Bir insan bu kadar geniş olabilir mi ya öldüresim var

Durumuna çok üzüldüm. Allah yardım etsin.
Ne olursa olsun bu tür olaylar insanı çok etkiliyor.
En basitinden sinir hastası yapıyor.
Okuluna devam etmekten başka şansın yok sanırım.
Hayat niye bu kadar zor ya.

ah canım :( o kadar iyi anlıyorum ki seni :( Benim babamda beni ortaokuldayken zorla okuldan aldı ve çalıştırmaya başladı annemde oturdu yedi kazandığım paraları bi gzl. Burda anlatınca seni çok iyi anladım ama anlamayanlarda olacaktır elbet yaşamayan anlamaz :( :17::2:

Bu kadar gamsız olmaz bir insan yani cok rahat hala oyunn oynuyor pc de halaaa cıldırmak istemiyorum namaz kılıyordum bıraktım kimsenin beni yargılama lüksü yok önce onu söylim ama bu kadarda dert üstüne dert hiç gün yüzü görmeyince artık insan isyana gidiyor kalbim istemesede Allah neden hakketmeyenlere iyi şeyleri yaşatıyor diyorum :(

Bir evladın Babası icin sarfettigi sözler:

Babam olacak o adam
pislik torbası
öküz
lanet olasıca
vs.

gelin üzerime gelin ama bu konu sahibinin ne kadar terbiyesiz
olduğunu malesef değiştirmez.

her çocuğu olan erkek baba olamıyor malesef. sizde bunu anlamıyorsunuz.

Bir önceki konumdan bilirsiniz bazılarınız ben burada okula devam mı etsem yoksa çalışsam mı diye düşünüyorum babam olacak o adam hala oturmuş pc başında oyun oynuyor yine işsiz güçsüz lanet olası ölse yine ayrı durumda olacağız nerdeyse pislik torbası nefret ediyorum ondan. Annem bir kelime edemez ağzımızı açtırmaz en ufak bir söz söylesek ağzımıza tıkayıp üste cıkar kaba kuvvetle herseyi halledeceğini zanneden bir öküzz. Hiç değişmiyor hemde hiç bıktım ondan ölsem de kurtulsam diyorum bazen yada o ölse diyorum sonra yine babadır diyip susuyorum ama artık cidden bardak doldu taştı . Siz siz olun böyle eşiniz varsa çocuğunuzu benim durumuma sokmayın tabi annem gibi gelirsiz ev hanımı değilseniz ağzını bile açamayan bir yapınız yoksa o adamdan ayrılın. Böylelerin hepsinin Allah cezasını versin demek isterdim ama sonu bize dokunacağından Allah ıslah etsin diyorum.

selam karbeyaz
çok sıkıntılı bir durumdasın Allah yardımcın olsun
senin durumunu yaşayan o kadar çok insan var ki dünyada
belki birkaç evden birinde aynı şey oluyor
ama herkes bu durumdan utandığı için kimse anlatmıyor ve herkes sadece kendisi yaşıyor sanıyor
Allah sonunuzu hayretsin ıslah etsin
size de sabır versin hayırlı kurtuluş versin
ama sadece şunu bil ki onu kaybettikten sonra yaptığı hiçbir kötülük kalmayacak aklında
bu dilediğin şeye şebep olan hallerini bile unutacaksın
içini pişmanlık saracak
diyeceksin ki kurtulmak istiyordum zaten ama neden acı çekiyorum
neden onun yokluğu dayanılmaz diyeceksin
neden böyle diyeceksin biliyor musun
çünkü mazlumla zalim bir olmaz, sonsuz adalet sahibi Allah er geç herkese hak ettiğini verir ve muhtemelen nefret ettiğin o insanı kaybedersen onun çok büyük bir kaybedişe sürüklendiğini göreceksin, azap çektiğini bileceksin ve çok zor bir durumda olduğunu bileceksin
ne kadar mazlum olan sen olsan da için sızlayacak
o an çektiğin ızdırap şu ankinden az olmayacak
o sebeple sen hiç beddua etme, beddua eden kişiye de zarar verir senin de dediğin gibi.
sen sabret
çünkü herkesin imtihanı farklıdır
seninki de bu
ağır gelebilir sana
ama unutma ki Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez
ve unutma ki insanın dünyadaki imtihanı ne kadar çoksa ahiretteki mükafatı da o kadar çok olur
bunun şartı da çok şükür ve çok sabırdır
eğer sen imtihan anında sabırsız davranırsan hem imtihanı kaybedersin hem de çektiğin bu sıkıntılar boşa gider
bu sıkıntıyı çekiyorsun bari sabret de kurtulanlardan ol, çektiklerin boşa gitmesin
sen her sabır gösterdiğinde senin adına cennette bir ev hazırlandığını, o eve bir tuğla, bir bahçe eklendiğini düşün
neden Allah iyi insanlara bunları veriyor diye de düşünme
Allah Kuran-ı Kerimde diyor ki, biz o insanlara çok nimetler ve makamlar veririz, onlar da daha da şımarırlar ve ahirette nasipleri kalmaz
demek ki iyi insanlar, Allah'ın sevgili kulları sıkıntılar çekerler ki Allah onların günahlarını dünyada döksün, Ahirette azap çekmesinler
sen dünyada rahat, ahirette ızdırap çekenlerden mi olmayı isterdin
ama oranın sıkıntısı buradakinden çok daha kötü
çok sabret namazını da bırakma yoksa imtihan kağıdına doğru bildiğin halde yanlış cevap yazmış olursun
Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
iki akşamdır sinir krizleri geçiriyorum evde
ona öyle şeyler saydırıyorum ki içimden burda yazmaya elim gitmiyor
sorun aynı: babam
seni çok iyi anlıyorum canım
kimisi ne kadar mutlu evinde, babasına aşık
huzurlu bir yuvaları var ya..
benim neden sevdiğim bi babam yok, neden erkeklerden nefret ediyorum, neden babacım diye bi kere bile sarılmak gelmiyor içimden
diye sorular içimi parçalıyor
babaya beddua etmek çok günahmış, ama bazen o kadar sinir bozucu oluyorlar ki baba demek gelmiyor içimden
neyse ki okumak için bu evden ayrılacağım, bu düşünce rahatlatıyor beni
Allah seni de kurtarsın, hatta hepinizi kurtarsın canım
yapacak bişey yok
sinir krizi geçirmekten başka

Back
X