• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Haftadir arasin diye bekliyorum. Ben mi arayayım yoksa ?

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Hemen sizlere Konuyu aktarmak istiyorum.
Ocak Ayi'nin ortasinda ben ve iki kiz arkadasim, bir erkek arkadasimizin evine gittik, kendi aramizda bir kutlama vardi. Ev sahibi erkek arkadasimizin tanimadigimiz misafirleride vardi.
Iste onun arkadaslarindan biri bütün aksam sürekli bana bakip durdu.
Benim kizlar, gidip sohbet etsene dediler, yakisikli cocuk git konus falan.
Yakisikli olmasina yakisiklida,begenmistim aslinda, nedense ben bi ilgi duyamadim kendisine. Sadece icimden yakisikli cocuk deyip durdum, o kadar.
Ertesi bütün gün deli gibi onu düsünüp durdum, kendi evime gelince, yanliz kalinca birden hoslanmaya basladim ondan.
Bir iki gün sonra mesaj geldi telefonuma, evet o bana mesaj yazmis. Cok sasirdim, numarami nerden aldi diye, bir arkadasim vermis.
Neyse bir iki defa arkadas ortaminda bulustuk.
Ondan sonra askim canim hayatim deyip durdu mesajlarda, birden sogudum, cünkü iki defa arkadas ortaminda bulustuk, sevgili bile degiliz, duygularimizi bile aciklamadik.
Tabi sonra benimle cikmak istedigini söyledi, 3 ay olacak tanisali, cok fazla bulusmadik, daha dogrusu hic yanliz kalamadik, hep arkadas ortaminda.
O yüzden cikma teklifini kalbul etmedim,bide biraz sogumustum ondan askim falan dedigi icin,ne acele yahu, biraz zaman istedim, küsüyor hep ben öyle deyince.
Iki haftadir yeni bir cep tel. numarasi var. Yeni numarasi yok bende. O yüzden onun aramasini bekliyorum hep, beni hep bilinmeyen no ile ariyor.
Bir saat mesafe var aramizda araba ile, iki farkli sehirlerde oturuyoruz. Bazen gezmek icin onun kaldigi yere gidiyoruz arkadaslarla, ara sira birbirimize denk geliyoruz.Bir önceki Cumartesi günü karsilastik carsida.
Pazar günü aradi beni. Konustuk, yarin ararim dedi. Aramadi, Sali günü aradi, bende acik acik konustum, bulusalim dedim, ehliyetine el konuldugu icin, arkadaslarla gelirim dedi. Bende hayir yanliz gel dedim. Yarin arkadaslarla bulusalim, haftasonu yanliz bulusalim dedi. Hayir yanlis bulusucaz dedim. Hep arkadas ortaminda üc aydir, bi ilerleme olmadi yeter yani, haksizmiyim sizce. Tamam dedi, yarin ararim seni dedi. Bende onu ayrica sen beni niye son zamanlarda bilinmeyen no ile ariyosun, numarani göster dedim :63:, gülerek olur bi daha ki sefere görünenno ile ararim dedi.
Carsamba günü yani ertesi sabah aradi, geliyorum dedi, ama bi arkadas ile arabayi o kullanacak dedi, neyse tamam dedim.
O yanliz kalmasin yanina bi arkadas al dedi, bende tamam yarim saat sonra ara dedim, arkadas ayarlicam dedim. Aradi, bende ona beni birazdan tekrar ararmisin dedim, arkadasima ulasamiyorum dedim. Yada ver yeni numarani ben ararim dedim. Tamam bi saat sonra ben ararim seni dedi. Ben onu aramasina aricamda, numara hala bilinmeyen.
Neyse, arkadas ayarladim. Bütün gün aramasini bekledim, ne arayan var nede soran, bugün olmus pazartesi hala bi ses seda yok.:2: Cikma teklifini kabul edecektim oysa ki, bos hayaller:84::25:
Ne yapayim ben simdi kizlar, kizginimda ona.
Bi arkadasinin numarasi var bende, daha önce ona sms yazmistim, Beni aramasini söylermisin demistim. Öyle aramisti beni.
Tekrar mi yapayim öyle. Yani arkadasina diyeyimmi beni aramasini söylermisin diye.
Yoksa arkasindan kosmayayimmi. Onunmu aramasini bekleyeyim. :59:

Canım ne araması sorması bu çocuktan kaçar adım uzaklaş...Seni ne diye özel nodan arıyor bunu düşünmüşsün ama demek tam olarak anlayamamışsın...Bu çocuğun ya zaten bir sevgilisi var ve onunla konuştuğu numarası bu ,onun yanındayken arayıp mevcut sevgilisinden olmaktan korkuyor olabilir..yoksa sana niye vermiyor nosunu.. açıkcası birden fazla numarası olan erkekte hep bir numara olduğunu düşünürüm... sana ilk günlerden aşkım demesinden belli bu çocuk hızlı kardeşim...Hemen duygularınıza kapılmayın lütfen..bir erkeği iyice tanımadan duygularınızı mümkün olduğunca uzak tutun veya arkadaşca tutun.... hep bunu kullanarak zarar verıyor erkekler biz kızlara... bence sen bu sürat düşkünü adama duvara toslat...o sana zarar verip hayatını kabusa çevirmeden...bu tür adamlarda öyle iz bırakılır ders vererek....o türler şu kız beni çok sevmişti felandı diye hatırlamaz ...Şu kız bana iyi haddimi bildirmişti diye yara yapar...yazık etme duygularına ...çok zor oluyor sonra toparlanmak

Canım ne araması sorması bu çocuktan kaçar adım uzaklaş...Seni ne diye özel nodan arıyor bunu düşünmüşsün ama demek tam olarak anlayamamışsın...Bu çocuğun ya zaten bir sevgilisi var ve onunla konuştuğu numarası bu ,onun yanındayken arayıp mevcut sevgilisinden olmaktan korkuyor olabilir..yoksa sana niye vermiyor nosunu.. açıkcası birden fazla numarası olan erkekte hep bir numara olduğunu düşünürüm... sana ilk günlerden aşkım demesinden belli bu çocuk hızlı kardeşim...Hemen duygularınıza kapılmayın lütfen..bir erkeği iyice tanımadan duygularınızı mümkün olduğunca uzak tutun veya arkadaşca tutun.... hep bunu kullanarak zarar verıyor erkekler biz kızlara... bence sen bu sürat düşkünü adama duvara toslat...o sana zarar verip hayatını kabusa çevirmeden...bu tür adamlarda öyle iz bırakılır ders vererek....o türler şu kız beni çok sevmişti felandı diye hatırlamaz ...Şu kız bana iyi haddimi bildirmişti diye yara yapar...yazık etme duygularına ...çok zor oluyor sonra toparlanmak

yani arama diyorsun, o ararsa ne diyeyim, aklimda karisik.. haddini bildir demissin, mesela nasil ?

bence bu çocuğun kesin bir sevgilisi var. yoksa böyle davranmazdı. bir daha ararsa da cevap verme bence. konuyu tamamen kapat. bu çocuktan sana hayır gelmez.

sana telefonunu vermeyen bi sevgili olamaz ki niyet bence eğlenmek :(
'yanımda arkadaşla geliyorum sende yalnız gelme arkadaşım sıkılmasın' çok kalitesiz saçma sapan bi adam ve muhabbett

arkaya bakmadan kaçmak lazım sırf sevgilisi değil evli olan tipler bile oluyo böyle aileleri erkenden evlendiriyo hovardalık dönemlerini atlatamıyo arkadaşlar :10:

numaranı değiştir . mümkün olduğunca da karsılasmamaya bak, bu ne böyle canım.. bundan ne köy olur ne kasaba, dinlen dinlen kaç.:19:

Hemen sizlere Konuyu aktarmak istiyorum.
Ocak Ayi'nin ortasinda ben ve iki kiz arkadasim, bir erkek arkadasimizin evine gittik, kendi aramizda bir kutlama vardi. Ev sahibi erkek arkadasimizin tanimadigimiz misafirleride vardi.
Iste onun arkadaslarindan biri bütün aksam sürekli bana bakip durdu.Benim kizlar, gidip sohbet etsene dediler, yakisikli cocuk git konus falan.
Yakisikli olmasina yakisiklida,begenmistim aslinda, nedense ben bi ilgi duyamadim kendisine. Sadece icimden yakisikli cocuk deyip durdum, o kadar.
Ertesi bütün gün deli gibi onu düsünüp durdum, kendi evime gelince, yanliz kalinca birden hoslanmaya basladim ondan.. :59:

Önceki konularınızı hatırlıyorum, orada neler yazdığınızı ve neler yazdığımı da...

Diğer konularınız da benzer eksendeydi, bu yüzden bu seferkine değinmiyorum bile...

Siz, size aşık olacak, sizinle ilgilenecek birinin arayışı içerisindesiniz aksi halde "bütün akşam bana baktı, eve gidip yalnız kalınca ondan hoşlanmaya başladım" demez, ondan normal şartlarda hoşlanır yahut hoşlanmazdınız...

Daha evvel sizi uzun süre oyalayan çocuk, sonra cezaevinden aramadı diye rahatsız olduğunuz bir diğeri... Bu ilgi eksikliğini telafi etmezseniz hep böyle yanlış kişilerin yanlış muamelelerine maruz kalacaksınız... Art niyetli adamlar ilgi beklentisi olan, boşluktaki kızları kasıtlı hedef alırlar; sapkın amaçlarını gerçekleştirmek için daha ideal hedef bulamazlar değil mi? Onların menzlinden ayrılın, bol okuyun, kendinize daha kaliteli vakit ayırın ve yaşamınızı daha nitelikli hale getirin... Yoksa ömrünüzün kalanını böyle bir baltaya sap olmamış/olamayacak adamları "arasam mı-o mu arasa?" diye bekleyerek geçirirsiniz... Vakit kaybı, ömür israfı...:19:

haddini bildir demissin, mesela nasil ?
Beğen

Ayrı şehirlerdeymişsiniz çağır gelsin, ama son anda bahane uydur gitme ...

Seni aptal yerine koymaya çalışıyor... Seni seviyorum sana aşığım de telefonlarını açma....

Açarsan havadan sudan konuşurken pat diye yüzüne kapa arama ....sorarsa çekmeyen bir yere

girmişim de...

mesaj atarsa başkasının adıyla cevap ver ,sonra ay senmiydin de...

En sonda....

Onu çok özlediğini söyle telefonda,bunu ağlayarak de (ya da ağladığına inandır)sonra 2 gün arama

arayıncada ayrılmak istediğini söyler...

yaparsın yapmazsın sana kalmış ...böyle erkeklerden midem bulanıyor...

Ayrı şehirlerdeymişsiniz çağır gelsin, ama son anda bahane uydur gitme ...

Seni aptal yerine koymaya çalışıyor... Seni seviyorum sana aşığım de telefonlarını açma....

Açarsan havadan sudan konuşurken pat diye yüzüne kapa arama ....sorarsa çekmeyen bir yere

girmişim de...

mesaj atarsa başkasının adıyla cevap ver ,sonra ay senmiydin de...

En sonda....

Onu çok özlediğini söyle telefonda,bunu ağlayarak de (ya da ağladığına inandır)sonra 2 gün arama

arayıncada ayrılmak istediğini söyler...

yaparsın yapmazsın sana kalmış ...böyle erkeklerden midem bulanıyor...

İyi bir oyuncu olmak lazım... tebrikerk taktiklerin güzelmiş tuttum..:12::12:

sana telefonunu vermeyen bi sevgili olamaz ki niyet bence eğlenmek :(
'yanımda arkadaşla geliyorum sende yalnız gelme arkadaşım sıkılmasın' çok kalitesiz saçma sapan bi adam ve muhabbett

aynı fikirdeyim. resmen seninle eğlenme çabasında,zaten sen de demişsin azıcık zamanda hemen hayatım, aşkım bilmemne. bu adamı boşver yolla gitsin...

Baska kizlarlada ayni anda gorusuyor olmasin?
sevgilisi falan olmadigindan emin misin ?

hem ehliyeti yoksa arkadaslariyla gelmek istemesini anlayisla karsilamak gerek. gerci otobusle falan da gidebilir ama..

birde arasam mı yazmışssın bence ararsa açma sakın açma zaten bir iki arar sonra aramaz zaten hazırda bir sevgilisi var neden numarasını saklasın yoksa

Back
X