Bir hafta önce beğenmedigim adam bir hafta sonra nasıl gözüme harika geldi dengesizmiyim8 ben ya.

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Aşık olduğum zaman karsimdakini mükemmel ötesi görüyorum kendime özgüvensizliğim başlıyor.Yeni bir ilişkiye başlamak üzereyim.Son 2 aydır tanışıyoruz ama son 1 haftadır samimi olduk.Ben pek beğenmiyordum kendisini birazda eski ilişkimde kafam kalmıştı.Ya kızlar adam bana 1 haftadır harika geliyor vaww diyorum ne yakışıklı ne hoş adammış ee 1 hafta önce niye öyle gelmiyodu.Şimdi kendime özgüvensizliğim başladı artık.Bir kez kahve içtik.ikinci kahve teklifini yaptı ama ben başladım yine begeniyormu begenmiyomu başkasıda varmidir hayatında unutamadigi eski sevgilisi varsa hadi.Zamanla yakınlaşınca yok şurami begenmez yok burami beğenmez bana ayrılık mesaji yazarsa ne yaparım falan filan kurup duruyorum.Kızlar sorun bende galiba bana bir seyler soyleyin.Cinsellikse amacı o da var😂Velhasıl kelam ne kendime ne karşımdakine guvenmiyorum o yuzden mutlu da olamıyorum.Yaşlar ben 33 o 35

İkizlersen 33 senedir bu haline alışmış olman lazım.
Demek ki normalde etkilenmeyecegin birisi ama onunla olabilme ihtimalini düşününce bir anda bu fikri sevip onu çekici bulmuş olabilirsin.
Benim üniversite yillarinda peşimde kosan - valiz taşıma bahanesiyle gecenin köründe tren garina bırakıp o saatte gidecek araç bulamayıp garda yatan ama ağzıyla kuş da tutsa bana hiç güzel gelmeyen bir çocuk vardı. Sonra o mezun oldu-bir gün denk geldik. O zaman türkü sirinliklerle , hatta kampanyalarla bir ilişkiye başladık (hele bir gün dene. Memnun kalmazsan, seni uzersem terkedersin gibi kampanyalar)
Ben bu çocuğa evet dedim. Allah'ım o andan beri çocuk bana ay gibi parlar oldu. O begenmediğim-ayni boyda sandığım adam onbes santim uzunmuş meğer benden, yanımda bana uymak için eğilip yürüyormuş. Ne bileyim , tipi mipi on numara geldi. Fotolara bakmaya doyamazdim.
Bir zaman sonra ayrıldık. Hala birkaç fotosu var. Tovbest. Çiçek gibi kucucuk kızmışım,benim yanımda amcam gibi duruyormuş :) ama işte sevince -sana ait olunca insana güzel görünüyor.
Karga yavrusunu kuzgun diye severmiş ya o hesap.
Şimdilerde hayatımda olan(ya da pek olmayan) kişi için de tüm çevrem olumsuz elestirilerde bulunuyor. yuvarlak kafası, pespembe cildi... Çok ilginç geliyor bana. Hala sevdiğim icin herhalde, domatese de benzese - kafası hakkaten yuvarlak,saç kesimi iğrenç de olsa ne bileyim, lacivert - safir gibi gözleri var, hokka gibi burnu var.
Aynı şu çocuk gibiyim vallaha bana çirkin gelmiyor:))

Sen de bir şans ver işte. Olursa ne ala,olmazsa da napacan:) bir süre sonra zaten gözünde normale doner

Demek ki normalde etkilenmeyecegin birisi ama onunla olabilme ihtimalini düşününce bir anda bu fikri sevip onu çekici bulmuş olabilirsin.
Benim üniversite yillarinda peşimde kosan - valiz taşıma bahanesiyle gecenin köründe tren garina bırakıp o saatte gidecek araç bulamayıp garda yatan ama ağzıyla kuş da tutsa bana hiç güzel gelmeyen bir çocuk vardı. Sonra o mezun oldu-bir gün denk geldik. O zaman türkü sirinliklerle , hatta kampanyalarla bir ilişkiye başladık (hele bir gün dene. Memnun kalmazsan, seni uzersem terkedersin gibi kampanyalar)
Ben bu çocuğa evet dedim. Allah'ım o andan beri çocuk bana ay gibi parlar oldu. O begenmediğim-ayni boyda sandığım adam onbes santim uzunmuş meğer benden, yanımda bana uymak için eğilip yürüyormuş. Ne bileyim , tipi mipi on numara geldi. Fotolara bakmaya doyamazdim.
Bir zaman sonra ayrıldık. Hala birkaç fotosu var. Tovbest. Çiçek gibi kucucuk kızmışım,benim yanımda amcam gibi duruyormuş :) ama işte sevince -sana ait olunca insana güzel görünüyor.
Şimdilerde hayatımda olan(ya da pek olmayan) kişi için de tüm çevrem olumsuz elestirilerde bulunuyor. yuvarlak kafası, pespembe cildi... Çok ilginç geliyor bana. Hala sevdiğim icin herhalde, domatese de benzese - kafası hakkaten yuvarlak,saç kesimi iğrenç de olsa ne bileyim, lacivert - safir gibi gözleri var, hokka gibi burnu var.

Sen de bir şans ver işte. Olursa ne ala,olmazsa da napacan:) bir süre sonra zaten gözünde normale doner

inşaallah normale döner😂

Adamı öyle bir çirkin tarif etmişsin ki etme eyleme ayrıl diyesim geldi 😂😂

Allah iyiliğinizi versin valla gece gece ne güldüm iyi geldi yorumunuz teşekkür ederim😂

Aşık olduğum zaman karsimdakini mükemmel ötesi görüyorum kendime özgüvensizliğim başlıyor.Yeni bir ilişkiye başlamak üzereyim.Son 2 aydır tanışıyoruz ama son 1 haftadır samimi olduk.Ben pek beğenmiyordum kendisini birazda eski ilişkimde kafam kalmıştı.Ya kızlar adam bana 1 haftadır harika geliyor vaww diyorum ne yakışıklı ne hoş adammış ee 1 hafta önce niye öyle gelmiyodu.Şimdi kendime özgüvensizliğim başladı artık.Bir kez kahve içtik.ikinci kahve teklifini yaptı ama ben başladım yine begeniyormu begenmiyomu başkasıda varmidir hayatında unutamadigi eski sevgilisi varsa hadi.Zamanla yakınlaşınca yok şurami begenmez yok burami beğenmez bana ayrılık mesaji yazarsa ne yaparım falan filan kurup duruyorum.Kızlar sorun bende galiba bana bir seyler soyleyin.Cinsellikse amacı o da var😂Velhasıl kelam ne kendime ne karşımdakine guvenmiyorum o yuzden mutlu da olamıyorum.Yaşlar ben 33 o 35
Canım sen buna aşık olacaksın☑️🧿hayırlısı olsun 💕

Boyle bir durumu hayatimda sadece bir defa yaşadim ama cocuk oyle cirkin denilecek biri degildi, sadece cekici gelmiyordu. Hani bulusuyoruz ediyoruz filan muhabbeti iyi ama yok diyorum isinmadim ben bunu öpemem, istemeden nasil opcem filan kafamda bu muhabbetler donuuuyor derken noldu anlamadim ama biraz yakinlasinca heralde enerjiler mi tuttu nedir sonra acayip cekici gelmeye baslamisti, bayyya cekici gelmisti. İlgincti.

Sonraaa ben o iliskinin tam icine sictim batirdim o ayri👍😁

Ahanda bu ben.
Aynı şehirde yaşadığım adam ,beni beğendiğini söyleyip iletişime geçtiğinde ayaküstü biyerde görüştük , dedim kusura bakma ben senden elektrik alamadım olmaz bu iş.bana çok bayık gelmişti hiç etkilenmedim.5-6ay sonra araba ile çarşıya indiğimde yol kenarında arkadaşı ile konuşuyordu.dedim bu ne yaaaaaa buna nasıl hayır denir salakmısın kızım sen.....naber yazdım mesajla,şak cevap geldi....ogün bugündür birlikteyiz birde bebeğimiz var :)

muhtemelen kafan karışıktı ilk başlarda.
Sonra kendine geldiğinde farkettin detayları.
Çok düşünme kafana göre takıl.
Hayat kısa valla.

Bende genelde asla bununla olmaz bununla yapamam biz olmayız en fazla 2 ay sürer biter vs... dediğim kişilerle uzun ilişki yürütmüşümdür hep. Hayatımda biri yokken her zaman kriterlerime göre birini ararım genelde bulamam bulsamda bir kusuru batar mutlaka veya yoksada kusur bulurum. Sonra tamamen kriterlerimle alakasız beklentimden çok farklı görünüşü, tarzı, karakteri olan biri çıkar karşıma. İlk başta çekişmeli olarak devam eder bir beğenmem bir beğenirim bir konuşurum bir soğuk davranasım gelir sonra yok yaa anlaşamayız ayrı dünyaların insanıyız derim sonrasında bir bakmışım hoşlanmaya başlıyorum durduramıyorum falan arıyorum ilgileniyorum kendime ekstra özen gösteriyorum sonra soğumak istesemde olmuyor sonrasındada aşık oluyorum zaten. Bence sendede böyle bir şey olacak :KK70: Halbuki ikizlerde değilim ama benim yıldız haritam komple dengesiz burcum aslan yükselen akrep alçalan boğa ay başak venüs yengeç falan filan ay çok konuştum öyle işte :KK70:

Bende ikizler burcuyum, o değişken ruh hali fazlasıyla mevcut :bicak: Hani derler ya ilk başta bişey hissetmiyorsan sonra da hissetmezsin diye. Bende de hiç belli olmuyor 😀 Hiç ilgi duymadığım adama bir süre sonra yanmışım haberim yok...
Sanırım adamlar da ilgilerini çekince kıymete biniyorlar, bi farklı geliyorlar gözümüze ondan. Ben başka sebebini bulamadım yani :)
Şuan da benim de görüştüğüm insana karşı fazla duygu yoğunluğum yok ama ilgisini çekse, bi tartışsak dalaşsak aşık olacakmışım gibi geliyor tutuyorum bi kenarda :işsiz:
Böyle durumda çok kötü ama ya..
Sana da geçmiş olsun bu arada, abayı yakma durumuna geçmişsin sanki :olamaz:

Back
X