hafta önce oldum ilk çok az pembe leke geldi sonraki gün sildikçe gelen kırmızı kana dönüştü üç dört gün sonra çoğaldı ve 10 gün oldu hala devam ediyor biticek gibi durmuyor
doktora ikinci gün gittim muayne de bisey çıkmadı beta çıkmadı hormon testlerim normal cıktı sadece e2 100 cıktı çok önemsemedi prolaktinim biraz yüksek cıktı onuda önemsemedi kısacası sorun yok dedi
ama benim kanama devam ediyor başına böyle bişey gelen oldumu ilk kez böyle oldu korkmaya başladım menopoza mi giriyorum acaba
korkmuyorum canım bebek istiyorum sanırım rahim kalınlaşması varDoğum yaptinmi hic yada doğumdan sonra korunma olarak sipral fln taktirdinmi
keşke benimde öyle olsaydı ama malesefbende senin hobiydim bebek cikdi
Hm anladım cnm olur o kadar sıkıntı etme Rahim temizliyor kendinikorkmuyorum canım bebek istiyorum sanırım rahim kalınlaşması var
korunmuyorum yazacaktım yanlış olmuşHm anladım cnm olur o kadar sıkıntı etme Rahim temizliyor kendini
Sıkıntı etme hamilelige hazirlaniyorsun demekki ben 8 gun görüyorum ama oyle zaman oluyor sürüyor uzun lekenmem oluyor duzelir moralini bozma iyi dusun .yeni evlimisinkorunuyorum yazacaktım yanlış olmuş
büyük ihtimal rahim kalınlaşması moralim çok bozuk 10 gün oldu hala bitmedi kanama
keşke öyle olsa ama rahim kalınlaşması gebeliğe e gelmişSıkıntı etme hamilelige hazirlaniyorsun demekki ben 8 gun görüyorum ama oyle zaman oluyor sürüyor uzun lekenmem oluyor duzelir moralini bozma iyi dusun .yeni evlimisin
Hmmm ne guzel oglunuz var sıkıntı etme evvela olur zamnla yumurtlama gununu takip et degerlendirkeşke öyle olsa ama rahim kalınlaşması gebeliğe e gelmiş
benim ilk defa böyle oldu
yok canım 10 yıllık evliyim bi oğlum var oda çok zor oldu 4 yıldır ikinci için uğraşıyorum
çocuk her gün benim kardeşim ne zaman olucak diyor cevap yok
rabbim yardım etsin
Selam benim de bi sorum olacak adetime 8 gün var bugün adetin 21.günü benim kanamam odu bu normal mibende senin hobiydim bebek cikdi
Geçmiş olsun benimde benzer sorunlarım vardı rahim kalınlaşması diyordu drlar en son gittiğim dr rahim kalınlaşması var ama sebebi polip olabir dedi histeroskopi onerdi basit bir operasyonla polibi aldılar şuan o kanamaların geçtiben düzenli adet oluyorum 27 28 günde bir ve tamamen bitmesi 10 günü buluyor ilk 3 4 gün yoğun olurum sonra az az gelir ve 9. 10 . gün kesin biter
bu ay bir hafta önce oldum ilk çok az pembe leke geldi sonraki gün sildikçe gelen kırmızı kana dönüştü üç dört gün sonra çoğaldı ve 10 gün oldu hala devam ediyor biticek gibi durmuyor
doktora ikinci gün gittim muayne de bisey çıkmadı beta çıkmadı hormon testlerim normal cıktı sadece e2 100 cıktı çok önemsemedi prolaktinim biraz yüksek cıktı onuda önemsemedi kısacası sorun yok dedi
ama benim kanama devam ediyor başına böyle bişey gelen oldumu ilk kez böyle oldu korkmaya başladım menopoza mi giriyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?