- 29 Şubat 2024
- 49
- 22
- 3
- Konu Sahibi balkizinruyasi
-
Dogru haklisiniz o yuzden protein de koyuyorum artik diyete. Sizin tavsiye edebileceginiz haftalik bir menu var miProtein? 15-20 gram proteinle kastan kaybedersiniz, sonra da geri alırsınız, sağlıklı bi kilo verme değil maalesef
Ben birkaç kere bi uygulamadan ücretli program aldım.Dogru haklisiniz o yuzden protein de koyuyorum artik diyete. Sizin tavsiye edebileceginiz haftalik bir menu var mi
Tesekkur ederim. Siz kac kilo verdinizBen birkaç kere bi uygulamadan ücretli program aldım. Eki Görüntüle 3396404
Şunun gibi. Kendi hesaplıyordu zaten yağı, proteini vs ama 1500 kalori gibi yüksek bi kaloriyle başlatmışım nedense. Belki aralarından bazılarını çıkararak bakarsınız, en kötü örnek olur
VermedimTesekkur ederim. Siz kac kilo verdiniz
Arkadaslar rahatsizligim sebebiyle 6 gundur pipetle besleniyordum. Hep diyet yapmak istiyordum yapamiyordum. Cildimden gecirdigim estetik vesilesi ile 6 gunde 4 kilo vermisim=) 78.6 kg iken 74.6 kg'a dusmusum
Beslenmeme bu sekilde de devam etme karari aldim.
5 gun boyunca Sabahlari yulaf ve sut. Oglen odem atici meyveler ananas gibi, aksam ise metabolizma calistiran mercimek corbasi ictim
Lahanayi 15 dk maydanoz ile kaynatip gunde 1 litre ictim bu da odem atiyor.
Bu sabah 2 yumurta hasladim, pipeti biraktim bugun.. aksam yagsiz 150 gr makarna yedim yogurtla ve corba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?