Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün oldu canım? Nasıl gidiyor? Ben biraz zorlanıyorum nefes alamamaktanBen benn![]()
Nerede kime olacaksınız ameliyatı? Umarım çok iyi geçerBende pazartesi yazarım![]()
Diger konudada yazmistim 12. Gunum ne ile temizliyosun burnunuKaç gün oldu canım? Nasıl gidiyor? Ben biraz zorlanıyorum nefes alamamaktan
Evet aslında mesajı gönderince aklıma geldiDiger konudada yazmistim 12. Gunum ne ile temizliyosun burnunu![]()
Ozelden yaziyorumEvet aslında mesajı gönderince aklıma geldibenim algılarım düştü resmen ameliyattan sonra
Sterimar'la saatte bir. Bir de kremli yorum. Sen nasılsın peki? 12.gün güzel mi![]()
Arnica krem sür demişti doktor bana ameliyat gününden bir gün önce. Öyle aklımda olsun diye yazdımBende pazartesi yazarım![]()
Sen nasıl hissediyorsun kendini? İlk amelıyat günü ve gecesi nasıl hissettinArnica krem sür demişti doktor bana ameliyat gününden bir gün önce. Öyle aklımda olsun diye yazdımbir de şimdiden buz ayarlamayı unutma
![]()
İlk gün en kolayı aslında. Oldukça iyi hissediyordumSen nasıl hissediyorsun kendini? İlk amelıyat günü ve gecesi nasıl hissettin
Hicbisey hissetmeden tipis tipis gidiceksin hastaneyeSen nasıl hissediyorsun kendini? İlk amelıyat günü ve gecesi nasıl hissettin
Hadi inşallahHicbisey hissetmeden tipis tipis gidiceksin hastaneye2 gun kaldi ameliyati falan dusunme fistik gibi burnun olcak sonrasinda onu dusun
![]()
Sen nasılsın nasıl hissediyorsunMerhaba ben de dün oldum bugün 2. Gün
Ediyorum ameliuat gunude bol bol edicem doktorunda cok tatli videolarini goruyorum zatenn pazarteside seni izlicem orda insallahHadi inşallahdua edin benim kadar korkan yoktur bu dünyada
![]()
Gecmis olsun yarinida atlatirsaniz kolay daha kolay gecer insallahMerhaba ben de dün oldum bugün 2. Gün
Şislik 4. Gunden sonra inmeye basliyo morluklar falanda akinti dedigin kan mi geliyo oda 3. Gunden itibaren gecerTeşekkürler, ağrım sızım yok şimdilik sadece Şişlik var bugün başlayan. Burun akıntısı da çok rahatsız edici sürekli burnumu haldır haldır silesim geliyone zaman iner ki bu şişlik ne zaman geçer akıntı