bir hataydı...

cokonating

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2
0
1
sevdiğim adama güvenip beraber ilişki yaşadık. terkedildim başka biri yüzünden. o şu anda nişanlı. ben bunu kaldıramıyorum hazmedemiyorum. bundan sonra hayatıma girecekk kişiye bunu nasıl anlatıcam. kahroluyorum. ben ona güvendim evlenmeyi düşündüğün tekkişiydi. ben bu halde ortada bırakıldım. her günüme ağlayarak uyanıyorum uyku mu 1-2 saat. allahım ben evet bir hata yaptım diyorum ama kaderi sorgulamaktan kafayı yiyorum. hergünüm zehire dönüştü kaldıramıyorum.3 senenin cezasını ağır ödüyorum. benden daha iyisni bulunca gitti...ben burda harebe... nasıl düzelicem bana yardım edin nolur

Beni bu halde bıraktı da ne demek! Böyle şeyler düşünmeyin. İstemiş ve yaşamışsınız. Bunda sonra birlikte olacağınız erkek hiç yaşamamış mı olacak ki bunu kafanıza takıyorsunuz? Lütfen yapmayın bunu.

Atlatmak elbette ki kolay değil ama size sizden başka kimse yardım edemez. Gözünüzü kapatıp kendinizi iki şekilde hayal edin. Birincisi zaman geçmiş ve şu anki üzgün halinizle ikincisi kendinize gelmiş mutlu olan sağlam duran halinizle. Ona göre adım atın. Kolay mı? Hayır. Eğer iyi olmak istiyorsanız kendiniz için adım atmaktan başka çareniz yok.

Beni bu halde bıraktı da ne demek! Böyle şeyler düşünmeyin. İstemiş ve yaşamışsınız. Bunda sonra birlikte olacağınız erkek hiç yaşamamış mı olacak ki bunu kafanıza takıyorsunuz? Lütfen yapmayın bunu.
size söylemek istediğim çok şey var.1.si verilmiş sadakanız varmış.böyle bi adiden çabuk kurtulmuşsunuz.evlenince gerçek yüzü çıksaydı falanı boş verin.sizi daha uzun süre kullanabilirdi.her evlilik dışı ilişkiye giren kullanılıyor diye bi şey yok.benim evlenen ve şimdi çok mutlu arkadaşlarımda var.
2.si hiç kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.hatta yapma zaten.çünkü her şey erkeklere serbest biliyorsun.elime erkek eli değmedi diyeceksin.
3.hiç unutma ilahi adalet diye bir gerçek var.
4.diğer arkadaşımın dediği gibi sen kendine yardım etmezsen kimse sana yardımcı olamaz.dediklerimiz bir kulağından girer diğerinden çıkar.
5.o benden daha iyi demişsin.niye göre kime göre.işte topla kendini.git kursa kendini geliştir.git kuaföre falan kendini topla.geç onu.

Ben bu halde ortada bırakıldım ne demek. Neden kadınlar kendilerini ezip küçümsüyor anlamıyorum.
Kendi isteğinizle yaşamışsınız bunu anlamayacak biriyle birlikte olmayın.
Bu bir kusur değil hayat sizin hayatınız
Terk edildiğiniz konuya gelince bırakın hayırlısı değilmiş deyin evlenseniz çok kötü bir evlilik yaşayacaktınız belki önünüze bakın önce kendinizi toparlayın sonra başklarına şans verin

sevdin birlikte oldun yine gelse yine olursun. yapcak bişe yok seni böyle seveek birini bulcaksın.

Elmas'ını çalmadılar sevdin seviştin ee? Sevmeden sevişsen bile kime ne? Sayaç mı taktırdın arkadaşım? Kilometren mi yükseldi? Kendini değersiz görme. Kendini değersiz görüp ilk gördüğün Ada'ma gitme. Kimseden eksiğin yok. O Ada'mla ömür geçer miydi? Seni aldatan bir kocan olsaydı ömür geçer miydi? Kadınların böyle hissetmesinin temel sebebi yine kadınlar malesef. Dik dur başka şeylerle meşgul ol.

Şu an ne feminist şeyler söyleyebilirm sana burda ama Anladığım kadarıyla bu acı çekilecek, sana fayda etmeyecek. verilebilecek tek tavsiyem şudur ki hayatına giren kişiye dürüst ol ve baştan anlat bunları önemseyen biri olabilir sonradan tekrar üzülme.
Allah bu acıdan seni tez vakitte kurtarsın.

Gecmise vah vah tuh tuh diyipte hem kendini hemde zamanini ziyan etme..bundan sonra karsina cikacak insana bu kadar kor guvenme yeter,,,hatta soyleme ki seni kolay lokma sanmasin,zaman kotu seni kullanir,kullandirttirir ..boyle nice sapiklar,pezk. Var.. evlenecegim durust olayim dersin kimi kaldirir kimi kaldiramaz..bu durumu en yakin arkadasin bile bilmemeli..2kisinin bildigi sir olnaktan cikmistir sonucta.kendini toparla calisiyosan isine,okuyosan derslerine odaklan + bide hobi bul kendine kurslara git..resim gibi ebru gibi bunlar seni rahatlatir

Back
X