• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ilişkide kızla erkek arasında yaş farkı en fazla ne olmalıdır ?

10a kadar yolu var ama fazlası olmaz

erkegın olgunluguna bakıyor iş ya direk erkekle kızın beyın uyusmasına baglı bence

bence en fazla 10 olmalı ama insanın anlaşması birbirini anlamasınada bağlı.
çok fazla yaşda iyi olmayabiliyor.biri daha olgun herşeyi yaşamış karşısındaki ondan daha küçükse anlaşamayabiliyolar.çünkü büyük olan herşeyi yapmış,yaşamış oluyor...

aynı yaşta iyi değil en az 5 yaş mutlaka olmalı diye düşünüyorum.çünkü erkekler daha geç olgunlaşıyor.ama tabii karşındakiylede kendisini yetiştirmesiyle de alakalı...:32::32::32:

Evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum yaş farklı en fazla kaç olmalıdır :emir_bebek:

Önceden bu cevaba kesin ve net olarak az olmalıdır diyordum. Hatta yaşıt olmanın daha avantajlı olacağını düşünüyordum. Çok konuştum ve büyük laflar ettim galiba Allah cezamı verdi :) Şuan erkek arkadaşımla aramda 11 yaş fark var. Tamamen matamatiksel bişey.. İlişkimizi hiç etkilemedi. Kişiyle karakterle anlaşmakla uyuşmakla ilgili birşey. Sevgi saygı varsa aradaki yaş farkının bir anlamı kalmıyor. Düşünmüyorsunuz bile bu matamatiksel hesabı.

değişir ya kişiye karaktere göre .olgunluk ve yaş çok farklı şeyler. kimi zaman aynı yaştaki insanlar bile aynı pencereden bakamıyo

bence 2-3 yaş olması gereken fark en fazlada 5 olmalı derim yani erkekler geç olgunlaştıkları için bu civar fark normal ama çok farkta oldu mu arkadaşlardan birinin dediği gibi bi taraf herşeyi yaşamış görmüş geçirmiş olacak bi taraf tecrübesiz olacak belki olmadık şeylere üzülecek ama tabiki karakterede bağlı aman ne bileyim çok mu uzattım ne :37:

Son düzenleme:
değişir ya kişiye karaktere göre .olgunluk ve yaş çok farklı şeyler. kimi zaman aynı yaştaki insanlar bile aynı pencereden bakamıyo

evet buna katılıyorum, yaş farkının çok önemli olmadığını düşünüyorum anlaşabildikten sonra bir önemi yok:73: ama yinede şu evlendirme programlarında 80 yaşında birinin çıkıpta 20 yaşında birini istemesinede karşıyım :20:

Son düzenleme:
yas farkından çok olgun olması önemli tabi, bizim aramzda 5 yas var mesela gayet iyi diyolar

bence yasla iliskinin hic bi ilgisi yok yeterki ten uyumu ask olsun esimle aramizda 15 yas var simdiye kadar bu yuzden hic ama hic sorun yasamadik herkes benim kadar sansli olmaz tabiki ama bu cok goreceli bi kavram bence ve tamamen sansa dayali

bence yasla iliskinin hic bi ilgisi yok yeterki ten uyumu ask olsun esimle aramizda 15 yas var simdiye kadar bu yuzden hic ama hic sorun yasamadik herkes benim kadar sansli olmaz tabiki ama bu cok goreceli bi kavram bence ve tamamen sansa dayali

Sana katılıyorum canım.Sonuçta bu işin bir matematiği yok ki.Uyum,karakter,zevkler,sosyo ekonomik farklar(kültür)bunlar bence yaştan daha önemli konular.

bence tarafların yaşına bağlı,mesela annemle babam arasında 10 yaş fark var ama belli bir yaştan sonra farkedilmiyor.
ancak 20 yaşında biri 30 yaşında biriyle çıkarsa bu fark kendisini hissettirir.
bence erkek kızdan biraz daha büyük olmalı çünkü erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor,kendim için bu yaş farkını maksimum 10 olarak düşünüyorum.
ama tabii ilişkilerde yaşa gelinceye kadar uyumu sağlayan çok fazla etken var,çok abartı bir fark yoksa sorun edilmemeli bence.

Son düzenleme:
benim eşimle aramda 8 yaş var.evlendiğimizde ben21 eşim 29 du.ama hep iyi anlaştık vede anlaşıyoruz.........................

Back
X