• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ilişki istemiyorum arkadaş olarak kalalım dedi

ozge77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
95
0
36
İstanbul
Nasıl başlamalıyım bilemedim. Biriyle tanıştım. Benden hoşlandıgını söyledi, göruşmek istedi. KIsmet olmadı göreşemedik. 3 gun ses seda kesildi. Sonra ben söyledim bugun musaitim görüşebiliriz diye. Bana her ne kadar görüşsekte bir ilişki istemiyorum arkadaş olarak kalabılırız dedi. Ben yinede görüşmeye gittm. Görüştükten sonrada bişey değişmedi. Benden hoşlandıgı belli oluyor, bende ondan etkilendigimi söyleyebilirim. Ama ne yapmalıyım bilemedim? Arkadaş olarak kalınca ona karşı ilgim dahada altabılır karşılıksız kalabılır. yada o benı sevmeye baslayabılırmı? kafam karıştı :50:

ilişki istemiyorum demiş direk zaten.bence yapacak bişeyin yok.kendini fazla kaptırma.

ilk baştan ilişki istemiyorum diye sınır koyması tuhaf ama eğer arkadaş olıursanız fikri değişebilir hoşlanıyomusun sen yada tersi olur arkadaş olursanız sen hoşlanırsın o arkadaş kalmak ister bu sefer acı çekersin tuhaf geldi bana biraz canım:19:

evet ben kendisinden hoşlanıyorum hoşlanmasam zaten düşünmezdim kestirip atardım. bana tuhaf gelende tanışmak isteyen kendisiydi ilk başta böyle düşünmüyor gibiydi.

nasıl tanıştınız peki önceden arkadaşmıydınız çabuk fikir değiştirebilen bi insanmı yaşamadan da bilinmezki konuşmaları tavrı nasıl sana karşı

arkadaş değildik ortak arkadaşımız varmış biyerde öyle tanıştık. İlk defa göruştük 3 saat boyunca konuştuk. Konuşmaları iyiydi her erkek gibi iltifat etti hoşlanıyormuş gibiydi. Kalkarken yine görüşürüz dedi (arkadaş olarak ama) o arkadaş olarak görüşürüz demedi ama o manada demek istedigni anladım ben.

canım nekadar tanıyosunki onu yeni tanımışsın belki o anlamda demedi herzaman ikinci bi ihtimal vardır kaç yaşındasın

19 yaşındayım. cunku görştükten sonra böyle bi konu acıldı yine ilişki istemedigini belirtti.

hımm ozaman onun için ümitlenmemeye bak canım arkadaş olarak kal ama kaptırma kendini derim ben baştan ilişki istemedini söylemiş

Nasıl başlamalıyım bilemedim. Biriyle tanıştım. Benden hoşlandıgını söyledi, göruşmek istedi. KIsmet olmadı göreşemedik. 3 gun ses seda kesildi. Sonra ben söyledim bugun musaitim görüşebiliriz diye. Bana her ne kadar görüşsekte bir ilişki istemiyorum arkadaş olarak kalabılırız dedi. Ben yinede görüşmeye gittm. Görüştükten sonrada bişey değişmedi. Benden hoşlandıgı belli oluyor, bende ondan etkilendigimi söyleyebilirim. Ama ne yapmalıyım bilemedim? Arkadaş olarak kalınca ona karşı ilgim dahada altabılır karşılıksız kalabılır. yada o benı sevmeye baslayabılırmı? kafam karıştı :50:

İlişki istemediğini, arkadaş kalmak istediğini söylemiş. Bunları dediyse en baştan, kararlı bu konuda ve boşuna beklenti içine girme bence.. Ne kadar beklenti içide olursan kafan o kadar çok karışacaktır. Çünkü her hareketinden bir anlam çıkarmaya başlıyacaksın. Ama oysa o sana en başından ilişki istemediğini belirtmiş. Bu durumda yine dediğim gibi beklenti içinde olmaman ve ona karşı umut beklememen benim tavsiyem.. :42:

önerileriniz için çok teşekkür ederim. ama arkadaş olarak görüşünce beni sevme ihtimalı yokmudur? siz olsaydınız ne yapardınız. Herkezden yorum bekliyorum :)

seni sevme ihtimali olabilir ama sevmeme ihtimalide olabilir canım sonunda hayal kırıklına uğramakta var bence kaptırme kendini arkadaş olarak kal onun kalamıyosanda fazla görüşme görüşsende ümitlenme ki üzülmeyesin sonunda olumsuz yaklaşıp moralini bozdum belki ama her iki ihtimalide düşünmen lazım

önerileriniz için çok teşekkür ederim. ama arkadaş olarak görüşünce beni sevme ihtimalı yokmudur? siz olsaydınız ne yapardınız. Herkezden yorum bekliyorum :)

Niye sizle tanışınca direk illişki istemediğni söylüyor ki? Ona olan ilginiizi belli ettiniz heralde yada anladı bir beklenti içinde oldugunuzu, o da bunu söyleme ihtiyacı duydu. Öyle mi oldu ki ? Bence üzerine gitme

Niye sizle tanışınca direk illişki istemediğni söylüyor ki? Ona olan ilginiizi belli ettiniz heralde yada anladı bir beklenti içinde oldugunuzu, o da bunu söyleme ihtiyacı duydu. Öyle mi oldu ki ? Bence üzerine gitme

Direk söylemedi. Görüscektik ben gidemedim. Sonra ben dedim görüşelim diye o gelemdi. Biz en iyisi görüşmeyelım nekadar göruşsekte bi ilişki istemiyorum dedi. :53:

İlk başta kendi görüşmek isteyen biri daha sonra sen atağa geçtiğinde görüşsekte arkadaşlık boyutundan ileri gitmeyeceğini ilişki istemediğini söylüyor... Bence aklında başkası vardı ve beklemeedeydi ondan olumlu sonuç aldı ve seninle sadece arkadaş olabileceğini söyledi.... Benim aklıma gelen tek şey bu...

iyi diyorsunuz dogru diyorsunuzda benım kafamı karıştıran zaten o değil. Bana sadece öyle söylemiş olsa iyi. Ama benden hoşlandıgı belli. Görüşmede sadece arkadaş gibi değildik. Karşımda konuşması bakışları felan yenı ilişkiye başlıyormuş gibiydi. Hatta bana şimdi arkadaş olsak böyle diyemezdim ama dedi. İlişkiden usanmış belli. Bana sankı kararsılıkta kaldı gibi geldi. Ben ondan çok hoşlanmamış olmasam kestirip atardım zaten ama, arkadaş olarak bile görüşmeyelım dedi? çok dengesizlik yaptı. acaba bana aşık olmaktanmı korkuyor? :85:

İlk başta kendi görüşmek isteyen biri daha sonra sen atağa geçtiğinde görüşsekte arkadaşlık boyutundan ileri gitmeyeceğini ilişki istemediğini söylüyor... Bence aklında başkası vardı ve beklemeedeydi ondan olumlu sonuç aldı ve seninle sadece arkadaş olabileceğini söyledi.... Benim aklıma gelen tek şey bu...

dediğin hiç aklıma gelmemişti, ama dogru olabilir. çok mantıklı.

İlişki istemiyormuş da neden görüşmüş ve sevgili gibi davranmış? Seni denemiş canım özeti bu. Nereye kadar ne yapabileceğini test etmiş, işine gelmemiş. :47:

bence en basindan don! durum boyleyken sende hoslaniyorsan ve bunun o da farkindaysa sakin arkadas falan kalayim deme. o seni cepte biri olarak gorucek ve ne deger verir nede sever. Oyle oynar durur cani istedigi gibi. bence buna izin verme. kosarak kac.

Back
X