bir hevesim kalmadi.

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
sevgili ablalarim, kardeslerim.

Bir insanin hayati bukadarmi sanssiz gecer..
hem aile, is, ask hayatim acimazsiz gidiyor.
hani bir insan su altinda bogulup nefes alamaz ya.. iste o durumdayim yutkunamiyorum artik. 3 senedir uzerimde bir agrilik var hic bsy canim istemiyor siyah beyaz flim gibi hersey bana..

ailem psycholoji uzerinde beni cok eziyor. annemin agzindan cikan sozler sanki ben insan degilim diye dusunuyorum bazen. ben bir HICim diyorum bazen. uvey babam ile annemle birlikte yasiyorum. uvey babamin bir yuzu cok iyi diger yuzu ise cok acimazsiz. her an acigimi yaklayip bulup anneme sikayet etmek tek derdi benimle sanki. ondan asiri halde dayak yedigimde oldu bir kac ay once..

öz babamla gizli gorusuyorum 2 yildir.. annem kabul edemiyor ya gidersin bu evden ya benim dediklerimi yaparsin cekemem seni falan konusmalari beni cok uzuyor. benim hakkim dglmi diyemiyorum anneme susuyorum biliyorum ki benim dusuncelerm benim duygularim ona hic onemli dgl.

temizlik yapmaya kalksam hakaret.. yapmasam hakaret.. begendiremiyorum. gecen tabagin kenarlarini kirmisim 3 tabagi aldi uzerime atti duvara degip kirildi paramparca oldular.. beddua intizar hersey soyluyor.. 3 senedir boyle devam. ben bsyler yapmaya cabaliyorum bu hayata bsye tutunmak istiyorm kendime guvenim yok ki yapsam diyorum annemin hakaretleri geliyor aklima hep.

ask hayati ise.. hep culsuz insanlara dek geliyorum. 1 ciktigim erkegin babasi yoktu evlenmek istiyordu ama elinde olmadgni soyledi ben sabretim onunla seviyorm dedimki ayrildik sonunda.. 2ci sevgilimde suan oturumu yok turkiyeden gelme.. ne isi var ne parasi var bsysi yok..
ben onun kalbini sevdim sadece.. beni her an guldurebiliyor onunla mutluyum diyorm para onemli dgl ddm .. ve kalktm anneme anlatim bu cocugu buyuk cesaretlen..

biriylen tanistirmak istiyrm ddm anlattm. annem kabulenemedi tabikide.. isi olmadigi icinde hakli tabikide ama ddm is bulunur ariyor kendine is ddm.. " beni boyle insanlarla tanistirma yuz yuze getirme" git kac ona falan demeleri beni yine uzdu..

ben sadece yuva kurup kendi evimi kendi hayatimi yasamak istiyorm huzur dolu bir hayat.. buda mi olmiyacak diyorm..istedigim hic bsy olmuyor.. pes edesim var bu hayatan..

bazen sevgilimden ayrilmayi dusunuyorum ama kalbim sanciyor.. pisman olurum diye..

is ariyorum iste bulamiyorum.. hayat cok zor...
sukur ediyorum yinede ac degilim kalacak evimde var.. sukur isyanim yok isyanim kendime sadece

selam öncelıkle kımsenın hayatı 4,4 lük degıl bunu bılmelısın ....ayrıca annene çok kızdım okurken.....neden babanla yaşamıyosun ?

yaşınn evenmek için küçük oldugunu hissedıyorum kaç yaşındsın bılmıyorum ama iyi düşün derim

önce gir bir işe hayatının yönü bellı olsun....... sonra ailenı ıkna et evlenırsınız ......sevgılınde çalışır aşılmıycak şeyler degıl bunlar

umarım evliliği bir kaçış olarak görmezsin
iice düşünmeden sadece o evden uzaklasmak için tüm hayatını tehlikeye atma derim

hayat bu kime ne zaman gülecegi belli olmuyo
Allah kimseye taşıyacagından fazla sıkıntı vermiyor
bu sabaha çıkamam dediğim günlerim çok oldu benim
dua ettim sadece inanarak yardım istedim
o evde yaşamak anlattıgın kadarıyla çok zor dur
ama kabullenmen lazım önce sonra çıkış yolu araman
kendi planlarını yap ama kimseye baglı olmasın bu
ben okuycam de ben iş bulucam de iş sahibi olunca para biriktirip ev tutucam de sonra sevdigim adamla evlenicem de

hayal kur ve hayalin için cabala hayal ve umut insanı ayakta tutan ve güçlendiren bi şeydir unutma

Allah yardımcın olsun

not: biliyormusun 2004 ten beri gitmek istedigim okula bu sene basladım
kazandıgım halde yollamadılar hep ailem karsı çıktı sıkıntılar ,çaresizlikler vs vs o kadar acı şey yasadım ki
ama umudumu yitirmedim 25 yaşındayım ve üniversitedeki ilk senemi bitirdim

Son düzenleme:
selam öncelıkle kımsenın hayatı 4,4 lük degıl bunu bılmelısın ....ayrıca annene çok kızdım okurken.....neden babanla yaşamıyosun ?

yaşınn evenmek için küçük oldugunu hissedıyorum kaç yaşındsın bılmıyorum ama iyi düşün derim

önce gir bir işe hayatının yönü bellı olsun....... sonra ailenı ıkna et evlenırsınız ......sevgılınde çalışır aşılmıycak şeyler degıl bunlar

Suan bu evden cikip babamin yanina gitsem annem beni asla affetmiyecek. kendisi dedigi gibi bu evden cikarsan asla geri donemen diye.. aslinda ciksam diyorum ne faydam varki suan.. yasim 22 ve babami 2 sene taniyabildim daha tam isinamadim kendisi cok iyi ve evli dgl..
sadece bu yastan sonra benimi cekicekler diyorum.. hem ne annemle ne babamla kimseylen kotu olmak istemiyorum..

evet hic kimse dort dortluk dgl bu yuzdende isyanim kendime sadece.. rabbim hepimize guc versin basit dgl hic bsy

umarım evliliği bir kaçış olarak görmezsin
iice düşünmeden sadece o evden uzaklasmak için tüm hayatını tehlikeye atma derim

hayat bu kime ne zaman gülecegi belli olmuyo
Allah kimseye taşıyacagından fazla sıkıntı vermiyor
bu sabaha çıkamam dediğim günlerim çok oldu benim
dua ettim sadece inanarak yardım istedim
o evde yaşamak anlattıgın kadarıyla çok zor dur
ama kabullenmen lazım önce sonra çıkış yolu araman
kendi planlarını yap ama kimseye baglı olmasın bu
ben okuycam de ben iş bulucam de iş sahibi olunca para biriktirip ev tutucam de sonra sevdigim adamla evlenicem de

hayal kur ve hayalin için cabala hayal ve umut insanı ayakta tutan ve güçlendiren bi şeydir unutma

Allah yardımcın olsun

not: biliyormusun 2004 ten beri gitmek istedigim okula bu sene basladım
kazandıgım halde yollamadılar hep ailem karsı çıktı sıkıntılar ,çaresizlikler vs vs o kadar acı şey yasadım ki
ama umudumu yitirmedim 25 yaşındayım ve üniversitedeki ilk senemi bitirdim

yok bu konuyu zaten ben cok iyi dusundum ailemden kacmak icin dusunmuyorum evliligi . hatali bir evlilik olur ve daha da kotuye gider hersey. Zaten evdeki sorunlari fazla bahsetmiyorum ona.

ve gercekten boyle anlatiyorsun ya, cok seviniyorum bsye cabaliyorsun birileri karsi cikiyor yapamiyorsun hayalerin suya dusuyor cok uzucu bir durum oluyor ki sen pes etmemisin gercekten guclu biri olmalisin tebrik ediyorum sni.. asil bende guclu biriyim kendi guvencimi cok kaybettim son senelerde bsy yapmaktan ve yapamaktan cok korkuyorum.. asiri derecede cok uyuyorum bsy yapasim gelmiyor.. siyah beyaz flim gibi hersey. ama umudum varki bsylere yasiyorum hala..

Yasadiklarin zor gercekten. Rabbim yardimcin olsun. Sosyal hayatin nasil? Bende de sosyal fobi var, tukendim bugunlerde nefes alamiyorum. :(

]

Yasadiklarin zor gercekten. Rabbim yardimcin olsun. Sosyal hayatin nasil? Bende de sosyal fobi var, tukendim bugunlerde nefes alamiyorum. :(

insallah... gercekten cok zor kendimi bildim bileli aile sorunlari cekiyorum. sosyal hayatim yok fazla her gun kalkip yatagmda 1 saat dusunuyorm yeni bir gun nsl cikicam bu derdin icinde diye. sosyal hayatina moralim yok fazla snki.

bir yerden yardim aliyormusunuz fobin icin?

Back
X