Buraya hukuki konuda ne yapmamiz gerekli onu öğrenmek icin konu açtım.annem karsimizdaki daire hariç herkesin ev sahibi olduğu apartmanda oturmakta.gecmiste kokona ev sahiblerinden biri annemin kardeşimin üstüne gitmiş üstümüzde cocuklu oturan cehalet bir aileyi üstlerine kışkırttı.neyse kardesimin üstüne yürümeye kalktılar annemin kapısı önünde.sahsi alana girmektende utanmadılar neyse kandillerini rezil ettikleri ile kaldilar kardesim. Kazandi uniyi gitti arada bi kac haftada bir evine gelir.annemin tepesindeki cehalet aile taşındı.şimdi. ayni kokona kadin annemin kapısının gicirtisina takmış.bu kokona annemin bir üst katının caprazinda oturur.annem muhatap almaz zaten bana gidip geliyor.kardesimde her hafta annemde degil bugün apartman girişinden bu kokonanin hasta kocasi sokmamış tırpanla vurmaya kalkmış.birde insan yerine koyarlar böyle tipler.kardesimi günahım kadar sevmem ama zaten bulasipta kavga etcek biri olsa bir numara ben ederdim.kardesim bulasmayana bulaşmaz.bu utanmazligin videosunu çekmiş kardesim kokona kadın sizi attiricaz demiş lafla taciz eden o olmasina rağmen.birde karsimizda kirada oturan biraz uzak akrabamiz vardi.oda akraba diye destek olacağına kardesime dayilanmis tehdit etmiş.kendi değerini belli etmiş.ne kolayda kiskirt masi. Bunlari kardeşim videoya çekmiş yarin annem ve kardeşim savcılığa gidecekler video ile.bu video ne kadar geçerli olur başka ne yapabilirler hukuki olarak.