• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İlişkiye Başlarken Erkeğin Cinsel Konulardan Bahsetmesi Size Ne İfade Eder ???

yazılanlardan anlıyorum ki bu gibi durumlarla karşılaşan çok fazla kız var....ve işin kötüsü çevremiz bu tür erkeklerle dolu ve analiz edip gerçek niyetlerini anlamamız biraz zaman alıyor...Ayırdığımız zamana üzülüyorum ben ve hep diyorum hiç mi düzgün karakterli niyeti bellli adam gibi adam beni bulmaz mı diye.....bunlarda da var bi hayır deyip geçiştiriyorum...Elbetteki hiç kimse tek yaratılmadı...Ölmeden o çiftim herkimse beni bir gün bulur inş...:21:

SAF lık ile ilgili bir durum değil canım insanlardan yok artık diyosun bukadarınıda yapmaz heralde dediğim boyuta geliyorsun .sonrasında gerekli şeyleri söyleyip gönderdim. göstermek istediğim bu tiplerden okadar çok varki içinde hayvan besleyen insan görünümlü hayvanlardan.

canım benim ben naptım o şahsa, telini mesajlarını msn i herşeyini sildim bitti gitti, sende aynısını yap, onunla tekrar denemekte ne demek, bunlar değişmiyorki aksine iice sapıklaşıyorlar.....boşver gtsin...ben temizledim valla...karşımda olsa kıçına tekme atıp postalamak isterdim ama olmadı:))) nese oldu bitti....Allah hayırlı olanlarla vicdan sahibi olanlarla karşılaştırsın inş.:16:

inşallah ama gerçekten artık inancımı kaybediyorum bende doğru doğru insann nerde diye yoksa banamı denk gelmiyor acaba bendemi bir tuhaflık var anlamadım gitti. hayırlısı bakalım

Şu cinselliğin konuşulmasından midem bulanıyor..
Aynı şekilde "ciddi düşünüyorum" diyen erkeklerden de!!!
Kardeşim evleneceksen zaten şartlar olumlu ilerlerse evlenirsin,sevişelecek ortam olursa da sevişirsin!!!
Bunları dile getirince ne oluyor ki?

Katılıyorum size

düşüncelerin ve güzel yorumların için çok tşk.ederim....bu gibi insanlara verilecek en güzel cevap sessizğini korumaktır sanırım...Aile yaşantısını bilmiyorum, merakta etmedim açıkçası....bir insanın cümleleri kişilik yapısını ve kültürünü analiz etmeye yetebiliyor çoğu zaman......İşin tek kötü yanı şu..bu şahsın mesleği öğretmen.....bu kültürde olan biri nasıl öğrenci yetiştirebilir ki.....üzücü bi durum.....yazık onun adına açıkçası...

Meslekler ahlaklar baska baskadir.Hicbir kimsenin ahlakla imtihani bitmez.kimi sinifini gecer kimi sinifta kalir.En berbati da atilanlarda:47::47::47:

yazılanlardan anlıyorum ki bu gibi durumlarla karşılaşan çok fazla kız var....ve işin kötüsü çevremiz bu tür erkeklerle dolu ve analiz edip gerçek niyetlerini anlamamız biraz zaman alıyor...Ayırdığımız zamana üzülüyorum ben ve hep diyorum hiç mi düzgün karakterli niyeti bellli adam gibi adam beni bulmaz mı diye.....bunlarda da var bi hayır deyip geçiştiriyorum...Elbetteki hiç kimse tek yaratılmadı...Ölmeden o çiftim herkimse beni bir gün bulur inş...:21:

Kesinlikle çok fazla kız var çünkü bu tür adamlar sayılamayacak kadar fazla artık düzgün adam kalmadığına inanıyorum. Mahrem diye bir duygu kalmamış bu çok üzücü eskiden evlenilecek kız ararlardı şimdi ise evlenilecek erkek bulunmuyor çok yazık.

yorumları okuyamadım hala berabermisin o çocukla bilmıyorum ama berabersende yol yakınken dön derim canım .ne demek yaa hem ciddi hemde cinsellik vazgeçilmezi sevgiliykende birşeyler yaşayıp paylaşmak istıyor ne saçma ciddi olan insan bunları düşünmez ne kadar cinselliği sevsede.. bende çok kişiyle çıktım ve banada böyleleri denk gelirdi ve sen birşeyler yaşamak istemeyincede hemen ayrılırlar eee hanı ciddiydin neden ayrılıyorsun dimi .eşimi sırf böyle cinsellik konuşmadıgı dürüst olduğu için seçtim ve çok mutluyum....bence öyle biriyle ilişki yaşama canım gittikçe aşık olursun edersin çocuğa senı bırakmasından korkar ve birşeyler yaşarsın ve sonunda pişman olursun üzülürsün güzelim

yorumları okuyamadım hala berabermisin o çocukla bilmıyorum ama berabersende yol yakınken dön derim canım .ne demek yaa hem ciddi hemde cinsellik vazgeçilmezi sevgiliykende birşeyler yaşayıp paylaşmak istıyor ne saçma ciddi olan insan bunları düşünmez ne kadar cinselliği sevsede.. bende çok kişiyle çıktım ve banada böyleleri denk gelirdi ve sen birşeyler yaşamak istemeyincede hemen ayrılırlar eee hanı ciddiydin neden ayrılıyorsun dimi .eşimi sırf böyle cinsellik konuşmadıgı dürüst olduğu için seçtim ve çok mutluyum....bence öyle biriyle ilişki yaşama canım gittikçe aşık olursun edersin çocuğa senı bırakmasından korkar ve birşeyler yaşarsın ve sonunda pişman olursun üzülürsün güzelim

canım benim o şahısla daha doğrusu o pislikle görüşmüyorum, tüm bağlantımı kopardım bitti....aynı senin gibi cinsellik veya başka beklentileri olmayıp sadece beni ben olduğum için isteyip kabul eden birini arıyorum bekliyorum bende.....inş.bir gün bulurum...tşk.ederim yorumun için...

erkek mantığı her kadınla yatıyım ama karım bakire olsun,, zaten bu konuda önemli olan onun değil senin ne düşündüğün..

evet hepsi bunu istiyor ve gerçekten buna şaşırıyorum ilişkiye başlarken sorarım ben bakire birini istiyorum bu önemli derler ben durumumu anlatırım böyle bişiy yaşadım diye.hiç relax önce bi şaşkın ifade oluryaa herkezin başına gelir bir bocalarla 2 veya 3 görüşme sonrası ilişkiye girmeyi teklif eder.kendinde öyle bir hak görür yani anlamadım gitti ama hepsi böyle .:(:(

evet hepsi bunu istiyor ve gerçekten buna şaşırıyorum ilişkiye başlarken sorarım ben bakire birini istiyorum bu önemli derler ben durumumu anlatırım böyle bişiy yaşadım diye.hiç relax önce bi şaşkın ifade oluryaa herkezin başına gelir bir bocalarla 2 veya 3 görüşme sonrası ilişkiye girmeyi teklif eder.kendinde öyle bir hak görür yani anlamadım gitti ama hepsi böyle .:(:(

tatlım bu konuda senin işin daha zor..bence böyle bir durumun olduğunu asla ve asla önce söyleme......zamanla niyetleri belli olyor zaten..

Benim anlamadığım henüz tam anlamıyla tanımadığı kızlara böyle bir şeyi sorma cesaretini nerden buluyor bu erkekler onu hala çözemedim bu ne özgüven bu ne ego bu ne bencilliktir yahu. :37:

Benim anlamadığım henüz tam anlamıyla tanımadığı kızlara böyle bir şeyi sorma cesaretini nerden buluyor bu erkekler onu hala çözemedim bu ne özgüven bu ne ego bu ne bencilliktir yahu. :37:

erkeklerin hayat üçgeni, birincisi yemek ikincisi sex üçüncüsüde futbol olsa gerek...hayatları bundan ibaret.....

benim bildiğim,, bu konular kendiliğinden gelişir. pat küt diye konusulmaz.. konusabılıyorsa eger sana karsı heyecanı yok denedebilir

Back
X