- Konu Sahibi Princesa22
Merhaba arkadaşlar...bende kendi hayatımı anlatmak istiyorum...aslında ben şimdi cok kötü durumdayım,belki yazsam rahatlarım diye düşünüyorum...
2 yıllık bir ilişkim vardı ilk kez birine inandüm..ilk sevdiğimdi..kalbimi kazanmak için çok mücadele etdi ve başardı ben onu her şeyden cok sevdim .. onun her kotü ve iyi gününde yanında oldum...sorunları cok oldu ancak ben onu bırakmadım...kendisi hep bana teşekkür ederdi iyiki varsın yanımdasın derdi...benimsin bana aidsin seni kendimden bile cok seviyorum derdi...yıllar sonra bu kadar buyuk bıçağı sırtma vuran sanki bu sözleri söyleğen kişi deyilmiş gibi...ilişkimizin 2 yılını kutlamışdık..sonra o şubat ayında benden ayrıldı ..seni seviyorum ancak mecburum dedi..ailem iflas etdi dedi..2 ay kecdi..2 ay sürecinde bu hep bana mesajlar atmaya başladı nasılsın fılan...amma en buyuk yıkıldığım an onun evlenmesi oldu...benle konuşurkan son aylar bile nişanliymiş...artık bir kaç gündür yeni evlendiğini öyrendim ve yıkıldım...mideme ağrılar,ayaklarıma tutulmalar var...ölmeği bile düşündüm cünki bu büyük yıkımı kaldıramıyorum şokdayım hala ınanamıyorum
o ınsanın böyle şeyler yaptığına...