Bir iki söz de olsa içimi ferahlatır mısınız?

kpssye girdim, iptal edildi( çok iyi geçmişti )

tekrar hazırlanmam gerekiyordu kısa bi zamanda, e tabi herkes hazırlanacak ve başarı oranı yükselecekti...

bu kısa zaman içerisinde 6 senelik erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim. ( bunu hep yazıyorum belki görmüşsündür ama görmediysen diye yine de yazdım )

bulunduğum yerde tek bir arkadaşım yoktu. biri telefonla arasın da konuşayım diye bakar olmuştum. ben aramaya çekiniyodum aynı şeyleri anlatmaktan çünkü. kısa zamanda çok kilo kaybettim. rüyalarımda bile mutsuzdum...

sonuç sınava girdim ve öğretmen olarak atandım.

belki yardımı olur bu deneyimin sana... gönülden başarılar dilerim...
cokkk tesekkur ederım bu yazı bana cok ıyı geldı tabı sınav sonucu ıcın konusuyorum yasadklarına uzuldum hayat ve ınsanlar cok acımasız gercekten,insan guclu olmalı tek basına ama aslan gıbı bunun ön koşullarından bırı de ekonomık ozgurluk..

Son düzenleme:
cokkk tesekkur ederım bu yazı bana cok ıyı geldı tabı sınav sonucu ıcın konusuyorum yasadklarına uzuldum hayat ve ınsanlar cok acımasız gercekten,insan guclu olmalı tek basına ama aslan gıbı bunun ön koşullarından bırı de ekonomık ozgurluk..

rica ederim.

oluyo yani, çok kötü şeyler yaşamışsın ama belki insan daha da hırslanıyo. sen de öyle olacaksın eminim :34:

Son düzenleme:
tamam canım sen bilirisn
Bak mesela ben ramazanda oruç iken çok önemli sınavlara girmiştim final sınavlarıma
Sınavlar da hep akşam 6 buçuktaydı
Aç ve susuzken hele o saatte nasıl sınava girerim diyordum
Sevgilimle de baya problemliydik
Ama inan sınav heyecanıyla öyle bir konsantre oluyorsun ki
Ne açlık kalıyor ne susuzluk ne üzüntü ne keder
Sen de ilk 5 dakikadan sonra tamamen konsantre olacaksın merak etme

ben de uzun süren bir çalışma maratonundan sonra, sınava 2 hafta kala resmen sinir krizi gecırmiştim, sürekli hıckırarak aglıyordum stresten. artık sınav için degil ruh saglıgım için dua edıyordum, bana dua etmelerini istiyordum insanlardan. duaların çok faydasını gördüm. sana da tavsiye ederim. sonuç olarak iyi puan aldım sınavdan.
uzun süreli bir çalışmadan sonra son haftayı sakin gecirebilirsen sonuç daha guzel olur tabi. stres sınavda yanlış yapmana neden olur ama o kadar verdigin emegın ziya olmasına neden olmaz, birkaç soru eksık yaparsın ama yıne de o calışmaların seni kurtarır fazlasıyla. o yüzden bir haftalık stresle bir yılın emeği boşa gitmez yani, merak etme. sakin olmaya stres yapmamaya çalış. dua et. kolay gelsin.

rica ederim.

oluyo yani, çok kötü şeyler yaşamışsın ama belki insan daha da hırslanıyo. sen de öyle olacaksın eminim :34:
inşallah canım hırslanmayı denıyım ben en ıyısı:)

tamam canım sen bilirisn
Bak mesela ben ramazanda oruç iken çok önemli sınavlara girmiştim final sınavlarıma
Sınavlar da hep akşam 6 buçuktaydı
Aç ve susuzken hele o saatte nasıl sınava girerim diyordum
Sevgilimle de baya problemliydik
Ama inan sınav heyecanıyla öyle bir konsantre oluyorsun ki
Ne açlık kalıyor ne susuzluk ne üzüntü ne keder
Sen de ilk 5 dakikadan sonra tamamen konsantre olacaksın merak etme

inşallah cnm yaaa bakalım umarım bnde konsantre olurum

ben de uzun süren bir çalışma maratonundan sonra, sınava 2 hafta kala resmen sinir krizi gecırmiştim, sürekli hıckırarak aglıyordum stresten. artık sınav için degil ruh saglıgım için dua edıyordum, bana dua etmelerini istiyordum insanlardan. duaların çok faydasını gördüm. sana da tavsiye ederim. sonuç olarak iyi puan aldım sınavdan.
uzun süreli bir çalışmadan sonra son haftayı sakin gecirebilirsen sonuç daha guzel olur tabi. stres sınavda yanlış yapmana neden olur ama o kadar verdigin emegın ziya olmasına neden olmaz, birkaç soru eksık yaparsın ama yıne de o calışmaların seni kurtarır fazlasıyla. o yüzden bir haftalık stresle bir yılın emeği boşa gitmez yani, merak etme. sakin olmaya stres yapmamaya çalış. dua et. kolay gelsin.
off hem snv stresı hem olanların stresı hasta olmasam barı:31:

Allah selamet versin.

Sorununu bilmiyorum ama şunu unutmamak lazım : Her iş,olacağına varır.
Bazen ne kadar çabalasan da ne kadar kafa patlatsan da çözemezsin ama öyle bir an gelir ki kendiliğinden çözülür düğümler.
Bir de yaşanması gereken yaşanıyor,başa gelen çekiliyor.Allah metanetini veriyor.

Çok kaderci oldu yazdıklarım :) Ama şu an için,bunların seni rahatlatacağını umuyorum.

Çözülmeyen sorunları beklemeye alabilirsin.
O sorunlar her ne ise,hayat boyu seninle olmayacaklar.
Ama eğitimin,hayat boyu seninle olacak,yolunu belirleyecek.
Başarılar diliyorum.

sınavıma bir iki hafta kala çok büyük bir kayıp yaşamıştım ama bir kişi bile gözümden yaş akarken görmedi çünkü görselerdi teselli etmeye çalışırken gücümü daha da bitirceklerdi .dedimki kendime ağlama sınavın da kötü geçerse bu yüzden çok üzülürsün .kendime söz verdim sınav bittiğinde kaybım için saatlerce ağlıcaktım ağladım ve sınavım içinde sevindim . ne kadr büyük bir üzüntü olursa olsun sınavına engel olmasına iizn verme lütfen ...sonunda kazanan sen olucaksın inşallah :65:

Valla şekerim konunun başındada demişsin konuyu bilmioruz nasıl yardımcı olalım diceksiniz diye doğru demişsin. bilmeden ne diyebilirde seni ferahlatabiliriz. Konuya üstün körü de olsa değinirsen daha çok yardımcı olabiliriz sana. İnsanız herşey gelebilir hepimizin başına kimse tanıdıkların bile olsa seni yeremez.

Allah selamet versin.

Sorununu bilmiyorum ama şunu unutmamak lazım : Her iş,olacağına varır.
Bazen ne kadar çabalasan da ne kadar kafa patlatsan da çözemezsin ama öyle bir an gelir ki kendiliğinden çözülür düğümler.
Bir de yaşanması gereken yaşanıyor,başa gelen çekiliyor.Allah metanetini veriyor.

Çok kaderci oldu yazdıklarım :) Ama şu an için,bunların seni rahatlatacağını umuyorum.

Çözülmeyen sorunları beklemeye alabilirsin.
O sorunlar her ne ise,hayat boyu seninle olmayacaklar.
Ama eğitimin,hayat boyu seninle olacak,yolunu belirleyecek.
Başarılar diliyorum.
canım cok saol cok guzel seyler yazmıssın

sınavıma bir iki hafta kala çok büyük bir kayıp yaşamıştım ama bir kişi bile gözümden yaş akarken görmedi çünkü görselerdi teselli etmeye çalışırken gücümü daha da bitirceklerdi .dedimki kendime ağlama sınavın da kötü geçerse bu yüzden çok üzülürsün .kendime söz verdim sınav bittiğinde kaybım için saatlerce ağlıcaktım ağladım ve sınavım içinde sevindim . ne kadr büyük bir üzüntü olursa olsun sınavına engel olmasına iizn verme lütfen ...sonunda kazanan sen olucaksın inşallah :65:
haha bende bunu yapıcam kendıme ağlamak ıcın sınav bıttıkten sonraya söz werıcem:)
canım ne oldu özelden yaz istersen:53:
ama yinede ALLAH yar ve yardımcın olsun her ne olduysa İNŞALLAH
saol tatlım.inşallah..canım bı ara yazsam olur mu merak uyandırdım farkındayım atroşum sende meraklısındır şımdı duramazsn ama:)

şimdilik olanları unut çözmeye fln çalışma....
sınavın geçince bakarsın bunlara....
başarılar dilerim...

Back
X