• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir iftiraya inanıp beni yarı yolda bıraktı

ebeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
8
0
36
İzmir
Tam olarak nereden başlıcağımı ve nasıl anlatacğımı gerçekten bilmiyorum tek bir bildiğim war bn onu gerçekten çok sewyrm.
İlk okuL sıraLarnda başaldı bizim hikayemz masumca sewerdk birbrmizi sonra bn başka bir okula gçtm 5.snfta liseye kadar hiç görşmedk sonra lisede tkrr konuşmaya başladık 11 şubat 2007 biz konuşmaya başladığımızda bn lise 2 o bir di bi sene kalmş zaten sonrada okulu bıraktı ve bütün kabus işte burada başladı :S
Ben üniwersite okuyrm o da bi yrde şöförlük yapıo..Onunda bni sewdiğine emnm fakat ailem istemiyor onu ilerde anlaşamıcğzı düşünyolar..3 sne boyunca sürkli anneme babama karşı gldm onalrı ikna etmeye çlştım tam onlar herşei kabullenmşken o bi arkaşının iftrsına inanıp bni yarı yolda bıraktı :( Ailemi ikna etmk için geçen 3 senemzi bir kalemde silip attı :( şimdi herşey dahada zor ne o döner geri ne ailem ister..burdan dönüşü war mı bunun :(
O geçlik satrLarımda adı geçen yar, sewdiiğim:(
şimdi masal olma yolunda ilerliyor yokluğun sen asla babası olamayacğın çocuklarma anlatacağım en güzel masaLsn :(

canım aranızda uçurum var gibi görünüyor.bi defa ailen içine sindirmedimi hep öyle gider artık çünkü onlar senin annen baban hiçbir evladının kötü olmasını istemezler onları dinle bence.mesele şoförmüş,öğretmenmiş,üniv. okumamış bunlarda önemli fakat bi yere kadar.öncelikle çocuğun huyu ahlakı kötü alışkanlıkları olup olmaması bunlar çok çok önemli.iftira demişsin fakat konuyu teğet geçmişsin tam olarak orayı anlayamadım.karşına neler neler çıkacak emin ol vardır herşeyde bir hayır.bence bunu kendine sorun olarak bile görme çünkü hayat bu nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.hakkından hayırlısı

Biliyrm ama sanki sasdece hayatta onu seweblrm gbi gelio bna unutmk için çok uğraştım ama olmuo içkisi we sigarasıda war :(:((

Biliyrm ama sanki sasdece hayatta onu seweblrm gbi gelio bna unutmk için çok uğraştım ama olmuo içkisi we sigarasıda war :(:((

eksileri artılarından daha fazla gibi duruyr. daha kimler kimler çıkar karşına, tamam yeri hep farklı kalabilir ama başkasını sevemezsn diye birşey yok. hem ailen de bu kadar karşı çıktığına göre vardır bir bildikleri. başta aşarız diye düşünülen sorunlar sonradan insann başına çok fena bela oluyr. bunu unutma derim..

yasini bilmiyorum fakat ben bu düsünceyle hep dogru hareket ettim..sunu unutma:

bi laf vardir, insan 15 inde "ailem ne biliyor ki" diye düsünür ve hep karsi cikar ailesine

20 sinde "ailem bazi seyleri biliyor" der ama kafasina uyana uyar

25 inde "ailem sandigimdan cok sey bilyiormus" der

30 da ailenin aslinda az sey bilmediginin farkinda olur

40 inda ise "keske ailem yasasaydi, ne kadarda dogrularmis" der...

hayat böyle iste canim ve askta insanin gözü kör olur, dogrulari göremez...sonra ben yaptim off demeye baslar ve pisman olur...ailenin bildigi sey vardir ve okuluna konsantre ol, askla meskle ilgilenme...okulun bitsin ve öyle ilgilen...kimse bulunmaz hint kumasi degildir...hele su ailesini arkasina alip kacanlar var ki cok cahilce buluyorum bu davranisi (istisnalar evde dayak yiyen, sevdigi oldugu halde baskasiyla para karsiligi evlenidirlen kizlar)

Şu avatarındaki oysa mesela o resmi kaldırmakla başla işe :)
Gitmiş işte. Gerçek bu. Boşver. Zamanla yüzüne vurana gülümsemeyi, tükürene yarabbi şükür demeyi bile öğreniyor insan.

canım senin iftira nedir bilemem ama ben yaşadım aynı şeyi ve 5 yıllık ilişkimi sildim attım zamanında benim onu aldattığımı söylediler biriyle gördüklerini söylediler inandı getir gören kimse dedim getirdi sordum çocuğa benmiydim diye sana çok benziyodu emin değilim dedi neyse olay böyle tabi oda vazgeçmedi onu aldattığımı düşündü yine bende ayrıldım ama hiç kafama takmadım benimde ailem istemiyodu bana güvenmiyosa biter dedim hani herkes üzülür ağlar sızlarya bidamla göz yaşı dökmedim onun için beraberken geceleri uyuyamazdım düşünmekten uykularım düzene girdi ama unutim diyede kimsenin günahını almadım

neyseeeeeeee şimdi başkasıyla evliyim 1 buçuk yıldır ve ben eşimden başka kimseyi sevmemişim aşık olmamışım onların adı başka bişeymiş hiç kendini hırpalama su akar yolunu bulur:34:

Ben bu hemcinslerimi anlamıyorum.Nerde yaramaz adam varsa gidip aşık oluyorlar.Sizi yargılamak için söylemiyorum.Hem eksilerini sayıyorsunuz hemde aşkınızı silemiyorsunuz.Bence bitirin!!!
Kendinize yazık etmeyin sizi hak eden adamı sevin:34:

Back
X