Bir illet apartman sakini de annemin apartmanindan

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Buraya hukuki konuda ne yapmamiz gerekli onu öğrenmek icin konu açtım.annem karsimizdaki daire hariç herkesin ev sahibi olduğu apartmanda oturmakta.gecmiste kokona ev sahiblerinden biri annemin kardeşimin üstüne gitmiş üstümüzde cocuklu oturan cehalet bir aileyi üstlerine kışkırttı.neyse kardesimin üstüne yürümeye kalktılar annemin kapısı önünde.sahsi alana girmektende utanmadılar neyse kandillerini rezil ettikleri ile kaldilar kardesim. Kazandi uniyi gitti arada bi kac haftada bir evine gelir.annemin tepesindeki cehalet aile taşındı.şimdi. ayni kokona kadin annemin kapısının gicirtisina takmış.bu kokona annemin bir üst katının caprazinda oturur.annem muhatap almaz zaten bana gidip geliyor.kardesimde her hafta annemde degil bugün apartman girişinden bu kokonanin hasta kocasi sokmamış tırpanla vurmaya kalkmış.birde insan yerine koyarlar böyle tipler.kardesimi günahım kadar sevmem ama zaten bulasipta kavga etcek biri olsa bir numara ben ederdim.kardesim bulasmayana bulaşmaz.bu utanmazligin videosunu çekmiş kardesim kokona kadın sizi attiricaz demiş lafla taciz eden o olmasina rağmen.birde karsimizda kirada oturan biraz uzak akrabamiz vardi.oda akraba diye destek olacağına kardesime dayilanmis tehdit etmiş.kendi değerini belli etmiş.ne kolayda kiskirt masi. Bunlari kardeşim videoya çekmiş yarin annem ve kardeşim savcılığa gidecekler video ile.bu video ne kadar geçerli olur başka ne yapabilirler hukuki olarak.

Sebebi neydi ki? yazasım geldi...
İyi de neden herkes bu kadar cephe almış ailene anlayamadım? Gerçekteki sorun nedir? Kardeşin kendisi tırpanla kovalanınca neden hemen polisi aramamış? İllaki video işe yarar.

Bu arada gıcırdayan kapının menteşelerine bolca vazelin sürün Allah aşkına gerçekten çok rahatsız edici birşey kapı gıcırtısı

durup dururken niye yapsinlar ki.demekki var bi durum yoksa kim kimin ustune tirpanla gider.sorunu tam aciklayin ki ona gore yorum yapalim.ayrica siz niye kardesinizi gunahiniz kadar sevmiyosunuz kafamda deli sorular
çünkü kadının hazımsızlığı var mahalle olarak kadın torun bakmaya gidince huzur oluyor.adami kışkırtıyor.ben kadını tanidigim icin kesinlikle kardesime hak veriyorum.hani demeyin ki karşı tarafta haklıdır belki de.ben hayatimda böyle rezil insan görmedim.apartmanca. cephe almalarinin sebeplerinden biri hepsinin danışıklı dövüş yapması.zaten saçma geliyordur size onlarla durup dururken muhatap olmayan birine diyeceklerine annemi muhatap almaları gerekirdi.ayrıca olaya müdahil olan akraba bozuntusunun anasi ile babam kardeş çocukları kendisi de boyutta yaşar.bizimle pek muhatap degildir.ona yapilan birsey yok hatta başkasına yapilan bir darbeli kavga yokken anneme küfretmiş.darp. raporu aldi kardeşim.orak ile parmağını yaralamış o ruh hastasi kadının kocası.

Madem öyle mahalledekilerle konuşun. Onları şahit gösterirseniz işlerinizi kolaylaşır. Mutlaka savcılığa şikayetçi olun.

Bi kardeş neden günah kadar sevilmez ki..
kardesim hazimsiz kıskanç bir karaktere sahip ama durup dururken kimseye bulaşmaz takıntıdır takıntıları ile uğraşır.zaten üniversiteye gidince pek annemin apartmanındaki insanlarla bir irtibatı kalmadı

Tırpanın apartmanda ne işi var yahu çok feci bir olay tırpanma kovalamaca. Kokananın kocası da kokanadır heralde.

Bakalım ifadeye çağıracaklar.yine kimseyi sindiren bir şey olmamasına rağmen herkes sınmış gibi duruyor evlerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…