- Konu Sahibi karbeyaz00
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babanızın çalışmama sebebi ne
Şimdi ne yapıyor evin ihtiyaçlarını karşılamak için
Aman okuldan vazgeçme, part time da olsa çalış ve okulunu bitir, Allah yardımcın olsun
Anneni suçlama canım.Sizi kaba kuvvetten koruduğunu düşünüyordur kadıncağız.Maddi gücü olmadığı içinde katlanıyor böyle bir adama işte.
İştge sırf bu yüzden diyoruz bir kadının maddi gücü olmalı diye,ama hala bu forumda çalışan hanımların ezildiğini düşünen büyük bir kitle var.,,
Bence bırak ne hali varsa görsün baban,sınavı kazanırsan bursa ve yurda başvur,git yurtta kal ve okulunu bitir.Sonrasında anneciğini de al yanına çalış.
Ailede kimse çalışmıyor galiba canım geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz şuan![]()
Sebeb o bir öküz sorumsuz bencil bir insan ve içip sıçan.
Nasıl olacak canım borç harç içinde.. Ev Allahtan akrabanın borçluyuz hep başkası olsa zaten sokaktaydık anlamıyorum neden ya neden kafasını kullanan bir babam yok neden bn doğduğumdan beri içip sıçıp bağırmasını biliyor ancak hatta bazen annemi öldürcekmiş de bizim için katlanıyormuş anneme diye annemi suçluyor .. Bazen korkuyorum bu yüzdn anneme birşey yaparda o mezara o hapise daha kötü hayatım olur diye olmucak şey değilki neler oluyorBu yüzden babama laf söylemek istemiyorm çünkü hep kavga çıkarıyor kendine laf söyletmiyor duygu sömürüsü yapıyor ölürsem görürsünüz yok bilmem ne saygısızsın sen üniversite okuyosun diye kendini birşey sanmaya önüme geçmeye başladın diyor.. Of ya beddua etmek istemiyorum Allahım bana sbaır ver......
Allah ıslah etsin o adamı !! Ne bekliyor bir gün çalışıp sen mi kapatacaksın onun borçlarını ? Attı tepemin tası valla canım
Şunun şurasında 14 gün kaldı DGS'ye sıkma canını,deneme çöz bol bol..Okuduğun bölümü merak ettim ama. Bir de hangi bölümlere geçiş yapabiliyorsun? Ona göre bir yorum yapayım.. Mesela ben kamu yönetimi okudum, şimdiki aklım olsaydı meslek ağırlıklı bir bölümde okurdum. Kpss den de umutlu değilim.Açıkta kaldım,iş bulamıyorum boşuna okumuş gibi oldum.. Yani kimi bölümler var ki okuma boşver ,çalış daha iyi:)
Bu nasil bir konuşma tarzı bu nasil bir terbiyesizliktir yahu???
Allah ana babaya of dememizi bile yasaklamiş.
Siz bu sınırı aşalı çok olmuş.
Yazık cok yazık.
konu sahıbı tıpındekı ınsanları görüp esımle asla cocuk yapmamaya karar verdık
su hale bak senı kapıya koysalar 2 gunde kurda kusa yem olursun
Doğru bir konuya değinmişsiniz.Örneğin bir endüstri veya çevre mühendisliği bölümlerine iyi puan alıp giriyorsunuz ama bitirince iş bulmak çok zordur,devlet zaten senede 3 tane end.mühendisi alır,ama ziraat mühendisliğine kolayca girer okursunuz ve devlet yılda 300 tane ziraatçi alır.
O yüzden ne okuduğunu yazarsan daha mantıklı yol gösterebiliriz.
Allah ıslah etsin o adamı !! Ne bekliyor bir gün çalışıp sen mi kapatacaksın onun borçlarını ? Attı tepemin tası valla canım
Şunun şurasında 14 gün kaldı DGS'ye sıkma canını,deneme çöz bol bol..Okuduğun bölümü merak ettim ama. Bir de hangi bölümlere geçiş yapabiliyorsun? Ona göre bir yorum yapayım.. Mesela ben kamu yönetimi okudum, şimdiki aklım olsaydı meslek ağırlıklı bir bölümde okurdum. Kpss den de umutlu değilim.Açıkta kaldım,iş bulamıyorum boşuna okumuş gibi oldum.. Yani kimi bölümler var ki okuma boşver ,çalış daha iyi:)