Evet birazda genelBunu kime yazdınız Kocanıza mı?
Bosandınız mı, anlamak ıcın soruyorum.Evet birazda genel
Hayır boşanmadık sadece, böyle iste birikim birazdaBosandınız mı, anlamak ıcın soruyorum.
Guzel yazmıssınız kısı belirtmeyınce hava da kalmıs.
Yani kendi iç dünyanızla barışık değilsiniz mutsuzsunuz iyi anlaştığınız biri olsaydı onunla hayatınıza devam ederdiniz inanın ama etrafınızda biri olmadığı için kendinizi tek eşliliğe inandırmışsınız. İnsanlar geçicidir lütfen kendi kendinize mutlu olmayı öğrenin . Yalnızlık güzeldir kendi iç dünyanızı keşfedin tek başınada mutlu olabilir insan bir insan kaybettik diye hemen yılmamalıyız bir erkeği merkezimiz yapmamalıyız yalnız hissediyorsunuz anlıyorum ama oğlunuzu ve çevrenizide negatif enerjinizle mutsuz edersiniz kendinizi ettiğiniz gibi rahatlayın sakin olun meditasyon uygulamalarını indirmenizi tavsiye ediyorum düzenli olarak yaparsınız iç dünyanızda değişimleri farkedeceksiniz dingin olacak kafanız sonra düzeleceksiniz inanın :)Konusupta içimi dökecek kimse yok nefes alamıyorum oğlum dışında yaşamamın hiçbir anlamı yok hayat sağlı sollu geliyor resmen boğuluyorum. Neden hep tekrara düşüyorum nerde hata yapıyorum bilmiyorum darmağınım. Keşke görebilsen seni sevdiğim için bu kadar çırpındığımı ama göremessin görmiyceksinde bu böyle sürüp gidecek, canım yanıyor çünki herkese söylediğim gibi ' umrumda değil o' cümlesi, aslında umrumdasın zaten onun için canım yanıyor bir yanım git diyor bir yanım kal. Hiç hak etmiyorum bunları sende biliyorsun bana yalan söyledin belki hala söylüyorsun beni böyle soğuttun kendinden herşeyden. Ben böyleyim işte ölene kadar tek eşliyim böyle seviyorum ben sevdiğim zaman başka türlüsünü yapamam kimyamda yok. Şimdi bir sigara yakacağım ve hayatıma rol yaparak devam edeceğim çünki ben anneyim anneler böyle olmalı...
Bosanmadıgınız Kocanız ıcın etrafa 'umrumda degıl o' demenız hayli garip.Hayır boşanmadık sadece, böyle iste birikim birazda
Neden boşandınız? Ortada şiddet aldatma gibi bir neden yoksa bu kadar da aşıksanız bence bir adım atmayı deneyebilirsiniz.Evet birazda genel
Teşekkür ederim.Bosanmadıgınız Kocanız ıcın etrafa 'umrumda degıl o' demenız hayli garip.
Bır kısıye ıthafen yazılan yazı genel olmaz ayrıca.
Simdı siz bosanmadıgım var olan kocam dıyınce ben diyeceklerimi unuttum
Kaleminize saglık ozaman.
Boşanmadık ama aramız kötü bilemiyorum..Neden boşandınız? Ortada şiddet aldatma gibi bir neden yoksa bu kadar da aşıksanız bence bir adım atmayı deneyebilirsiniz.
Hareket alanım yok şu anda biliyorsunuz evde kalmamız gerekiyor zaten yeterince zor bir süreçteyiz. Evde kalmak zorunda olmasam belki durum benim için bu kadar buhranlı olmazdı her zaman kendimi teskin edecek birşeyler bulurdum. Gelgelelim durum böyle. Sevmeyin diyorsunuz o zaman, bu birden olacak bir durum değil bir süreç..Bu kadar acı ızdırap veren birini sevebiliyorsanız psikolojiniz normal olamamalı.
Beraber yaşamak zorunda olabilirsiniz ama sevmek dolayısı ile de acı çekmek zorunda değilsiniz.
Artık sevmediginiz de tüm bu acılarınız bitecek.sizin için evdeki bi eşyadan bi aksesuardan farkı kalmayacak çünkü.
Berber yaşamak zorunda olduğunuzu düşündüğünüz kendinizce nedenleriniz varsa, seviyorum ama sevilmiyorum diye acı çekeceğinize kendi hayatınizi tadını çıkarmaya bakin.kaçan ömrün telafisi yok..geldigimiz şu günlere bir baksanıza.
Bakın şu günlerde öyle şeylerle sınaniyoruz ki ,yemişim elin herifinin olmayan aşkının ızdırabını !!
"Önemlilerim" listenizin en sonuna bile eklemeyin aklınız varsa..
Teşekkür ederim göz atacağımDüzeltmek biraz da bizim elimizde...Serhat yabancı yı öneriyorum...
Kimine göre birike birike olur...Hareket alanım yok şu anda biliyorsunuz evde kalmamız gerekiyor zaten yeterince zor bir süreçteyiz. Evde kalmak zorunda olmasam belki durum benim için bu kadar buhranlı olmazdı her zaman kendimi teskin edecek birşeyler bulurdum. Gelgelelim durum böyle. Sevmeyin diyorsunuz o zaman, bu birden olacak bir durum değil bir süreç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?