E ben ne yapayım, sinir oluyorum böyle konular gördükçe. Kadınlar hep bi fedakarlık peşinde erkekler rahatlık peşinde.Sizin ağzınız ne kadar pis yav sabahtır denk geliyorum da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E ben ne yapayım, sinir oluyorum böyle konular gördükçe. Kadınlar hep bi fedakarlık peşinde erkekler rahatlık peşinde.Sizin ağzınız ne kadar pis yav sabahtır denk geliyorum da![]()
Evet çok haklısın zaten tükeniyorsunMilletin eğitemediği çocuğuna siz mi eğitim verip analık yapacaksınız ?
Bir anne olarak ben bile bazen çocuğumun nazını çekemiyorum da, kaldı ki elin oğlunu çekeyim.
Evlilikte dahi çekilmez bırak ilişkiyi
Aynen yani annesi çeksin nazını niyaziniTrip atan erkek gitsin oje de sürsün etek de giysin.
Site kuralları gereği yazdıklarınıza özen göstermeniz gerekiyor, lütfen argo, küfür vb içerikli mesajlar yazmayınız.E ben ne yapayım, sinir oluyorum böyle konular gördükçe. Kadınlar hep bi fedakarlık peşinde erkekler rahatlık peşinde.
Yürümez yani zaten kendiniz soylemissiniz neden onay ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Once kendinize sorun ben bu adami ne kadar cekebilirim, evli olsak bu sekilde ne kadar yururdu diyeZaten dediğin gibi yürümüyor bı süreden sonra tükeniyorsun nereye kadar annelik yapacam .böyle erkeklerle evlilik mi yürür
Bir süre sonra erkeğin kendisi çekilmiyor ilişkide- kaldiki tripli, küsen erkekMerhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
yoruluyorum tükeniyorum.Çünkü bi süreden sonra çok can sıkıcı oluyor ne yapacam bilmiyorum
Aynen olmuyor biliyorumBir süre sonra erkeğin kendisi çekilmiyor ilişkide- kaldiki tripli, küsen erkek
Küsmek kadına yakışan birşey, erkekte eğreti duruyor
Evet ilgi sevgi görmediği için böyle ama ben nazlaninca da takmıyor kiAilesinden yeterli ilgi alaka gorememistir zamaninda o...Duzelmez cok zor nazi sana geciyor bolca da simartmissin...tepkini koyup o kuserse senin daha cok kusmen lazim dene
Evet aynı evin içinde de yaşadım gördüm evlenince de nasıl olacağını ve bu süreden sonra soğuyorsun daYürümez yani zaten kendiniz soylemissiniz neden onay ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Once kendinize sorun ben bu adami ne kadar cekebilirim, evli olsak bu sekilde ne kadar yururdu diye
Kötü...uzun uzun yazmaya taakim yok ne yazıkki kötüŞimdi evliliğiniz nasil gidiyor peki bu aranızda çok büyük bı problem oluyor mu?
Anladım inşallah en kısa zamanda iyi olursunuzKötü...uzun uzun yazmaya taakim yok ne yazıkki kötü
Yol yakınken dön bacımMerhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
yoruluyorum tükeniyorum.Çünkü bi süreden sonra çok can sıkıcı oluyor ne yapacam bilmiyorum