- 9 Haziran 2020
- 130
- 61
- 48
- 35
- Konu Sahibi Elif eylulcuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım biraz daha bekleyip kan veririm insallahTestler bazen yanıltıcı olabiliyor en garantisi kan tahlili vermek ınsallah gebesindir
Test yaptin mi pekiBenimde 9 gün geçti ama hiç belirti yok
Geçen ayda böyle oldu test yaptım çıkmadı sonra işte yorumlarda bazılarının çıkmıyor fln diye okudum umutlandım kan tahlili yaptımdırdım malesef nagatifti o yüzden yine stresten veya havadadır diye düşünüyorum çünkü hiç belirti yokTest yaptin mi peki
Bugün 9.gunum geçti ama olmadım muhtemelen strestendir benim de kısmet artikGeçen ayda böyle oldu test yaptım çıkmadı sonra işte yorumlarda bazılarının çıkmıyor fln diye okudum umutlandım kan tahlili yaptımdırdım malesef nagatifti o yüzden yine stresten veya havadadır diye düşünüyorum çünkü hiç belirti yoksende durumlar nasıl
Ben yine dayanamayıp yaptım idrar testi ama negatif, dediğin gibi hayırlısı canımBugün 9.gunum geçti ama olmadım muhtemelen strestendir benim de kısmet artik
Hayırlısı olsun canım benim bugün 11.gun halen adet olmadimBen yine dayanamayıp yaptım idrar testi ama negatif, dediğin gibi hayırlısı canım
Var mı Bi gelişme canım veya doktora gittin miHayırlısı olsun canım benim bugün 11.gun halen adet olmadim
Gittim doktora simir testi verdim tahlil verdim sonuçları yarın doktora gostericem. Ama hamile değilim yani. Simir testi zaten bir ay sonra cikacakVar mı Bi gelişme canım veya doktora gittin mi
Anladım umarım sonuçların iyidir yine bir gün güzel haberlerimizi duyarız.. İyi günlerGittim doktora simir testi verdim tahlil verdim sonuçları yarın doktora gostericem. Ama hamile değilim yani. Simir testi zaten bir ay sonra cikacak